Jump to content


9.13 Bugs, Issues, and Feedback

9.13 wot bugs issues feedback czech rampage mode t-22

  • Please log in to reply
94 replies to this topic

Chris_Pitalo #81 Posted Jan 21 2016 - 09:13

    Private

  • -Players-
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    01-21-2016
Ps4 I have downloaded the app twice on the ps4 and I get to play maybe two or 3 matches and then I get a screen saying that the app is corrupted delete it and redownload again well I did it twice already and don't plan on doing it again 

GlidingBoulder #82 Posted Jan 31 2016 - 02:01

    Sergeant

  • Players
  • 30138 battles
  • 226
  • Member since:
    07-21-2012

Wooo, first bug/glitch I've encountered that breaks the game,

Not sure if the replay will have the same effect, and I don't have problems like this normally.

http://wotreplays.com/site/2448245

 

And some awesome Screenshots 

Spoiler

Eh, too many to post IN the thread so

http://s1336.photobucket.com/user/Glidingboulder/library/WoT%20Broken

 

This is the only time this has happened, I don't run mods at all, 100% vanilla WoT. It didn't do it again, thought I'd post it somewhere. 

TY WoT guys!



Nimerix #83 Posted Feb 09 2016 - 20:30

    Private

  • -Players-
  • 3269 battles
  • 5
  • Member since:
    11-24-2014

When ever game client crashes, and you reload into an on going match.

Chat is disabled, along with any map pings.

Restarting the client from the garage fixes the issue.



Totally_Oblivious #84 Posted Feb 14 2016 - 04:54

    Corporal

  • -Players-
  • 11134 battles
  • 17
  • [TO-33] TO-33
  • Member since:
    09-20-2015
Track line extensions graphical errors. This is a new Win10 Tosh laptop with an Intel® HD 5500 gfx card (with newest driver or last known, doesn't matter), HD game install, clean no mods. It doesn't matter what I try to do with setting, I still have these same lines that extend from the tracks out to the horizon or up into the sky. My M4 has them coming from the hull pointing into the sky. Attached are in garage and in battle images. Any help would be much appreciated. I've missed this game for a month.

Attached Files

  • Attached File   shot_006.jpg   139.14K
  • Attached File   shot_017.jpg   190.9K


magicmayhem101 #85 Posted Feb 21 2016 - 20:36

    Private

  • -Players-
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    01-19-2016
ok so i have downloaded the update and i login in and and when it says "loading garage" or whatever it is the whole page crashes

Key_Dancer #86 Posted Feb 27 2016 - 16:19

    Private

  • Players
  • 582 battles
  • 2
  • Member since:
    06-13-2011

Have notice that some times penetrating hits do no damage playing a VK28.01 with the 10.5cm Kw.K. L/28 gun standard He rounds on the back side T37 point blank.

On end of game see 1 hit 0 damage.

think its a glitch or ping issue.

did notice it few times on low tier tanks hit count no damage Always point blank.

is this know issue bug will it bee fixed?

or is the gun nerft down again on last update ?



Key_Dancer #87 Posted Feb 27 2016 - 19:37

    Private

  • Players
  • 582 battles
  • 2
  • Member since:
    06-13-2011

lol dubble

 


Edited by Key_Dancer, Feb 27 2016 - 19:38.


The_AntiTank #88 Posted Mar 01 2016 - 04:01

    Private

  • Players
  • 25095 battles
  • 3
  • [KO] KO
  • Member since:
    04-04-2013

Hello fellow tankers

 

I accidently deleted the contents in my res_mod folder. I wanted to reinstall QB mod, to see if it fixed fps issues I was having. It was a silly mistake, but is there a way I could get the resource path (./res_mods/0.9.13) back without having to reinstall WoT? Any help would be appretiated.



SoulEater_sniper #89 Posted Mar 03 2016 - 23:33

    Private

  • -Players-
  • 4423 battles
  • 2
  • Member since:
    09-21-2015
My mini map, consumables, and Esc menu won't show up during battle. already tried reinstall and didn't fix it. bug?

SoulEater_sniper #90 Posted Mar 03 2016 - 23:34

    Private

  • -Players-
  • 4423 battles
  • 2
  • Member since:
    09-21-2015
My mini map, consumables, and Esc menu won't show up during battle. already tried reinstall and didn't fix it. bug? 

Spiders_in_my_Pants #91 Posted Mar 08 2016 - 15:10

    Sergeant

  • Players
  • 9179 battles
  • 114
  • Member since:
    04-13-2011
Clanmate of mine never sees buildings or ground on the Kharkov map, just other tanks. Restarted computer, reinstalled, new graphics card, still the same issue. Anyone ever heard of that issue?

Malayus #92 Posted Mar 08 2016 - 18:17

    Corporal

  • Players
  • 68531 battles
  • 95
  • [CTPA] CTPA
  • Member since:
    05-27-2013
I found a bug, I was distracted driven my AMX 13 90 when I hit a rock and suddenly I get into the rock and stuck https://www.flickr.com/photos/23177882@N08/25499496192/in/dateposted-public/ 

Xrispie #93 Posted Mar 10 2016 - 02:58

    Private

  • Players
  • 10041 battles
  • 3
  • Member since:
    02-17-2014

Every Now and then, the game stop recognizing my keyboard for movement. I cannot Move, Map click, or do anything other than type. I am using a Wired Logitec G510s. Drivers are current. Game Client is current. Windows 10 Updates are current. Has been happening randomly for about 1 month.

 

At the time I get "stuck" ping is fine around 50ms. 

 

Please look into this issue, it is costing my teams wins. 



DalaiAlpaca #94 Posted Mar 28 2016 - 03:59

    Private

  • Players
  • 22170 battles
  • 1
  • Member since:
    04-05-2012
I cannot purchase a tank.  The purchase button on the purchase window is blank, even though it is highlighted and makes a sound when you click it.  this is the same for every tank I can currently purchase.  It only started after the last update.  Ran across someone else last night asking around about the same problem.  Any suggestions besides uninstalling and installing?

Havock_1 #95 Posted Mar 28 2016 - 04:34

    Sergeant

  • -Players-
  • 16942 battles
  • 111
  • [TAC-C] TAC-C
  • Member since:
    08-19-2014
After the last update my tanks do what ever they want to. Run circles, keep going. I like the hand break but is this the problem? Anyone else have this happen?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users