Jump to content


Crew Trading


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Azcero #1 Posted Nov 04 2015 - 00:58

    Sergeant

  • Players
  • 8018 battles
  • 140
  • Member since:
    05-03-2012
So let's say I just bought a T-62 and I have a 100% crew on it. I still have my maxed out crew on my T-54. With crew trading, you would be able to get that T-54 crew onto the T-62 with 100% major qualification, but the old crew that you traded for it will be gone. Would be helpful, ya?

Gravtech #2 Posted Nov 04 2015 - 01:08

    Major

  • Players
  • 27238 battles
  • 3,929
  • [FELOW] FELOW
  • Member since:
    09-18-2013

That makes no sense, so no. Also wrong forum 

  1. World of Tanks official forum
  2. → International Forums
  3. → Forum Français
  4. → Suggestions

 

You're in the french suggestions forum while asking in English.

 

Utilisation français dans l'ami du forum français :)



blackzaru #3 Posted Nov 04 2015 - 06:18

    Major

  • Players
  • 20578 battles
  • 3,732
  • [UBH-T] UBH-T
  • Member since:
    03-07-2011

View PostGravtech, on Nov 04 2015 - 01:08, said:

Utilisation français dans l'ami du forum français :)

 

Quoi??? Tu veux t'insèrer dans mon ami pour utiliser le français?  :ohmy::ohmy::ohmy:



Pat129 #4 Posted Nov 04 2015 - 14:35

    Captain

  • Players
  • 22118 battles
  • 1,034
  • [RS] RS
  • Member since:
    02-15-2013
Lol drôle de traduction sa 

Anencephale #5 Posted Nov 05 2015 - 00:16

    Sergeant

  • Players
  • 31086 battles
  • 128
  • [BBQ] BBQ
  • Member since:
    07-05-2011

View Postblackzaru, on Nov 04 2015 - 00:18, said:

 

Quoi??? Tu veux t'insèrer dans mon ami pour utiliser le français?  :ohmy::ohmy::ohmy:

 

C'est une histoire de chattes et d'épées.

LeoMajor #6 Posted Jan 08 2016 - 17:23

    First lieutenant

  • Players
  • 15513 battles
  • 781
  • [TYR] TYR
  • Member since:
    04-05-2011
vous voulez les croissants?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users