Jump to content


[0.9.20] Girls und Panzer - the new Mod Collection

girls und panzer mod

  • Please log in to reply
1875 replies to this topic

EpicRice #41 Posted Nov 07 2014 - 01:53

    Corporal

  • Players
  • 3690 battles
  • 17
  • Member since:
    12-17-2012

View PostNishizumi77_NA, on Nov 06 2014 - 18:35, said:

 

Most likely the music mod cause it, regular GuP voice mods (official and unofficials which do not use script files) works fine for me.

 

 

That's nice to know, any idea when the music mod might be updated for 9.4? Keeps on freezing me on loading screen as well



Kyehlar #42 Posted Nov 07 2014 - 03:05

    Corporal

  • Players
  • 6791 battles
  • 97
  • [TABOO] TABOO
  • Member since:
    09-24-2013

View PostEpicRice, on Nov 06 2014 - 16:53, said:

 

 

That's nice to know, any idea when the music mod might be updated for 9.4? Keeps on freezing me on loading screen as well

 

Unlikely soon. Jact was working on an update, but was making it more complicated than previous versions. I was running his Instrumental 1.4b last night and it seemed to be working, but I haven't hit Stalingrad yet.

 

Also, make sure you're copying a fresh copy of the Audio folder to your res_mods. My friend simply copied his from 9.3 and that caused lockups.



EpicRice #43 Posted Nov 07 2014 - 03:25

    Corporal

  • Players
  • 3690 battles
  • 17
  • Member since:
    12-17-2012

View PostKyehlar, on Nov 07 2014 - 02:05, said:

 

Unlikely soon. Jact was working on an update, but was making it more complicated than previous versions. I was running his Instrumental 1.4b last night and it seemed to be working, but I haven't hit Stalingrad yet.

 

Also, make sure you're copying a fresh copy of the Audio folder to your res_mods. My friend simply copied his from 9.3 and that caused lockups.

 

Yeah, I tried it with 9.4 but it didn't work sadly. Also, neither did the Pravda voice pack (Not sure if just me)

Diana_Cavendish #44 Posted Nov 07 2014 - 06:12

    Sergeant

  • -Players-
  • 4836 battles
  • 104
  • [ANZIO] ANZIO
  • Member since:
    07-23-2014
I have the DevilMassacre GuP music mod. I got it in July and haven't had any problems with it since. I never downloaded an updated version, just used the file from my "downloads" folder every time.

JWNSY #45 Posted Nov 07 2014 - 08:44

    Corporal

  • Players
  • 0 battles
  • 97
  • Member since:
    07-24-2013
Its been a while, finally have time to play again. Nice job on the new thread :great:, good to see it hasn't died. Time to download two patches worth of updates.

Slayer_Jesse #46 Posted Nov 07 2014 - 10:08

    Major

  • Players
  • 26778 battles
  • 9,095
  • [SAKU] SAKU
  • Member since:
    08-31-2013

View PostJWNSY, on Nov 07 2014 - 02:44, said:

Its been a while, finally have time to play again. Nice job on the new thread :great:, good to see it hasn't died. Time to download two patches worth of updates.

 



FlanFlanScarlet495 #47 Posted Nov 07 2014 - 10:10

    Sergeant

  • Players
  • 23018 battles
  • 215
  • [NEKO] NEKO
  • Member since:
    03-24-2012
Well, no problems encountered. Sixth sense voices and everything else I normally use are working perfectly.

DarthYoshi #48 Posted Nov 07 2014 - 21:50

    Corporal

  • Players
  • 14494 battles
  • 66
  • Member since:
    08-23-2013

View PostNishizumi77_NA, on Nov 04 2014 - 01:29, said:

Personally I like the unofficial better those are more intense and passionate while the officials are a little bit plain, but there are some good in them too so I'm using the official+unofficial version: preview

 

Hm, having tried it out, I have to agree with you. I think the difference is that the official soundclips are basically just the characters narrating stuff, while the fan clips are taken from actual dialogue, and as such there's a sense of the crew actually communicating with each other.

 

Anywho, have an updated GuP After Battle Stats.


Edited by DarthYoshi, Nov 08 2014 - 01:39.


jact2047 #49 Posted Nov 08 2014 - 03:29

    First lieutenant

  • Players
  • 6500 battles
  • 795
  • [GUP2] GUP2
  • Member since:
    06-02-2011

Thanks for managing the new thread again.

If I get my feet back at finishing my own mods, I'll post it here.

 

Isn't 9.4 supposed to be the patch where sound mods are broken indefinitely?



DF_JACK_tw #50 Posted Nov 08 2014 - 04:04

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 9
  • Member since:
    03-14-2013

Found one bug with "Logo and Load Animations".

If using the logos.swf of this mod, the tank's name didn't change at the upper right in garage

Pictures:

 

 

Only if enter the other function (like Battle, Tech Tree...etc.), the name could be changed.

Hope this bug would be fixed:smiles:

 

And I've began following this thread ,too!

Hope GuP MOD can always be the best in WoT!



Slayer_Jesse #51 Posted Nov 08 2014 - 04:56

    Major

  • Players
  • 26778 battles
  • 9,095
  • [SAKU] SAKU
  • Member since:
    08-31-2013
I think that's a different mod causing that, as im not using the crew icon mod and i have it too.

Jinxed_Katajainen #52 Posted Nov 08 2014 - 05:19

    Staff sergeant

  • Players
  • 10574 battles
  • 476
  • Member since:
    01-28-2012

View Postjact2047, on Nov 07 2014 - 21:29, said:

Thanks for managing the new thread again.

If I get my feet back at finishing my own mods, I'll post it here.

 

Isn't 9.4 supposed to be the patch where sound mods are broken indefinitely?

 

Nope.. they work fine still

The music.fev got a new 'Stalingrad' event for the new map but that's easily addable.



Kyehlar #53 Posted Nov 08 2014 - 06:48

    Corporal

  • Players
  • 6791 battles
  • 97
  • [TABOO] TABOO
  • Member since:
    09-24-2013
I'm having the same problem with the tank name/research information glitch.

Nishizumi77_NA #54 Posted Nov 08 2014 - 07:24

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 22 battles
  • 467
  • Member since:
    05-31-2014

View PostSlayer_Jesse, on Nov 08 2014 - 03:56, said:

I think that's a different mod causing that, as im not using the crew icon mod and i have it too.

 

same for me, I think its a general 9.4 glitch

View Postjact2047, on Nov 08 2014 - 02:29, said:

Thanks for managing the new thread again.

If I get my feet back at finishing my own mods, I'll post it here.

 

Isn't 9.4 supposed to be the patch where sound mods are broken indefinitely?

You're welcome :)

 

Thank god no. There is no ETA yet, it will come at some point and I really don't want it.



DF_JACK_tw #55 Posted Nov 08 2014 - 12:21

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 9
  • Member since:
    03-14-2013

View PostNishizumi77_NA, on Nov 08 2014 - 06:24, said:

same for me, I think its a general 9.4 glitch

 

Well...I do really think that's the logos.swf cause this problem.

Because I've removed all mods except logos.swf, and the problem still happened...

If removed it, the tank name information been fine.

Or it just only happen in SEA!!? How terrible...

 

Again, the mod is "Logo and Load Animations by ReizeiMako - updated by Sakamoto_Mio"


Edited by DF_JACK_tw, Nov 08 2014 - 12:23.


Diana_Cavendish #56 Posted Nov 08 2014 - 19:30

    Sergeant

  • -Players-
  • 4836 battles
  • 104
  • [ANZIO] ANZIO
  • Member since:
    07-23-2014
I've also got that problem, and I do have the logo and load animation mod. 
Maybe that is the reason

Tipsynaruto #57 Posted Nov 08 2014 - 23:11

    Corporal

  • Players
  • 7564 battles
  • 77
  • Member since:
    01-10-2012

View PostJinxed_Katajainen, on Nov 08 2014 - 05:19, said:

 

Nope.. they work fine still

The music.fev got a new 'Stalingrad' event for the new map but that's easily addable.

 

LAME! Was hoping nothing new had to be done T.T

MindMaster83 #58 Posted Nov 09 2014 - 00:56

    Private

  • Players
  • 9154 battles
  • 5
  • [GANDP] GANDP
  • Member since:
    03-29-2013

I haven't checked around here in a while, so I'm glad that this thread and stuff is still around.

 

And I would be really sad to not have sound mods. I prefer the energetic girls for my crew sounds.



FlanFlanScarlet495 #59 Posted Nov 09 2014 - 07:01

    Sergeant

  • Players
  • 23018 battles
  • 215
  • [NEKO] NEKO
  • Member since:
    03-24-2012

View PostTipsynaruto, on Nov 08 2014 - 17:11, said:

 

LAME! Was hoping nothing new had to be done T.T

 

The good news is its not much new. It took me all of 10 minutes to add the event to my music mod and rebuild it, and 90% of that was figuring out which song I wanted to use. Just need to put in the few hours in to service my name mod now, if I can remember how to work the program I do it with.

ReizeiMako #60 Posted Nov 09 2014 - 11:10

    Corporal

  • Players
  • 2519 battles
  • 23
  • Member since:
    11-07-2012

View PostLucia_Konohana, on Nov 08 2014 - 10:30, said:

I've also got that problem, and I do have the logo and load animation mod. 
Maybe that is the reason

 

I'd be quite surprised if the logos.swf file is causing problems with things that aren't directly related to the logo images in the game. The .swf file is pretty much just a collection of images and animations, and it hasn't really changed since way back in, like, 8.1 or something, as far as I know. There definitely was no information regarding tank names in those files.

 

I guess there was probably an addition of a clock or something around 8.5? since there was apparently a need to update the file, but I've looked at the updated file and it doesn't look like much of anything was really adjusted from the original versions I posted way back whenever.

 

I'm not the person who maintains that mod anymore, though, so all my info could easily be out of date.


Edited by ReizeiMako, Nov 09 2014 - 11:11.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users