Jump to content


Request: Account Transfer NA to EU


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

ExcelerateGames #1 Posted May 29 2016 - 22:20

    Private

  • Players
  • 1452 battles
  • 1
  • Member since:
    04-23-2013

Nvm


Edited by ExcelerateGames, May 29 2016 - 22:26.


Metagross555 #2 Posted May 29 2016 - 22:22

    First lieutenant

  • -Players-
  • 26175 battles
  • 975
  • [YOUJO] YOUJO
  • Member since:
    12-05-2014
This is not the place to ask for it to be done, oh and WG doesn't do server transfers 

__________________Monk3y #3 Posted May 29 2016 - 22:22

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 1052 battles
  • 266
  • [__Q__] __Q__
  • Member since:
    03-20-2016

HAve to submit a ticket. No mod/admin is going to talk to you here about this.

 



ntp_ntp #4 Posted May 29 2016 - 22:22

    Major

  • Players
  • 12347 battles
  • 2,735
  • [SMELL] SMELL
  • Member since:
    02-26-2012

View PostExcelerateGames, on May 29 2016 - 13:20, said:

Hello,

 

When i first started playing WoT i had amazing connection with NA servers, Eventho i live in EU & since my friend was from NA i made an acc on NA region & started playing with him. We are no longer friends & my connection is really bad to NA servers. I get around 450Ping when playing. I really don't want to start again since i have 3 Premium tanks, a Tier 7 TD & alot more Tier 4-6 Tanks, 31k Free XP & all that stuff.

I spent quite alot of money on this game & i absolutely love it. I just really want a good connection.

 

With this post, im asking for an Account Server Transfer from NA to EU.

If you need any more Information then i will gladly do it.

 

In Regards,

ExcelerateGames

 

 
No, This is not where you make ridiculous demands.


Panzerkind #5 Posted May 29 2016 - 22:22

    Captain

  • Players
  • 30075 battles
  • 1,821
  • [YOUJO] YOUJO
  • Member since:
    01-16-2012

They don't do this.
 

Ever.



Harkonen_siegetank #6 Posted May 29 2016 - 22:26

    Major

  • Players
  • 27945 battles
  • 5,441
  • [_LOL_] _LOL_
  • Member since:
    04-26-2011
No.

Andrew9998 #7 Posted May 29 2016 - 22:41

    Captain

  • -Players-
  • 12347 battles
  • 1,112
  • [MYM] MYM
  • Member since:
    02-08-2014
for reasons unknown: different prems, sell times etc. WG will say no

Joshuashalo #8 Posted May 29 2016 - 23:51

    Staff sergeant

  • Players
  • 22987 battles
  • 458
  • [D4NCE] D4NCE
  • Member since:
    08-07-2012

View PostExcelerateGames, on May 29 2016 - 21:20, said:

Nvm

 

you have to get a new account for EU on world of tanks. here is a link for EU on world of tanks.com http://worldoftanks.eu/

Zedouar #9 Posted May 30 2016 - 05:17

    Corporal

  • -Players-
  • 22200 battles
  • 10
  • [LDC] LDC
  • Member since:
    11-10-2014

Hello guys,

I know this is a recurrent topic, but this time, enough is enough.

This damn update prevents me from playing with my Mac.

Whenever i can get into a game, the ping now is > 150 ms, ie the game is not playable anymore.

I'm living in europe and was playing on the US server because relatives living there, and i suppose we are thousands in this case.

Now i think it's time to switch to EU server, but after 2 tickets i have only a denial that this is possible. They even say they have "physical restrictions". I love the way they just make fun of us.
If i'm not mistaken, you can see here that one can migrate to the Asian server froms EU, US and RU servers!!!!
So why is it impossible from US to EU???? The game conditions make this compulsory now. Even if they charge.
 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users