Jump to content


Strongholds Woes


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

_Stryker #1 Posted Mar 19 2017 - 21:36

    Sergeant

  • Players
  • 28920 battles
  • 163
  • Member since:
    08-05-2011

Whenever I click the READY button in strongholds, a gear spins and says "Confirming Readiness". It does this for about 30 seconds, before I actually ready up. At first it was painful and embarrassing because no one else had problems loading and I was causing strongholds to seriously slow down. 

 

But yesterday got even worse. The gear just kept spinning and never readied me up. I had to leave the strongholds, and couldn't grind the much needed credits :(

 

My question is: has anyone else experience this. No one I've talked to has this problem. I really wanna find a solution so I can continue playing strongholds.

 

Note: I don't think my internet is the problem, as this only started after the recent update, and my game works perfectly fine in pub matches. 

 



GeorgePreddy #2 Posted Mar 19 2017 - 21:50

    Major

  • Players
  • 14291 battles
  • 5,684
  • [L_LEG] L_LEG
  • Member since:
    04-11-2013
Probably a mod conflict.

J3Tears #3 Posted Mar 19 2017 - 21:56

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 8005 battles
  • 466
  • [-DIG-] -DIG-
  • Member since:
    08-28-2016
I dont use any mods. I have a Decent FPS and around 90 Ping. It happens to me too. Plus if I try to actually try to start a Stronghold up it takes 3-5 Minuets for the pop up to load. When I get out of a Battle in Stronghold it takes around 15-30 Seconds. Sometimes when I ready/Unready it will stall for 1-2 Minuets, Which has been only in Advancements at this moment. 

butcher2 #4 Posted Mar 19 2017 - 23:30

    Private

  • Players
  • 21945 battles
  • 7
  • [O-BS] O-BS
  • Member since:
    02-16-2013

A few clan members in our clan have that problem with the gear spinning bit in garage, they have to restart tanks. I have the problem when I fire I think I missed but the shot hits after I take cover. You are right after big updates a lot of people have problems.

 

One night I skirmish our entire team got lag no one could move thier tank



muscles1 #5 Posted Mar 20 2017 - 00:28

    Captain

  • Players
  • 32713 battles
  • 1,739
  • [4HIMK] 4HIMK
  • Member since:
    06-04-2012
Yeah, a guy in our clan can't ready up either. Basically sits on Confirming Readiness and never confirms.

__Worm__ #6 Posted Mar 20 2017 - 23:12

    Major

  • Players
  • 28612 battles
  • 3,720
  • [WANKO] WANKO
  • Member since:
    04-29-2011

I don't have the readiness issue but I have noticed if I ready up it takes a bit before I can ready down again.

 

The problem being if I have to switch tanks right away I have to wait for the button to reset...

 

No one for us has the stalled confirming screen.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users