Jump to content


Slow forums?


  • This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

Frizzled07 #1 Posted Jul 17 2011 - 00:42

    Staff sergeant

  • Players
  • 39168 battles
  • 336
  • [RS] RS
  • Member since:
    02-02-2011
Does anyone else experience the web page loading slow as well as the forums?

stickjock #2 Posted Jul 17 2011 - 00:47

    Major

  • Players
  • 5345 battles
  • 5,134
  • [USBOT] USBOT
  • Member since:
    04-21-2011
Yes actually... for about the past 2 days now... don't know why... thought it was just on my end but maybe it's not...??

DDemon #3 Posted Jul 17 2011 - 00:49

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 19513 battles
  • 483
  • Member since:
    07-31-2010
Same slowness for me.

BaronJaeger #4 Posted Jul 17 2011 - 00:52

    Staff sergeant

  • Players
  • 2691 battles
  • 306
  • Member since:
    05-24-2011
Use "Search" maybe???

Gudkov #5 Posted Jul 17 2011 - 00:56

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 21314 battles
  • 220
  • [CIG] CIG
  • Member since:
    12-06-2010
Same here.  Its slowwwwwwwww

Starfirehover #6 Posted Jul 17 2011 - 00:58

    Staff sergeant

  • Players
  • 21346 battles
  • 366
  • [RXR] RXR
  • Member since:
    03-21-2011
Ironically, it took a LONG time to load this page.....
Yeah, it really seams slow the past 2 days...

FlatCat #7 Posted Jul 17 2011 - 02:32

    Captain

  • Beta Testers
  • 11878 battles
  • 1,864
  • Member since:
    11-28-2010
Same with me long page load time. At lest the game is okay for me no problem there, just here.

thundermg1 #8 Posted Jul 17 2011 - 02:51

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 13562 battles
  • 317
  • Member since:
    12-09-2010
And here I thought my ISP was all screwed up......at least I know its not me now and that others are loading the pages uber slow.

Will_of_Iron #9 Posted Jul 17 2011 - 02:56

    Major

  • Players
  • 30640 battles
  • 3,215
  • [1STBB] 1STBB
  • Member since:
    03-06-2011
heh, I guess it isn't just me. I didn't want to say anything because I wanted to see what happened. Yeah the website is pretty slow loading today. It's also slow in terms of number of posters.

Belesarius #10 Posted Jul 17 2011 - 03:23

    Major

  • Players
  • 7951 battles
  • 3,586
  • [C-BOO] C-BOO
  • Member since:
    01-27-2011
Forums are slower than a 3 toed sloth on downers for the past 2 days.

Optimus_Ares #11 Posted Jul 17 2011 - 09:05

    Staff sergeant

  • Players
  • 19239 battles
  • 266
  • Member since:
    06-11-2011
Actually, you are right, the forums have been slower at loading that usual the last couple of days. It cant be my ISP since I have a 25Mbps link that works like a charm on ever other page all the time and speedtest shows that theres no significant latency that may cause this. Unless they moved the forum server to New Zealand or Siberia...

DeviantCelt #12 Posted Jul 17 2011 - 09:28

    Corporal

  • Players
  • 12759 battles
  • 34
  • Member since:
    05-04-2011
I noticed it as well.

SgtGrunt #13 Posted Jul 17 2011 - 09:37

    Captain

  • Players
  • 11642 battles
  • 1,385
  • Member since:
    06-14-2011
Slow to load just like my gunners.:angry:

RingoMcHarrison #14 Posted Jul 17 2011 - 22:12

    Major

  • Beta Testers
  • 36995 battles
  • 5,338
  • Member since:
    11-22-2010
Same here.

Hihibob #15 Posted Jul 17 2011 - 22:27

    Captain

  • Players
  • 3476 battles
  • 1,594
  • Member since:
    04-02-2011
I agree. It's slower than normal.

Let's start a riot! >:D

Choppah4 #16 Posted Jul 17 2011 - 22:38

    Sergeant

  • Players
  • 4969 battles
  • 216
  • Member since:
    04-21-2011
Ollie Williams: Did you check your TCP/IP settings?
Tom Tucker: Yes I did, Ollie.
Ollie Williams: Enable cookies?
Tom Tucker: Yes, Ollie.
Ollie Williams: You want this dog?
Tom Tucker: No thank you, Ollie

Seriously though, they are quite slow  :huh:

Nisae #17 Posted Jul 17 2011 - 23:13

    Major

  • Players
  • 15170 battles
  • 5,572
  • Member since:
    03-26-2011
No problem on my side :o

willyTank #18 Posted Jul 18 2011 - 04:44

    Corporal

  • Players
  • 4254 battles
  • 39
  • Member since:
    04-21-2011
Forums have been as slow as a Lowe last couple of days. THAT sir is slow.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users