Jump to content


Player interface missing during battles


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

netminder_2015 #1 Posted Oct 25 2015 - 01:39

    Private

  • -Players-
  • 306 battles
  • 3
  • Member since:
    10-19-2015

Hello,

I have been playing WOT all day, and all of sudden when I enter battle, I have no mini map, no score at the top, no chat, no teams displayed, no turret direction indicator, I cant repair the tank, administer first aid to crew, engage fire extinguisher, change ammo.  I can't even go back to garage, after I have been killed.  I have tried the V button, the M button, and I have checked my settings.  I even uninstalled the game and the reinstalled it.  Nothing has corrected the problem.  Can someone please help???

 

Thank you,

Keith



hudstr #2 Posted Oct 25 2015 - 01:43

    First lieutenant

  • Players
  • 29947 battles
  • 926
  • [-EV-] -EV-
  • Member since:
    06-01-2013

Press "V"

 

nevermind I am an idiot and didnt read all the way through


Edited by hudstr, Oct 25 2015 - 01:44.


Fulcrous_4head #3 Posted Oct 25 2015 - 02:31

    Major

  • WGLNA Gold League Player
  • 33849 battles
  • 4,351
  • [BROYZ] BROYZ
  • Member since:
    07-27-2012
screenshot pls

netminder_2015 #4 Posted Oct 25 2015 - 15:53

    Private

  • -Players-
  • 306 battles
  • 3
  • Member since:
    10-19-2015
Notice first screenshot, shows reticle, and friendly and enemy tanks.  No score at top, no ammo and equipment slots at bottom, no minimap, and no turret direction indicator.  I can not hit Esc to exit to garage or change setting until after battle is complete.  This just started happening while I was playing the game.

Attached Files

  • Attached File   2015-10-25_10-03-38.jpg   128.52K
  • Attached File   2015-10-25_10-03-48.jpg   109.37K


netminder_2015 #5 Posted Oct 25 2015 - 15:55

    Private

  • -Players-
  • 306 battles
  • 3
  • Member since:
    10-19-2015
Oh and second screenshot is after hitting V button to make display go away!

4TheBox #6 Posted Oct 25 2015 - 16:01

    Captain

  • Players
  • 34419 battles
  • 1,107
  • Member since:
    04-13-2013

View Posthudstr, on Oct 24 2015 - 19:43, said:

Press "V"

 

nevermind I am an idiot and didnt read all the way through

You are not alone.



Saffr0n #7 Posted Oct 29 2015 - 00:59

    WoT Support Specialist

  • -Players-
  • 4681 battles
  • 448
  • Member since:
    06-09-2014

Hello Tanker.

 

Locate C:\Users\yourusername\AppData\Roaming\Wargaming.net\worldoftanks and delete it.

 

This is where your graphic settings are saved.



SgtStony #8 Posted Dec 27 2015 - 20:02

    Private

  • -Players-
  • 15403 battles
  • 1
  • Member since:
    10-29-2015
I have the same problem with missing interface. Not able to locate this file on C drive or elsewhere on my computer.

Osiris_007 #9 Posted Dec 31 2015 - 22:05

    Private

  • -Players-
  • 20768 battles
  • 2
  • Member since:
    10-13-2015

There is also another thread on this in the forum. Ran through every idea I could come up with and other peoples suggestions. After x2 uninstall and reinstalls, I finally submitted a ticket.  Waiting response, been in queue since early yesterday.



DragonJim #10 Posted Jan 01 2016 - 22:38

    Private

  • -Players-
  • 1315 battles
  • 1
  • Member since:
    12-06-2015

Hi,

 

Had the same problem and Saffr0n's suggestion worked for me.  Thanks for that.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users