Jump to content


Phantom tanks


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

CaptIceman #1 Posted Jun 06 2011 - 23:06

    First lieutenant

  • Players
  • 13450 battles
  • 897
  • Member since:
    04-16-2011
Does anyone else ever saw a Phantom tank ?

I might be mistaken here, but it seems to happen only with T29...

As you can see on the pictures, only the tracks of the tanks are visible.
No matter friend or foe.

Just follow the links.

http://i719.photobuc.../T29Phantom.jpg

and

http://i719.photobuc...hantomTanks.jpg

Is this a bug or is my VC playing with me ?
I don't think so, because I can see the other tanks normal, so it might be a bug with T29 tank render.

stickjock #2 Posted Jun 06 2011 - 23:38

    Major

  • Players
  • 5345 battles
  • 5,134
  • [USBOT] USBOT
  • Member since:
    04-21-2011
Nah, it's the new "low-rider" model of the T29...

Honestly, not sure... have seen video card issues where EVERY tank goes invisible (from screen shots and posts here) but none where it's isolated to just ONE tank...  

Have you tried updating video card driver??  No clue if that would help but wouldn't think it would hurt to try out....

Blusteel #3 Posted Jun 07 2011 - 00:01

    Private

  • Beta Testers
  • 15191 battles
  • 4
  • [SHIRE] SHIRE
  • Member since:
    08-26-2010
I've had this problem before, but with a few of the german tanks. Only the tracks and gun barrel were visible when i looked at other players but my tank appeared normal. I had to reinstall to get it back to normal.

diego999 #4 Posted Jun 07 2011 - 00:04

    Major

  • Beta Testers
  • 35603 battles
  • 5,203
  • [ACA-T] ACA-T
  • Member since:
    11-22-2010
Have you been playing with custom skins? Maybe you deleted T29 textures by mistake.

Happened to me once with tracks from all the american tanks  :unsure:

CaptIceman #5 Posted Jun 07 2011 - 16:15

    First lieutenant

  • Players
  • 13450 battles
  • 897
  • Member since:
    04-16-2011
Humm, I never messed up with skins before.

Also, it´s not like the tank is alwais that way. A few seconds later, in the same match, it appears normlay.

Since it only seems to happen with one specific tank, I find it hard to believe that it's something on my end.

It´s not gamebreaking tho.

Anyway thanks for the tips :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users