Jump to content


Game Keeps Crashing On Exit of Battle


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Hanzo_San #1 Posted May 27 2016 - 18:01

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 6862 battles
  • 273
  • Member since:
    11-30-2015
Doesn't happen every time, but has increased considerably maybe every third game when the game ends it crashes when trying to go back to garage. Wasn't having any issues on 9.15 launch day, now all of a sudden having issues. This wasn't happening yesterday and I didn't change anything on my end, something in the code perhaps changed in the last micro patch the day after 9.15 came out?

Edited by Hanzo_San, May 27 2016 - 18:02.


LordSerb #2 Posted May 27 2016 - 18:04

    Major

  • Players
  • 8493 battles
  • 2,431
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    09-18-2013
It could be because it is installed on a harddrive and this new patch is pretty intense.  But if you're having it all of the sudden after the patch maybe send in a support ticket or install on another harddrive if possible 

Killacommie4mommy #3 Posted May 27 2016 - 18:04

    Private

  • -Players-
  • 346 battles
  • 1
  • Member since:
    08-29-2013

me to...hurry and fix please. weekend is here.

 



Cognitive_Dissonance #4 Posted May 27 2016 - 18:14

    Major

  • Players
  • 40641 battles
  • 6,402
  • [ANASS] ANASS
  • Member since:
    01-31-2013
Are you sure you are just not waiting long enough? I noticed this also this morning, but kept eating my bagel thinking will need to kill in task manager, and then Wa La, back to garage. For whatever reason this morning, it seems to black screen at end of battle, but it you wait up to two minutes, you end up back in garage.

Edited by SmirkingGerbil, May 27 2016 - 18:14.


Thijs79 #5 Posted May 27 2016 - 18:22

    First lieutenant

  • Players
  • 55725 battles
  • 707
  • [9-PDH] 9-PDH
  • Member since:
    05-26-2013
Maybe we need more of these posts.....

Walter49 #6 Posted May 27 2016 - 18:53

    Major

  • Players
  • 43906 battles
  • 2,219
  • [SG] SG
  • Member since:
    09-17-2011

View PostHanzo_San, on May 27 2016 - 12:01, said:

Doesn't happen every time, but has increased considerably maybe every third game when the game ends it crashes when trying to go back to garage. Wasn't having any issues on 9.15 launch day, now all of a sudden having issues. This wasn't happening yesterday and I didn't change anything on my end, something in the code perhaps changed in the last micro patch the day after 9.15 came out?

 

Same experience.  Only solution I've found is to kill the process.

Bergy_the_Great #7 Posted May 27 2016 - 18:55

    Corporal

  • Players
  • 13234 battles
  • 19
  • Member since:
    01-14-2012

View PostSmirkingGerbil, on May 27 2016 - 17:14, said:

Are you sure you are just not waiting long enough? I noticed this also this morning, but kept eating my bagel thinking will need to kill in task manager, and then Wa La, back to garage. For whatever reason this morning, it seems to black screen at end of battle, but it you wait up to two minutes, you end up back in garage.

 

no the issue is it will sometimes go to garage after an extended black screen but very often it will disconnect from server as well.

something is definatly wrong, I first thought it was aslains mod pack but I heard from a few peo Le running vanilla client that they ha e the same issue as well.

i can also confirm it didn't happen before the micro patch from yesterday



Met4lCrunch #8 Posted May 27 2016 - 19:12

    First lieutenant

  • Players
  • 41888 battles
  • 751
  • [VGASR] VGASR
  • Member since:
    03-18-2014

View PostSmirkingGerbil, on May 27 2016 - 11:14, said:

Are you sure you are just not waiting long enough? I noticed this also this morning, but kept eating my bagel thinking will need to kill in task manager, and then Wa La, back to garage. For whatever reason this morning, it seems to black screen at end of battle, but it you wait up to two minutes, you end up back in garage.

 

I've had exactly the same happening to me. Never did I have to wait that long before to get back into my garage. 

Last night, my son was afk in one battle (the only battle he tried playing) because the game stalled 3/4 into battle loading. He waited out the whole 15 minutes but never got into the game.

I'm hesitant to even start a battle until this gets fixed. 


Edited by Met4lCrunch, May 27 2016 - 19:22.


Superpickle #9 Posted May 27 2016 - 23:35

    Corporal

  • Players
  • 15382 battles
  • 41
  • [OLDMG] OLDMG
  • Member since:
    06-18-2011
yup  same here till it STOPPED LOADING  all together.. :-/    currently  cannot play at all.. :-(

Phacochere #10 Posted May 29 2016 - 19:06

    Private

  • -Players-
  • 9914 battles
  • 1
  • Member since:
    01-11-2016
Same problem.  Also have Aslain mod pack.

0Boyka0 #11 Posted May 29 2016 - 19:16

    Corporal

  • Players
  • 9917 battles
  • 26
  • Member since:
    06-25-2012
Same problem here and not running any mods , even tried uninstalling and reinstalling with new client. 

The only thing I can think of is an antivirus software/ firewall is blocking a certain process , as after the new patch was installed I had to allow a crapton of processes.

venom818 #12 Posted May 29 2016 - 19:17

    Private

  • Players
  • 19453 battles
  • 5
  • [_KW_] _KW_
  • Member since:
    02-17-2013
Yeah mine just freezes whenever I die, or when the battle ends.

_Stealth_Condom #13 Posted May 29 2016 - 22:52

    Corporal

  • Players
  • 31520 battles
  • 77
  • Member since:
    10-13-2013
I was crashing a ton right after 9.15, reinstalled game, checked all drivers, optimized hard drive....every trick I could think of and still crash or screen lockup 20x more often then pre 9.15 




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users