Jump to content


Start Launcher, Computer drops from the internet


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

Astartes_Librarius #1 Posted May 26 2011 - 05:31

    Corporal

  • Beta Testers
  • 19384 battles
  • 49
  • Member since:
    10-26-2010
So my friend, ever since the game has gone live, has had this issue. In the betas it worked perfectly, no issues. Now however, whenever he starts the launcher, his computer loses internet connection. His computer is hooked to the modem. No other game is giving him this problem. He has uninstalled WoT, and redownloaded and installed it, and the issue persists. He's running Windows 7 64 bit. *EDIT* Apparently it only disconnects him from the internet if there is no update available.

RayJones #2 Posted May 26 2011 - 13:37

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 6394 battles
  • 865
  • Member since:
    05-11-2011
Tell him he can still start the game even when the launcher fails to check for updates as long as his WoT client is of latest version. Do this

1) Disconnect from internet.
2) Start the WoT launcher. It will give you an error msg some thing like "Failed to connect to update service". But you will still get the "Play' button.
3) Start the game by clicking on Play in launcher.
4) At the login screen with the big red "CONNECT" button. Press Alt+Tab to minimise game.
4) Reconnect to internet. Now since you use a modem, you need to either reattach it or redial the connection to your ISP.
5) After reconnection is successful, Alt+Tab again into WoT and Press Connect.

Good Luck to your friend :Smile_great:.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users