Jump to content


9.15 total FAIL

9.15 problems

  • Please log in to reply
33 replies to this topic

VonRatt #1 Posted May 29 2016 - 17:47

    Private

  • Players
  • 60007 battles
  • 4
  • Member since:
    11-16-2011

War Gaming you did a great job with 9.14 but 9.15 is a total fail to say the least.

Lag spikes are unbelievable and last 3 too 8 seconds which destroys game play.

Game keeps freezing at end of battle.

The server disconnects are very consistent. At least 1 every 30 minutes.

 

I have yet to hear anyone with anything positive to say about the 9.15 patch.

 

You took a good game and made it terrible with inability to play consistently.

 

NICE FAIL  



RAF_Recovery #2 Posted May 29 2016 - 17:48

    Major

  • Players
  • 16954 battles
  • 2,694
  • [R-A-F] R-A-F
  • Member since:
    07-28-2012
I agree a total FUBAR.

OctoThot #3 Posted May 29 2016 - 17:48

    Staff sergeant

  • Players
  • 11135 battles
  • 483
  • Member since:
    04-05-2012
they really screwed it up with the game lock ups at the end or start of the matches, wg needs to stop adding in crapwithout testing it, that's what the common test should be there for

_Silent #4 Posted May 29 2016 - 17:50

    First lieutenant

  • -Players-
  • 35524 battles
  • 519
  • [GROOT] GROOT
  • Member since:
    06-28-2014
Hasn't happened to me at all. Uninstall mods, update drivers, reinstall. the works that might be your problem because i experienced it at first then the hot fix and now i don't ever experience anything like that.  IF its not the mods then its something to fix but more likely than not it is the mods.

Edited by _Silent, May 29 2016 - 17:51.


Strike_Witch_Tomoko #5 Posted May 29 2016 - 17:51

    Major

  • Players
  • 15574 battles
  • 12,596
  • Member since:
    05-04-2013

i'm using my usualy 3GB of mods,

my drivers are 2 updates behind (cause NVIDIA won't connect for me)

and i haven't reinstalled.

 

 

and yet i'm lag free, no issues at all~

 

oh and i use PC(windows 10)



SinsOfWrath #6 Posted May 29 2016 - 17:56

    Major

  • Players
  • 19917 battles
  • 2,636
  • [CARTE] CARTE
  • Member since:
    07-18-2012

-I like the tank previews for un-purchased tanks

-I like the capabilities/bars they put in for your tanks, especially how module effect them

-The Grille 15 is fun to play

 

Sorry felt like saying something positive.



Metagross555 #7 Posted May 29 2016 - 17:57

    Captain

  • -Players-
  • 29524 battles
  • 1,005
  • Member since:
    12-05-2014

I'm fine (vanilla client), except when I left a battle after dying, while in a platoon, sometimes it got stuck on synchronizing crew 

 

I like the 16x and 25x, the solid circle reticule, advanced stats ingame, the HD models, KanJPZ buff, and the physics fixes


Edited by Metagross555, May 29 2016 - 17:59.


TDRHooRaH #8 Posted May 29 2016 - 17:59

    Major

  • Players
  • 24023 battles
  • 4,643
  • Member since:
    09-21-2012
Positive: I can now run at ultra settings. In 9.14 I could not without terrible frame drop.

Edited by TDRHooRaH, May 29 2016 - 18:00.


DrangNachOsten #9 Posted May 29 2016 - 18:02

    Corporal

  • Players
  • 33739 battles
  • 41
  • Member since:
    10-26-2013
I don't have performance problems with 9.15.  I have a problem that WOT stole my WT E100 and gave me a Grille 15 for the upgrade which is terrible.  They STOLE my WT E100.  I want it back as I earned it with many hours of work.

DraconX3 #10 Posted May 29 2016 - 18:04

    Captain

  • Beta Testers
  • 11109 battles
  • 1,448
  • [CIRC] CIRC
  • Member since:
    07-15-2010

The content of this update is great, but the bugs it brings are rather annoying.

 

For me, as Ive noticed, the following occurs.

 

1: For whatever reason, seemingly in the middle of the day, battles fail to load past 90%. Then it just goes away and returns to normal. Odd...Must be some sort of server thing as lots of people will note the same problem after its gone in chat.

2: Crew voices stop. Altogether. No notification of auto aim turning on, hit registers, etc etc. Normal sounds seem OK though.

3: Completely random, Ive yet to find a pattern, but the silhouettes of tanks when aiming on them randomly disappear. This is the most damning one as it really messes with shots and being able to deal with enemy tanks x.x

 

Thats all that I personally have experienced.



Sesshu #11 Posted May 29 2016 - 18:07

    First lieutenant

  • Players
  • 16234 battles
  • 791
  • [TBF] TBF
  • Member since:
    10-21-2011

View Post_Silent, on May 29 2016 - 12:50, said:

Hasn't happened to me at all. Uninstall mods, update drivers, reinstall. the works that might be your problem because i experienced it at first then the hot fix and now i don't ever experience anything like that.  IF its not the mods then its something to fix but more likely than not it is the mods.

 

Most have done this, I personally have tried everything. These fixes don't work for me. It won't let me log in using vanilla. My graphic driver is updated. I cleaned out my registry as customer support has asked me to and none of these fixes work. You need to realize they didn't patch this update correctly for EVERYONE, yes I agree that yours works fine, there are lots of other people including myself, that this patch is still fully bugged for the rest of us who are still struggling to get it working properly. WOT can't find my native screen resolution of 1280x768 they rushed this update like they always do without properly cleaning out all the bugs during their BETA TESTING, it's called beta TESTING for a REASON, do NOT launch the update until ALL BUGS ARE CLEANED OUT, yes a few will slip in, this is a MAJOR bug that slipped in, totally unprofessional release of this update in my opinion. No public apology. Players FUND them, they don't fund themselves. They owe us an apology and they need to credit us for lost premium time, 4 extra days should cover it. (Count the days of when the update went live until today or until whenever the fix date will come).

Blueref #12 Posted May 29 2016 - 18:10

    Staff sergeant

  • Players
  • 30119 battles
  • 387
  • Member since:
    02-23-2012

View PostVonRatt, on May 29 2016 - 11:47, said:

War Gaming you did a great job with 9.14 but 9.15 is a total fail to say the least.

Lag spikes are unbelievable and last 3 too 8 seconds which destroys game play.

Game keeps freezing at end of battle.

The server disconnects are very consistent. At least 1 every 30 minutes.

 

I have yet to hear anyone with anything positive to say about the 9.15 patch.

 

You took a good game and made it terrible with inability to play consistently.

 

NICE FAIL  

Actually, there have been many positive comments about it.  Also, it is a fact that a significantly higher number of people will complain about any particular thing than will praise it.  That is human nature.  We are pre-disposed to complain when things go wrong and to stay silent when things go right because we EXPECT things to go right.  You and all the people complaining are only a small, vocal minority.



For_Our_Freedom #13 Posted May 29 2016 - 18:12

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 22540 battles
  • 852
  • Member since:
    09-15-2010

no issues for me. Plays great, playing on a 2 year old laptop. Graphics are smooth, no lag. Sorry you are having issues.

I am also using aslains mod pack.

 

gtx 880m 1920 x 1080 at max details. 90 fps

32gb ram

ssd

 

 



wrenchn #14 Posted May 29 2016 - 18:15

    First lieutenant

  • Players
  • 59164 battles
  • 826
  • Member since:
    05-25-2013
I agree to the maximum that I can go!!!!!!!!

TEARBEAR #15 Posted May 29 2016 - 18:18

    Private

  • Players
  • 35484 battles
  • 3
  • Member since:
    04-30-2013

have not seen the lockups but man are the teams lopsided!  or is it just me.

 



SqU4D3Nn #16 Posted May 29 2016 - 18:19

    Staff sergeant

  • Players
  • 18985 battles
  • 383
  • [ONION] ONION
  • Member since:
    07-26-2013
Seems like we found people with [edited]internet.

Kamahl1234 #17 Posted May 29 2016 - 18:20

    Major

  • Players
  • 18395 battles
  • 10,078
  • Member since:
    04-06-2012

Amazingly I experience none of these issues.

 

*gasp* the horror that things may actually be related to your pc, rather than the patch as a whole!



Brick94 #18 Posted May 29 2016 - 18:30

    Captain

  • Players
  • 43422 battles
  • 1,537
  • Member since:
    08-03-2013
Not as bad as the 9.0 update but close.

Andreas007 #19 Posted May 29 2016 - 18:31

    Captain

  • Players
  • 49880 battles
  • 1,604
  • Member since:
    01-11-2013

View PostKamahl1234, on May 29 2016 - 10:20, said:

Amazingly I experience none of these issues.

 

*gasp* the horror that things may actually be related to your pc, rather than the patch as a whole!

 

Are you saying all these problems (including mine) are PC related and have nothing to do with last Thursdays weekly maintenance update?

Reaper2_5 #20 Posted May 29 2016 - 18:31

    Captain

  • -Players-
  • 10700 battles
  • 1,552
  • [HOWDO] HOWDO
  • Member since:
    09-30-2014

I haven't experienced any of those issues.  I've got XVM loaded in, use a non-gaming computer laptop to play, and I otherwise have no reasons my game should run smoothly.

 

The only complaint I have about 9.15 is the fix of tanks touching walls stopping.  My tanks don't stop anymore, instead, if I touch the walls with any bit of force, I simply flip my tank.  Really annoying.

 

I do like:

-previewing tanks in garage

-the sorting systems






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users