Jump to content


[World of Tanks] Micropatch 0.9.17.1_3


  • Please log in to reply
118 replies to this topic

GhostPrime #1 Posted Mar 23 2017 - 00:29

    Community Coordinator

  • -Players-
  • 805 battles
  • 1,530
  • Member since:
    04-22-2013

Hello Tankers,

There are plans to release Micropatch 9.17.1_3 on March 23rd, 2017

Maintenance will begin at 02:00 Pacific Time (09:00 UTC) and will last approximately one hour.

During maintenance, the World of Tanks servers will be unavailable.

Patch notes:

  • Fixed the issue with the display of Battle Results after the end of a special battle, if there was no information about the enemy.
  • Fixed the issue where vehicles could sometimes disappear from view in Arcade Aim in the Spectator mode.


Gothraul #2 Posted Mar 23 2017 - 00:38

    Major

  • -Players-
  • 2375 battles
  • 5,575
  • Member since:
    11-17-2014
I hope that this breaks xvm for a day or two :popcorn:

Styo #3 Posted Mar 23 2017 - 00:40

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 17774 battles
  • 957
  • [-NK-] -NK-
  • Member since:
    08-11-2010
What about the lag/rubber banding issue?

RedAlert2010 #4 Posted Mar 23 2017 - 00:43

    Major

  • Beta Testers
  • 20526 battles
  • 2,049
  • [CYNIC] CYNIC
  • Member since:
    09-14-2010

View PostStyo, on Mar 22 2017 - 23:40, said:

What about the lag/rubber banding issue?

 

This a million times^ It should be the current priority.

 

Then once it is fixed i think you should give the entire server i think 30 days Premium as an apology, since it is unplayable and my Premium is just running down.


Edited by RedAlert2010, Mar 23 2017 - 00:44.


Kamahl1234 #5 Posted Mar 23 2017 - 00:43

    Major

  • Players
  • 18394 battles
  • 10,078
  • Member since:
    04-06-2012

View PostStyo, on Mar 22 2017 - 23:40, said:

What about the lag/rubber banding issue?

 

That would only be included if both it was fixable with an actual patch, and it's not actually a network issue. 

TankNoob1960 #6 Posted Mar 23 2017 - 00:58

    First lieutenant

  • -Players-
  • 31221 battles
  • 845
  • Member since:
    02-05-2016

Whatever...

I used to enjoy this game.

 



SixChase_1 #7 Posted Mar 23 2017 - 01:02

    Corporal

  • -Players-
  • 8648 battles
  • 39
  • [-IGC-] -IGC-
  • Member since:
    01-26-2016
Once premium time starts running out and no one re news it, maybe just maybe they will clue in that they have a bigger issue than battle displays

8bit_Gamer #8 Posted Mar 23 2017 - 01:08

    First lieutenant

  • Players
  • 13966 battles
  • 716
  • Member since:
    04-23-2011
Lag/ping/packet loss would clearly be handled by a different team than those who would deal with the issues this Micro Patch addresses.

It's not like everyone in the company all work on only one problem at a time. Fixes for certain issues are fixed sooner, others later.

#Logic

IcedBroom #9 Posted Mar 23 2017 - 01:12

    Major

  • Players
  • 36144 battles
  • 5,557
  • [VILIN] VILIN
  • Member since:
    04-02-2013

View PostRedAlert2010, on Mar 22 2017 - 18:43, said:

 

Then once it is fixed i think you should give the entire server i think 30 days Premium as an apology, since it is unplayable and my Premium is just running down.

 

Entitled much.



Kamahl1234 #10 Posted Mar 23 2017 - 01:15

    Major

  • Players
  • 18394 battles
  • 10,078
  • Member since:
    04-06-2012

View Post8bit_Gamer, on Mar 23 2017 - 00:08, said:

Lag/ping/packet loss would clearly be handled by a different team than those who would deal with the issues this Micro Patch addresses.

It's not like everyone in the company all work on only one problem at a time. Fixes for certain issues are fixed sooner, others later.

#Logic

 

Sssshhh, don't bring logical thinking to the bandwagon.

 

They don't understand complex issues so it scares the players :hiding:



BoredSightsNA #11 Posted Mar 23 2017 - 01:18

    Captain

  • Players
  • 26481 battles
  • 1,159
  • Member since:
    01-12-2012
The last time I remember there being lag issues that caused rubber-banding was with the patch that introduced the HD models of the Hellcat and the M103.

thandiflight #12 Posted Mar 23 2017 - 01:19

    Major

  • Players
  • 85765 battles
  • 4,359
  • [SIMP] SIMP
  • Member since:
    07-10-2011
Could you let us know what will be broken after this patch please?

RedAlert2010 #13 Posted Mar 23 2017 - 01:35

    Major

  • Beta Testers
  • 20526 battles
  • 2,049
  • [CYNIC] CYNIC
  • Member since:
    09-14-2010

View PostIcedBroom, on Mar 23 2017 - 00:12, said:

 

Entitled much.

 

considering my premium time was renewed around when this issue began, yes. It is the least they could do.

 

I have sunk nigh on $4k into this game and actually would like to use it at some point.


Edited by RedAlert2010, Mar 23 2017 - 01:36.


Lonewolfpj #14 Posted Mar 23 2017 - 01:58

    First lieutenant

  • -Players-
  • 4017 battles
  • 801
  • [HHOUR] HHOUR
  • Member since:
    05-20-2011

View PostRedAlert2010, on Mar 23 2017 - 01:35, said:

 

considering my premium time was renewed around when this issue began, yes. It is the least they could do.

 

I have sunk nigh on $4k into this game and actually would like to use it at some point.

 

I dont have any lag issues. I am not trying to be a D@#k but have you looked to see if your IP is messing you up. 

The_Wrath_of_Neeson #15 Posted Mar 23 2017 - 07:07

    Staff sergeant

  • Players
  • 11407 battles
  • 304
  • Member since:
    04-19-2011

View PostStyo, on Mar 22 2017 - 18:40, said:

What about the lag/rubber banding issue?

 

Yeah, friends and I still noticing server lag. I run 30 ping in every other game/app, but get occasional jerking/rubberbanding.

Has anyone from WG acnowledged the issue?



stickNmove #16 Posted Mar 23 2017 - 07:47

    Corporal

  • Players
  • 22660 battles
  • 38
  • Member since:
    02-27-2013

Ever since the latest micropatch, the lag has been absolutely unreal. Today is the worst it's been. I had to stop playing after 10 battles first time around, and the 2nd time took only 1 game before I had to close the client out.... when your tank drives in the last input-direction for over 5 seconds straight and you lose complete control of your aim, while other players in the game are experiencing the same thing, just at different intervals and frequencies... wth is this bs? GG WG... GfknG.

 

Ping shows at 20 - 38ms constant, but the game is behaving like it's 500ms+.

 

Platooning with a slew of people... same thing happening to them. I ask in pub chat, and everyone acknowledges nearly the same thing.


Edited by stickNmove, Mar 23 2017 - 07:51.


BeastsOfBattle #17 Posted Mar 23 2017 - 08:08

    First lieutenant

  • -Players-
  • 15314 battles
  • 617
  • [WCTNT] WCTNT
  • Member since:
    12-08-2016
I just had my second night of no lag... it is so much nicer when I can control the dam tank!

ElfMagi2 #18 Posted Mar 23 2017 - 08:41

    Captain

  • Players
  • 58702 battles
  • 1,546
  • [AIMED] AIMED
  • Member since:
    10-05-2013

The less than 12 hour notice has to make the players trying to finish up the t25 missions very happy.

I am glad I stayed on a lil longer last night to finish up instead of my usally get up early to play a few games before work to finish.

GG wargaming.



TheChumFamineOf59 #19 Posted Mar 23 2017 - 08:46

    Captain

  • Players
  • 36131 battles
  • 1,839
  • [CRZY] CRZY
  • Member since:
    07-11-2012

View PostGothraul, on Mar 22 2017 - 18:38, said:

I hope that this breaks xvm for a day or two :popcorn:

 

Don't need xvm to tell when you're bad

TheTelerion #20 Posted Mar 23 2017 - 10:05

    Corporal

  • -Players-
  • 17016 battles
  • 25
  • Member since:
    01-22-2016
I like the idea of fixes (though never seen these issues)... not so much in the middle of a mission marathon as I'm finishing off the daily before server reset.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users