Jump to content


Patch 6.4 in game lockups


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

reco1994 #1 Posted May 17 2011 - 21:21

    Sergeant

  • Banned
  • 9962 battles
  • 125
  • Member since:
    04-26-2011
I am experienceing in game lockups where the only way to recover is hard shut down. Nothing on my end has changed except the new client version 6.4. Whats going on? I don't like having to hard boot my machine it's not good for it. I have been in 3 out of the 4 since the patch totally lock up.

Macdandee #2 Posted May 17 2011 - 21:47

    Corporal

  • Beta Testers
  • 16491 battles
  • 20
  • Member since:
    08-14-2010
Having the same problem.  Just got into an Ensk where I loaded slowly, finally got in, and the game locked up after my first shot.  This is the third time today something similar has happened - out of about 5 games.  As with the original poster, I have to hard reboot to get out of the lockup.

Macdandee

random51 #3 Posted May 17 2011 - 23:51

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 14640 battles
  • 562
  • Member since:
    09-15-2010
I'm not getting lockups but I did get the first crash ever in 9 months of play.  It was a straight crash to desktop.

reco1994 #4 Posted May 18 2011 - 01:28

    Sergeant

  • Banned
  • 9962 battles
  • 125
  • Member since:
    04-26-2011

View Postrandom51, on May 17 2011 - 23:51, said:

I'm not getting lockups but I did get the first crash ever in 9 months of play.  It was a straight crash to desktop.
Since my original post I have had 2 crashes to desktop and it seems my texture setting was turned up automatically this caused low FPS. I have also experienced very long battle load time as well.

xamdam #5 Posted May 18 2011 - 01:37

    Captain

  • Beta Testers
  • 6537 battles
  • 1,040
  • Member since:
    08-11-2010
I've done exactly two training battles (to learn the new maps) and crashed on both. Before, at least I could usually c-a-d to get out and then alt tab back in fairly quickly. Now I have to restart.

Thanks. I was told 6.4 would fix these issues, not make them worse.  <_<

reco1994 #6 Posted May 18 2011 - 01:42

    Sergeant

  • Banned
  • 9962 battles
  • 125
  • Member since:
    04-26-2011
My game has basically became unplayable low FPS wher I used to high 55-90fps in maps I now have 20-30. The lockups continue and I am rapidly growing weary of having hard boot my machine. I hate to say this but I will not be around much longer unless these are fixed asap..... I love the new maps but not at this cost I say roll us back to the previous version until you guys have beta tested this patch a little more, I am not willing to cause possible damage to a rig I cannot afford to replace to test it for you. I would appreciate someone in charge to respond here to these issues we are having.

reco1994 #7 Posted May 18 2011 - 20:10

    Sergeant

  • Banned
  • 9962 battles
  • 125
  • Member since:
    04-26-2011
So no one is even going to acknowledge this? I guess you got my money so tough luck to me huh?

xamdam #8 Posted May 19 2011 - 00:44

    Captain

  • Beta Testers
  • 6537 battles
  • 1,040
  • Member since:
    08-11-2010

View Postreco1994, on May 18 2011 - 20:10, said:

So no one is even going to acknowledge this? I guess you got my money so tough luck to me huh?

You can try support. But you'll probably get a canned response about "update your drivers" like I did. <_<

As another "paying" customer, I'm more than a little upset about this as well.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users