Jump to content


Track Fixed Issues


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

Chaotica #1 Posted Jul 09 2011 - 17:19

    Corporal

  • Players
  • 2940 battles
  • 41
  • [VR3] VR3
  • Member since:
    04-17-2011
Every time i get tracked in game, and wait for them to get repaired, i am always getting the voice, "Track Fixed", but they are not and delayed another 5 seconds or so after the voice indication.

Sn0vvman #2 Posted Jul 09 2011 - 17:32

    Captain

  • Players
  • 28276 battles
  • 1,370
  • Member since:
    04-08-2011

View PostChaotica, on Jul 09 2011 - 17:19, said:

Every time i get tracked in game, and wait for them to get repaired, i am always getting the voice, "Track Fixed", but they are not and delayed another 5 seconds or so after the voice indication.
Game is poorly made find new one and i am a paying customer

Mortefactor #3 Posted Jul 09 2011 - 17:33

    Sergeant

  • Players
  • 4435 battles
  • 118
  • Member since:
    02-27-2011
Possible that both tracks have been disabled, and the delay is the time between the first one getting fixed and the second one. I don't know how much attention you pay to your tank icon, but I know i've had that happen to me before.

Xx_Coolmo_xX #4 Posted Jul 09 2011 - 18:00

    Corporal

  • Players
  • 1485 battles
  • 63
  • Member since:
    03-18-2011
Chaotica r u sure ur not lagging? it's either the game or just lag

Chaotica #5 Posted Jul 09 2011 - 18:23

    Corporal

  • Players
  • 2940 battles
  • 41
  • [VR3] VR3
  • Member since:
    04-17-2011

View PostMortefactor, on Jul 09 2011 - 17:33, said:

Possible that both tracks have been disabled, and the delay is the time between the first one getting fixed and the second one. I don't know how much attention you pay to your tank icon, but I know i've had that happen to me before.

No i am sure it is only one set not both tracks, when both are damaged i understand. but this is happening only with one set.


View PostXx_Coolmo_xX, on Jul 09 2011 - 18:00, said:

Chaotica r u sure ur not lagging? it's either the game or just lag

nope not lag, for some reason 6.5 update has decreased in lag for me running on average 60-80 ping, (150-999Ping before update), and around 20-40FPS, (0-15FPS before update). lag issues are few and far between now for some reason. Not sure what they did on their end, since i did nothing on mine, but as long as it stays this way i will keep playing. But i think it is just a sync issue that needs adjusting on their end.

Xx_Coolmo_xX #6 Posted Jul 09 2011 - 20:14

    Corporal

  • Players
  • 1485 battles
  • 63
  • Member since:
    03-18-2011
yea then it's their end for sure..so yea cool congrats on coming back and playing :D hope to see u in Clan Wars Old Friend! ;)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users