Jump to content


How To?


  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

Time2Fly #1 Posted Jun 23 2011 - 14:30

    First lieutenant

  • Players
  • 5478 battles
  • 575
  • Member since:
    06-03-2011
how do i move my camo net from one vehicle to another?
and thanks in advance
:Smile_honoring:

Viper69 #2 Posted Jun 23 2011 - 14:33

    Major

  • Players
  • 7528 battles
  • 4,545
  • Member since:
    04-25-2011
Click on it I think a box comes up to select from other items or remove the item. Once it is in your depot it should be available to put on another tank.

Methos911 #3 Posted Jun 23 2011 - 14:54

    Staff sergeant

  • Players
  • 25926 battles
  • 254
  • [ANGRY] ANGRY
  • Member since:
    04-04-2011
click it, bottom option should be "demount equipment". or something similar

Watch #4 Posted Jun 23 2011 - 14:59

    Corporal

  • Players
  • 1898 battles
  • 62
  • Member since:
    04-24-2011
step 1: make sure you have 10 gold
Step 2: click the module
Step 3: scroll to dismount for 10 gold (the option below the destroy for 0credit)
step 4: click accept
Step 5: put module on available tank

Careful with your modules, if you do not have gold you cannot dismount and move to depot/tank it will just destroy your equipment. I hope this helps you with your problem.

Viper69 #5 Posted Jun 23 2011 - 15:02

    Major

  • Players
  • 7528 battles
  • 4,545
  • Member since:
    04-25-2011
The Camo net is free to move I believe.

DirtyDirty #6 Posted Jun 23 2011 - 15:02

    Sergeant

  • Players
  • 12274 battles
  • 135
  • [2FDUP] 2FDUP
  • Member since:
    04-20-2011
The camo net can be demounted without gold. It is not a locked equipment.

Watch #7 Posted Jun 23 2011 - 15:09

    Corporal

  • Players
  • 1898 battles
  • 62
  • Member since:
    04-24-2011
I do not own a camo net, just other random locked equipment. So I would not know about its free transferablility.

Time2Fly #8 Posted Jun 23 2011 - 15:13

    First lieutenant

  • Players
  • 5478 battles
  • 575
  • Member since:
    06-03-2011
well screw me sideways hahaha, i guess itll just have to stay on my m37

stickjock #9 Posted Jun 23 2011 - 15:19

    Major

  • Players
  • 5345 battles
  • 5,134
  • [USBOT] USBOT
  • Member since:
    04-21-2011

View PostWatch, on Jun 23 2011 - 15:09, said:

I do not own a camo net, just other random locked equipment. So I would not know about its free transferablility.

All good Watch!!... lol... just really got a few camo nets lately myself... but yeah, it's one of those FREE to dismount pieces of equipment... tho' I keep one equip'd on both of my TD's... rather than switching it back and forth... hate to get into battle and realize I forGOT to equip it... ;)

CaptCrusader #10 Posted Jun 23 2011 - 18:27

    First lieutenant

  • Players
  • 4477 battles
  • 759
  • Member since:
    04-21-2011

View Poststickjock, on Jun 23 2011 - 15:19, said:

All good Watch!!... lol... just really got a few camo nets lately myself... but yeah, it's one of those FREE to dismount pieces of equipment... tho' I keep one equip'd on both of my TD's... rather than switching it back and forth... hate to get into battle and realize I forGOT to equip it... ;)

:lol:

Logistically it would be impractical to try switching it back and forth. Camo net is one of those items that gives good value for its price. Along with a crew vent its one of the first 2 mods I put on a new tank. Plus, if I decide to trade it out for something better down the line, its free to demount!

Zakume #11 Posted Jun 24 2011 - 00:57

    Major

  • WGLNA Gold League Player
  • 31445 battles
  • 4,512
  • Member since:
    09-19-2010
Binocs, camo net, and repair kit are all demountable for free, so yea.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users