Jump to content


Maps stuck on load screen


  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

Scruffy_The_Janitor #1 Posted Jun 17 2011 - 00:59

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 57
  • Member since:
    10-09-2010
I tried search but couldn't find, even though I know I ain;t the only one who has this cropping up.

When clicking random battle the loading screen comes up as normal, but then appears to freeze on 100%. The game itself is not frozen, as you can actually see which tanks are getting killed in the field as it happens, just it's all in the loading screen you see at the start. Even more odd is you actually appear to be in the map. I observe when my tank got destroyed and even saw the smoke effects of it burning away.

The problem is random and fairly rare, but it's silly to know your tank is just sitting there and waste 15 minutes starting into space.

I'll attach an img later

jarejare3 #2 Posted Jun 17 2011 - 11:05

    Private

  • Players
  • 1053 battles
  • 1
  • Member since:
    05-13-2011
Try to delete the files in C:\Users\YOURNAME\AppData\Roaming\Wargaming.net

and download ccleaner and clean your registry. then try to play. tell me if it work.
or else u just have to reinstall
.

Skavies #3 Posted Jun 26 2011 - 04:30

    Corporal

  • Players
  • 13607 battles
  • 51
  • [KKREW] KKREW
  • Member since:
    03-02-2011
I have the same problem, tied your fix several times, it worked once.  usually I have to wait out the battle, then it works again

greenday969 #4 Posted Jun 26 2011 - 15:03

    Private

  • Players
  • 2 battles
  • 2
  • Member since:
    06-13-2011
Yea I've been having the same issue for awhile now. It happens about once every ten games or so. The load bar gets to 100%, I hear the countdown clock going then game starts and I hear everyone moving meanwhile the loading screen is still there. I can minimize out and when i come back still there. I can also close my game and come back and as soon as I log into my account it puts me back at a loading screen. All I can do is wait out the battle till my tank is back.

nFbBugatti #5 Posted Jun 26 2011 - 16:13

    Private

  • Players
  • 2844 battles
  • 1
  • Member since:
    04-01-2011
been happening to me for the past couple days now....really ticks me off when its the first victory of the day and i waste the double and didnt even get to participate in the battle

Skavies #6 Posted Jun 28 2011 - 06:30

    Corporal

  • Players
  • 13607 battles
  • 51
  • [KKREW] KKREW
  • Member since:
    03-02-2011
I'm seeing this happen alot with my Marder2, but I can't name any other tanks I have this happened to.   Is it usually the same tank glitching for you too?

Wildfrogman #7 Posted Jun 28 2011 - 14:51

    Private

  • Players
  • 18747 battles
  • 8
  • [SOYUZ] SOYUZ
  • Member since:
    04-17-2011
I've been getting this "stuck on load screen" bug recently as well. Every few battles the bar loads but I cant get in game. Restarting the game doesnt fix it, restarting the system doesnt fix it. I cant exit battle either, so I must wait at the loading screen until the battle is over. Currently running a i7 920,ati 5770 6gb ram system..not that slow.

greenday969 #8 Posted Jul 01 2011 - 03:51

    Private

  • Players
  • 2 battles
  • 2
  • Member since:
    06-13-2011
Happens on a few different tanks of mine none to be specific. I'm running I7 860 2.8 ghz, 8gb mem, ati 5700 & 1tb WD drive.

desolatezero22 #9 Posted Apr 15 2012 - 18:10

    Private

  • Players
  • 4636 battles
  • 1
  • Member since:
    02-12-2012
I bought this game from the store 3 months ago. on my first computer i met all the system requirements but i had the problem where the client would pop up as a white screen and then dissapeared... ok next computer, i can get all the way to loading a game, then i get stuck there as many of you have. in all the time ive owned this game i have yet to play a single battle. ive reinstalled it fresh 5 times already and nothing. im getting pretty hopeless that i will ever be able to play this game.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users