Jump to content


matchmaking bug


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

ttme #1 Posted Jul 30 2011 - 13:08

    Staff sergeant

  • Players
  • 6387 battles
  • 267
  • Member since:
    02-12-2011
I know there is an "official" matchmaking thread! but I think that it more to due with the spread of tiers.. this one however is a bug. Unless if u guys (dev or mod) are telling me this is working as intended! then I guess this would be the wrong place to post this.

btw, this is not the first time I've seen this. I saw it back in 0.6.4 when T8 arty first got introduced, so I guess this has not been fixed yet.

Please ! If u want to start a game with only 9 ppl, at least try to balance the team!! I mean, they not only have more tanks, but also have higher tier averages!!
Posted Image

ttme #2 Posted Jul 30 2011 - 13:22

    Staff sergeant

  • Players
  • 6387 battles
  • 267
  • Member since:
    02-12-2011
o god.... 20 min later... NOT ANOTHER ONE!!!

Posted Image

del1000886538 #3 Posted Jul 30 2011 - 14:05

    Staff sergeant

  • Players
  • 1125 battles
  • 338
  • Member since:
    06-14-2011
Need the matchmaker timer adjusted,maybe?

cyborg7th #4 Posted Jul 30 2011 - 17:22

    Corporal

  • Players
  • 16426 battles
  • 56
  • [7THES] 7THES
  • Member since:
    05-20-2011
same issue.....

Attached Files

  • Attached File   p2vsmaus.jpg   14.08K
  • Attached File   fullsize.jpg   383.88K





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users