Jump to content


Tank icons are seen but tanks are invisible


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

IronCladHero #1 Posted Jun 01 2011 - 14:36

    Private

  • Players
  • 2640 battles
  • 3
  • Member since:
    06-01-2011
How can i fix the invisible tank bug.......Every time i play, i can see the ally tanks while the waiting time is initiated but when its time to move my tank my ally's tanks poof and only the tread marks in the ground are seen. Same for enemy tanks as well which is most aggravating of all.

Please help.

Lert #2 Posted Jun 01 2011 - 14:39

    Major

  • Beta Testers
  • 44684 battles
  • 25,716
  • Member since:
    09-02-2010
screenshot?

IronCladHero #3 Posted Jun 01 2011 - 14:40

    Private

  • Players
  • 2640 battles
  • 3
  • Member since:
    06-01-2011

View PostLert, on Jun 01 2011 - 14:39, said:

screenshot?
Let me start a match up. Should take me 2 minutes.

Viper69 #4 Posted Jun 01 2011 - 14:42

    Major

  • Players
  • 7528 battles
  • 4,545
  • Member since:
    04-25-2011
Same thing was happening to a clanmate of mine, I think she had to restart her system. Also are your video drivers up to date? I do not know 100% what she does to fix it other than restarting the game.

IronCladHero #5 Posted Jun 01 2011 - 14:58

    Private

  • Players
  • 2640 battles
  • 3
  • Member since:
    06-01-2011

View PostViper69, on Jun 01 2011 - 14:42, said:

Same thing was happening to a clanmate of mine, I think she had to restart her system. Also are your video drivers up to date? I do not know 100% what she does to fix it other than restarting the game.
It seems restarting WoT worked.....For now lol




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users