Jump to content


there's a loading bug with 9.15

bug report

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

5hredder #1 Posted May 25 2016 - 16:23

    Corporal

  • -Players-
  • 7772 battles
  • 83
  • [MONKS] MONKS
  • Member since:
    06-27-2014

i could not load into my very first match of the day, it just got stuck on the loading page. i also had issues when i tried alt tabbing or pressing the windows button. because it wanted to stay on the loading screen... i tried restarting my pc and reloaded tanks to see if it would let me load in after that, but the bug was persistent.

 

   the loading screen also had half the other players show up in dimmed names to suggest that they didn't load in either... 



HaXoR520 #2 Posted May 25 2016 - 16:35

    Sergeant

  • Players
  • 20062 battles
  • 135
  • Member since:
    02-07-2014
are you using mods? if so remove them because i run solos, but something in there freezes me on battle loading, i can see my crosshair and hear things but i still see player list. so im playing vanilla until aslains puts out his 9.15 pack.

cnrangerace #3 Posted May 25 2016 - 19:33

    Private

  • Players
  • 7863 battles
  • 1
  • Member since:
    08-20-2013
I had the exactly same issue. The game was stuck on the loading page and I can't even use alt + tab to change window. Restarting the PC and log in again worked once but then I can't load into game anymore. 

ANDRlC #4 Posted May 26 2016 - 13:30

    Private

  • Players
  • 16535 battles
  • 4
  • [SRB] SRB
  • Member since:
    08-01-2011
Same issue here, no mods but still cant load in game!

catz911 #5 Posted May 31 2016 - 00:54

    Private

  • Players
  • 10877 battles
  • 7
  • [MAD-] MAD-
  • Member since:
    12-14-2013
Same issue here! Lets hope Wargaming fixes this. Its very annoying!

Gunadie #6 Posted May 31 2016 - 15:50

    Major

  • Players
  • 44793 battles
  • 4,876
  • Member since:
    08-20-2011

re-fresh your video card drivers

uninstall and reinstall the game if that fails

(I ended up having to reinstall the game a second time after their micro patch 2 days after initial 9.15 release, as it stalled out in the garage again)


Edited by Gunadie, May 31 2016 - 15:52.






Also tagged with bug report

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users