Jump to content


Win/10 support?

Win10

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Et0hman #1 Posted Jul 29 2015 - 18:51

    Corporal

  • Players
  • 4765 battles
  • 23
  • [DHO] DHO
  • Member since:
    06-22-2012
win10 support?

Looking before I load up win10



Ndtm #2 Posted Jul 29 2015 - 18:55

    Major

  • Players
  • 15513 battles
  • 3,352
  • Member since:
    05-01-2012
According to the several posts i've seen then yes, WoT can run on Windows 10

ninjaman217 #3 Posted Jul 29 2015 - 19:04

    First lieutenant

  • Players
  • 17352 battles
  • 710
  • [LABS] LABS
  • Member since:
    01-19-2012
According to most players and WG devs Win dows ten work well but the best version to run wot on is win8.1

__SKY__LUKE #4 Posted Jul 29 2015 - 19:07

    First lieutenant

  • Players
  • 40479 battles
  • 876
  • [BOND] BOND
  • Member since:
    10-13-2013
I have win10, no problems with WOT.

stalkervision #5 Posted Jul 29 2015 - 19:17

    Major

  • Players
  • 45669 battles
  • 6,986
  • Member since:
    11-12-2013
Not for me so far.

CaptanW #6 Posted Jul 29 2015 - 19:26

    Captain

  • Players
  • 16910 battles
  • 1,564
  • [GOBS] GOBS
  • Member since:
    06-09-2013

 

Yes it does im running windows 10 and tanks runs better. Do the upgrade :izmena:



tigerhunter564 #7 Posted Jul 29 2015 - 19:26

    First lieutenant

  • Players
  • 10847 battles
  • 992
  • [HELL0] HELL0
  • Member since:
    07-13-2012
I would old off on windows 1 for a week or so to work out the bugs.

panzerkampfwagen9991 #8 Posted Jul 29 2015 - 19:44

    Captain

  • Players
  • 23209 battles
  • 1,629
  • [YOUJO] YOUJO
  • Member since:
    11-21-2013
I've been using the tech preview for months and I've had no problems. Tomorrow when you install windows 10 (It's coming out today/tomorrow), it should work perfectly fine since it worked on the crude buggy version of win 10. 

OmarLittle9 #9 Posted Jul 29 2015 - 19:51

    Corporal

  • -Players-
  • 324 battles
  • 25
  • Member since:
    07-19-2015

View Postpanzerkampfwagen9991, on Jul 29 2015 - 19:44, said:

I've been using the tech preview for months and I've had no problems. Tomorrow when you install windows 10 (It's coming out today/tomorrow), it should work perfectly fine since it worked on the crude buggy version of win 10. 

 

The other name for "the crude buggy version of win 10" is simply "win 8".



Spacecomber #10 Posted Jul 29 2015 - 20:28

    First lieutenant

  • Players
  • 20709 battles
  • 834
  • Member since:
    04-10-2012
Likewise, no problems with the game on the preview version of Win 10.  Unless you are running some weird hardware that might no longer get support with this upgrade I don't think you'll see any problems.

Et0hman #11 Posted Jul 29 2015 - 23:33

    Corporal

  • Players
  • 4765 battles
  • 23
  • [DHO] DHO
  • Member since:
    06-22-2012
T26E4...

_5th_Muddog #12 Posted Jul 30 2015 - 04:34

    Corporal

  • Beta Testers
  • 20236 battles
  • 65
  • [SMART] SMART
  • Member since:
    01-14-2011
I have come across a graphics issue.  I am getting what I can only describe as a rolling flicker from the top of the screen that works its way down to the bottom.  Downloaded latest amd drivers and that didn't help.  Changed graphics settings, took off all mods, and even changed resolutions, v sycn, triple buffering, ect and haven't come up with a solution.  Kinda stumped on this one.  Game was working fine before Windows 10.  Still works but incredibly annoying with that rolling flicker.  Its almost like I get to watch the screen refresh in super slow motion or something.  Anyone have any ideas?

Et0hman #13 Posted Aug 03 2015 - 19:22

    Corporal

  • Players
  • 4765 battles
  • 23
  • [DHO] DHO
  • Member since:
    06-22-2012
I won't be going to Win10 any time soon.  My kids have games on this system that are not Win10 compatible (Minecraft for one).





Also tagged with Win10

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users