Jump to content


STUCK in the MAIN Loading screen! Anyone got fix?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

BUNNYHUGGERI #1 Posted Mar 11 2016 - 18:37

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 53544 battles
  • 499
  • [HAPPY] HAPPY
  • Member since:
    04-01-2015

Not to load into a game...but the main screen that says WOT and the loading bar underneath.  Seems to jam at 95ish percent.  Anyone having this difficulty.  This has been with any mod even down to just using a single .1mb mod to see if it is any issue.  I have removed the WOT folder and I have done a complete clean reinstall of the game.  I hear others can get in but I can not seem to get the game even rolling past the game load screen.  Any help would be appreciated.

 

Thank you.



heavymetal1967 #2 Posted Mar 11 2016 - 18:43

    Major

  • Players
  • 67681 battles
  • 18,672
  • Member since:
    05-30-2012

OP try this and good luck.  From posts/threads seems a lot of folks (more than normal for a patch) are having loading and/or installing problems.

 

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/488269-having-issues-try-the-following-before-reinstalling/page__fromsearch__1



VonHohenstein #3 Posted Mar 11 2016 - 19:23

    Private

  • Players
  • 41923 battles
  • 2
  • [SBW] SBW
  • Member since:
    11-04-2013
I'm having the same issue. My game will load, after a bit of a delay at 95%, but if I load XVM it will pause forever at 95%. If I remove XVM, it will load again. I mean basic XVM too, with nothing else added.

FieldMarshal_tonyhuynh #4 Posted Mar 11 2016 - 19:59

    Staff sergeant

  • Players
  • 28668 battles
  • 263
  • Member since:
    02-01-2014

View PostBUNNYHUGGERI, on Mar 11 2016 - 12:37, said:

Not to load into a game...but the main screen that says WOT and the loading bar underneath.  Seems to jam at 95ish percent.  Anyone having this difficulty.  This has been with any mod even down to just using a single .1mb mod to see if it is any issue.  I have removed the WOT folder and I have done a complete clean reinstall of the game.  I hear others can get in but I can not seem to get the game even rolling past the game load screen.  Any help would be appreciated.

 

Thank you.

 

...I have the exact same issues...I have tried every mod and all have the same problems as you have described....never had this issue before in any previous patch....glad I am not alone in this...

Cadesh #5 Posted Mar 11 2016 - 20:29

    Staff sergeant

  • Players
  • 12484 battles
  • 403
  • [JG38] JG38
  • Member since:
    07-26-2013
The loading screen took a very long time to load, at 95%, then I played one battle and the screen froze again. This happened without mods. I ended up reinstalling the game and it is working fine now. 

Hammervic #6 Posted May 29 2016 - 15:35

    Corporal

  • -Players-
  • 1664 battles
  • 13
  • [VPR1] VPR1
  • Member since:
    03-29-2016
I was having the same problem. I saw someone post something about trying not to display your side emblems on the tank. So I turned that off and I read somewhere also running it with graphics reset from launch.  After I did both of those, I was able to run it again.  But in window mode,  not full screen as i like but it works and im in game . So for now that will do.

xxBigbacon #7 Posted May 29 2016 - 15:50

    Major

  • -Players-
  • 8514 battles
  • 2,391
  • [GNZX1] GNZX1
  • Member since:
    02-03-2015
i get stuck at the end of every round. I had to uninstall all mods.

cificare_ #8 Posted May 30 2016 - 14:48

    First lieutenant

  • Players
  • 57322 battles
  • 807
  • Member since:
    05-25-2013
Major WG and more so XVM glitch, that no one seems to be ready to fix until the weekend is over. They already have your money ;)

Stormshadow7 #9 Posted Mar 22 2018 - 16:19

    Private

  • -Players-
  • 13121 battles
  • 2
  • [SQURL] SQURL
  • Member since:
    10-18-2012

I can load WOT sometimes, since the new patch, most times, it will not load completely and kick me out, or get to the garage, and start battle, and again kick me out, and if i do getting into battle, after done, it will not go to the garage, it will kick me out again

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users