Jump to content


Lag gone?


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

Morty__ #1 Posted Apr 13 2017 - 13:44

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 21986 battles
  • 263
  • Member since:
    10-25-2015
I've played the game for a little over a year and I've never experienced any type of lag until last month. Since then the east server has been mostly unplayable for me during peak hours... until last night! Any others with the same experience?

Scorpiany #2 Posted Apr 13 2017 - 13:52

    Major

  • Game Knowledge Expert
  • 37406 battles
  • 13,081
  • [N1NJA] N1NJA
  • Member since:
    06-27-2013
WG did release a micropatch "fixing technical issues that users have been experiencing"... Seems to have been something addressing the lag, although some people are still having it.

Almighty_Johnson #3 Posted Apr 13 2017 - 14:11

    Major

  • -Players-
  • 27636 battles
  • 2,270
  • [D-DAY] D-DAY
  • Member since:
    11-10-2014

I had terrible lag for the first time in at least a year (but that was my old PC).  It seemed to correlate to how many tanks were currently spotted...   More spots equaled a lag spike. However over the last couple days it subsided.

Good thing too, as I was trying out the Frontline mode, and can't imagine how bad lag would be with 60 tanks on the field...



dont_ping_me #4 Posted Apr 13 2017 - 14:20

    Major

  • Players
  • 85326 battles
  • 3,612
  • [SNEKS] SNEKS
  • Member since:
    02-11-2012
Yes, they fixed it yesterday (FINALLY).

CCCP_GDR #5 Posted Apr 13 2017 - 14:41

    Major

  • Players
  • 81639 battles
  • 2,086
  • Member since:
    11-16-2012

And the premium time and money spent is  ALL for nothing as when these low rate, two bit, cheap servers are failing and making the game unplayable.

 

Even though it's been proven their servers FAIL, they will never compensate those who paid real money and only pamper the ones who can manage 12 ounce curls of Mountain Dew with free gold! It's pathetic!    :angry:



Orion3 #6 Posted Apr 13 2017 - 14:51

    Major

  • Players
  • 10535 battles
  • 2,803
  • Member since:
    09-18-2013

View PostLesser_Spotted_Panzer, on Apr 13 2017 - 08:20, said:

Yes, they fixed it yesterday (FINALLY).

 

Nice. I may play this weekend after a month then. 

Plays_With_Matches #7 Posted Apr 13 2017 - 15:14

    Major

  • Players
  • 30099 battles
  • 3,002
  • [K-H] K-H
  • Member since:
    10-20-2012

I really hope it's gone for good... I've really been struggling the last few months. Tank randomly veers off course, or I'll fire at a tank and it gets rendered a second or two later, occasional rubber banding, etc.... Last night was much better (not perfect, but way better).

 

My recents have dropped from >2k / 56% to 1.8k /53%


Edited by Gord1973, Apr 13 2017 - 15:28.


ThePigSheFlies #8 Posted Apr 13 2017 - 15:16

    Major

  • Players
  • 78284 battles
  • 17,949
  • [SIMP] SIMP
  • Member since:
    10-20-2012
I was still experiencing sporadic packet loss and huge lag spikes at the usual hops as recently as 9:00 pm EST last night when I logged off.

rEprEzEnt #9 Posted Apr 13 2017 - 15:24

    Major

  • Players
  • 17070 battles
  • 2,835
  • Member since:
    01-14-2012
I think it has been fixed.

Geek_Verve #10 Posted Apr 13 2017 - 17:02

    First lieutenant

  • Players
  • 7916 battles
  • 559
  • Member since:
    11-15-2013

View PostLesser_Spotted_Panzer, on Apr 13 2017 - 08:20, said:

Yes, they fixed it yesterday (FINALLY).

 

If by "yesterday" you mean yesterday morning during the 7am reset, then I can say that the lag is not gone. I was still suffering it last night.

 



Striker_70 #11 Posted Apr 13 2017 - 20:31

    Major

  • Players
  • 19707 battles
  • 6,546
  • Member since:
    04-02-2013
For the first time ever in this game I was having really bad, frequent lag since the release of the last patch.  Last night was the first time in about a month where I didn't lag once.  Hopefully it keeps up.

RingoMcHarrison #12 Posted Apr 14 2017 - 00:11

    Major

  • Beta Testers
  • 37006 battles
  • 5,340
  • Member since:
    11-22-2010
Last night was free of lag for me but I've head other people still suffering it.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users