Jump to content


"Unable to sell vehicle, make sure vehicle is not in a tactical unit or try again later."

cannot sell vehicle game bugs 9.17.1

  • Please log in to reply
24 replies to this topic

Admiral_Kurosawa_Aiko #1 Posted Mar 28 2017 - 18:07

    Corporal

  • Players
  • 34259 battles
  • 18
  • Member since:
    03-06-2012

Hi Wargaming,

 

So, I have not sold any vehicles in a while, and yet when I try to sell one I get this lovely error message. It's been like this for almost a week now. Please scroll all the way to the right of the image, and look at the error message that pops up in the lower right hand corner.

 

Regards,

Sgt_Veronica_Halonen


Edited by Sgt_Veronica_Halonen, Mar 28 2017 - 18:30.


Nunya_000 #2 Posted Mar 28 2017 - 18:20

    Major

  • Players
  • 21138 battles
  • 13,780
  • [PACNW] PACNW
  • Member since:
    09-20-2013
How many bunk spots are open in your barracks?  If you want to retain your crew and do not have enough bunk spots open, I believe this is the error you get.

Admiral_Kurosawa_Aiko #3 Posted Mar 28 2017 - 18:23

    Corporal

  • Players
  • 34259 battles
  • 18
  • Member since:
    03-06-2012

View PostNunya_000, on Mar 28 2017 - 11:20, said:

How many bunk spots are open in your barracks?  If you want to retain your crew and do not have enough bunk spots open, I believe this is the error you get.

 

26 open bunk spots

moogleslam #4 Posted Mar 28 2017 - 18:49

    Major

  • Players
  • 46471 battles
  • 4,984
  • [GURUS] GURUS
  • Member since:
    12-20-2013
Is it locked for clan activities?

Admiral_Kurosawa_Aiko #5 Posted Mar 28 2017 - 18:51

    Corporal

  • Players
  • 34259 battles
  • 18
  • Member since:
    03-06-2012

View Postmoogleslam, on Mar 28 2017 - 11:49, said:

Is it locked for clan activities?

 

I would assume that's what 'tactical unit' is referring to, however I'm not actually in any clans...

Nunya_000 #6 Posted Mar 28 2017 - 18:53

    Major

  • Players
  • 21138 battles
  • 13,780
  • [PACNW] PACNW
  • Member since:
    09-20-2013

View PostSgt_Veronica_Halonen, on Mar 28 2017 - 09:23, said:

 

26 open bunk spots

 

OK....I think I see it (but maybe not).  You have 3 pieces of equipment on the tank.  If you do not want to destroy any of them, you need 30 gold......you only have 29 gold.

 

You need to "destroy" one of them or buy more gold.



Admiral_Kurosawa_Aiko #7 Posted Mar 28 2017 - 19:01

    Corporal

  • Players
  • 34259 battles
  • 18
  • Member since:
    03-06-2012

View PostNunya_000, on Mar 28 2017 - 11:53, said:

 

OK....I think I see it (but maybe not).  You have 3 pieces of equipment on the tank.  If you do not want to destroy any of them, you need 30 gold......you only have 29 gold.

 

You need to "destroy" one of them or buy more gold.

 

I was attempting to use 20 gold to demount the rammer and stabilizer, then sell the vents since they're relatively cheap by comparison. So it should have executed the sale as it usually does.

Pullmax #8 Posted Mar 28 2017 - 19:04

    Corporal

  • -Players-
  • 9194 battles
  • 61
  • Member since:
    02-19-2017
Just try different things, im sure you will sell it sooner or later.

Nunya_000 #9 Posted Mar 28 2017 - 19:06

    Major

  • Players
  • 21138 battles
  • 13,780
  • [PACNW] PACNW
  • Member since:
    09-20-2013

View PostSgt_Veronica_Halonen, on Mar 28 2017 - 10:01, said:

 

I was attempting to use 20 gold to demount the rammer and stabilizer, then sell the vents since they're relatively cheap by comparison. So it should have executed the sale as it usually does.

 

You might try to do them individually (i.e. demount the rammer and stabilizer manually and destroy the vent manually) and then try to sell the tank.  Also, might be a stupid question, but you said it has been going on for a couple of days, but did you get completely out of the game in that time period? 

Admiral_Kurosawa_Aiko #10 Posted Mar 28 2017 - 19:10

    Corporal

  • Players
  • 34259 battles
  • 18
  • Member since:
    03-06-2012

View PostNunya_000, on Mar 28 2017 - 12:06, said:

 

You might try to do them individually (i.e. demount the rammer and stabilizer manually and destroy the vent manually) and then try to sell the tank.  Also, might be a stupid question, but you said it has been going on for a couple of days, but did you get completely out of the game in that time period? 

 

You mean like log out and shutdown the application?

Nunya_000 #11 Posted Mar 28 2017 - 19:14

    Major

  • Players
  • 21138 battles
  • 13,780
  • [PACNW] PACNW
  • Member since:
    09-20-2013

View PostSgt_Veronica_Halonen, on Mar 28 2017 - 10:10, said:

 

You mean like log out and shutdown the application?

 

Yes.

Admiral_Kurosawa_Aiko #12 Posted Mar 28 2017 - 21:13

    Corporal

  • Players
  • 34259 battles
  • 18
  • Member since:
    03-06-2012

View PostNunya_000, on Mar 28 2017 - 12:14, said:

 

Yes.

Then yes. I have used the application on at least 3 occasions during said week and no change. I have also tried signing out and signing back in. 



Morpheus29 #13 Posted Mar 29 2017 - 14:18

    Corporal

  • Players
  • 16533 battles
  • 75
  • [1RCC] 1RCC
  • Member since:
    04-16-2012

I'm having the same issues trying to sell my O-Ni.

 

Bunk space is not an issue. I'm sending equipment to depot and selling one - so no issues there. I get the same message as OP. Unfortunately for me, after trying different ways to sell, my account is now locked from selling anything due to the account "limits". 

 

Sent a ticket, will post results.



Morpheus29 #14 Posted Mar 29 2017 - 14:21

    Corporal

  • Players
  • 16533 battles
  • 75
  • [1RCC] 1RCC
  • Member since:
    04-16-2012

View PostNunya_000, on Mar 28 2017 - 17:20, said:

How many bunk spots are open in your barracks?  If you want to retain your crew and do not have enough bunk spots open, I believe this is the error you get.

 

You would actually get a message stating there aren't enough bunk spaces, not the error in OP's screenshot

MangledCactus #15 Posted Mar 29 2017 - 23:57

    Private

  • Players
  • 5659 battles
  • 1
  • Member since:
    06-06-2012

same here cant sell my teir 6 german light tank. very frustrating as i want to buy the sp1 c but need credits

 



Morpheus29 #16 Posted Mar 30 2017 - 12:30

    Corporal

  • Players
  • 16533 battles
  • 75
  • [1RCC] 1RCC
  • Member since:
    04-16-2012

Solution:

 

Hi Morpheus29,

Thank you for contacting Wargaming support.

We would like you to remove your game preferences file and reset your World Of Tanks settings back to default.

To perform this, please perform the following:

  1. Hold the Windows key and press “R”.
  2. In the Run window, type or paste “%APPDATA%\wargaming.net” (without the quotes).
  3. Delete the folder named WorldOfTanks.
  4. Afterwards, simply launch the game.

 

Worked for me! 



FrozenKemp #17 Posted Mar 30 2017 - 17:06

    Major

  • Players
  • 53880 battles
  • 9,991
  • [8ARMY] 8ARMY
  • Member since:
    04-24-2011
From the Armoured Patrol blog, it looks like there's an incoming micropatch to fix this problem. 

jimbosc #18 Posted Apr 03 2017 - 21:22

    Private

  • Players
  • 13074 battles
  • 4
  • [CEASS] CEASS
  • Member since:
    04-18-2011
Only one problem, i have the wot folder in multiple places and im pretty sure I can't acess some of them.

Edited by jimbosc, Apr 03 2017 - 21:23.


Balatucadrus #19 Posted Apr 06 2017 - 01:19

    Private

  • Players
  • 32941 battles
  • 6
  • Member since:
    04-09-2012

View PostMorpheus29, on Mar 30 2017 - 06:30, said:

Solution:

 

Hi Morpheus29,

Thank you for contacting Wargaming support.

We would like you to remove your game preferences file and reset your World Of Tanks settings back to default.

To perform this, please perform the following:

  1. Hold the Windows key and press “R”.
  2. In the Run window, type or paste “%APPDATA%\wargaming.net” (without the quotes).
  3. Delete the folder named WorldOfTanks.
  4. Afterwards, simply launch the game.

 

Worked for me! 

 

Was having the same problem.  This fix did not work for me, however.

Cenotaph #20 Posted Apr 06 2017 - 01:31

    Captain

  • Beta Testers
  • 9342 battles
  • 1,599
  • [DREAM] DREAM
  • Member since:
    01-31-2011

Sounds like a possible mod conflict, have you guys tried loading the game in safe mode yet?

 

To do so, click the little arrow to the right -> of the Play button on the launcher, then select safe mode.






1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users


    waldoreroll