Jump to content


Where I am?


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

HellMind #1 Posted Jun 24 2011 - 17:13

    Private

  • Beta Testers
  • 4749 battles
  • 3
  • Member since:
    08-14-2010
The color of me in minimap is hard to notice in some maps.
Is there a way to change that?
Maybe with a mod?

It would be better if the minimap rotates and you stay on the center, so you can easily see yourself and calculate view ranges and other range stuff.

Avocet #2 Posted Jun 24 2011 - 17:19

    Major

  • Players
  • 12419 battles
  • 2,262
  • Member since:
    04-14-2011
Is it a color blindness issue? I know there's a mod for that out there. Other than that... if it's just that you don't know where you are at on the map, well, that will come through minimal experience with the maps. Pretty soon you'll be able to pinpoint your location based on your surroundings, not based on the minimap.

I don't think I'd want minimap rotation though - again because it doesn't take long before you know the maps like the back of your hand. A static map makes it easier to associate tank locations with known geography, which does affect decision-making.

Best of luck to you, and happy tanking!

merig00 #3 Posted Jun 24 2011 - 17:24

    Major

  • Special Beta Testers
  • 416 battles
  • 2,976
  • [TB-H] TB-H
  • Member since:
    06-14-2010
What's your screen resolution?

HellMind #4 Posted Jun 24 2011 - 18:41

    Private

  • Beta Testers
  • 4749 battles
  • 3
  • Member since:
    08-14-2010
My screen resol is 1080p

You can know the map, but if an enemy appears in the minimap is easier to map it your brain where the enemy will apear in your screen

merig00 #5 Posted Jun 24 2011 - 19:23

    Major

  • Special Beta Testers
  • 416 battles
  • 2,976
  • [TB-H] TB-H
  • Member since:
    06-14-2010
1080p? Are you playing on a TV?



Will_of_Iron #6 Posted Jun 24 2011 - 19:40

    Major

  • Players
  • 29261 battles
  • 3,215
  • [1STBB] 1STBB
  • Member since:
    03-06-2011
some monitors like some made by ASUS are in fact 1080p. If I used a tv though I would use my 37" Samsung :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users