Jump to content


[0.9.20.1] scyorkie's XVM + session stats


  • Please log in to reply
106 replies to this topic

scyorkie #61 Posted Jun 17 2017 - 01:54

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011

Updated to XVM build 7660.

Carousel now shows vehicle ranks and chevrons gained when in ranked mode (or on pressing Alt if otherwise), provided that there is at least a chevron gained.

 



scyorkie #62 Posted Jun 19 2017 - 02:16

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011

Updated to XVM build 7675.



scyorkie #63 Posted Jun 19 2017 - 02:16

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011

A word on my minimap labels

I'm finally reasonably satisfied with the minimap labels that I've been working on. [pic]

They are meant to resemble the vanilla client's look and feel, but with improved legibility. I also slightly shrunk the HT icons.

 

At the time of this (updated) post, the labels (except the alternate view) are enabled by default.

 

To enable the alternate view, go to WOT\res_mods\configs\xvm\default\hotkeys.xc and make the following edits:

- line 10: "minimapAltMode": { "enabled": false, "keyCode": 56, "onHold": true }, => "minimapAltMode": { "enabled": true, "keyCode": 56, "onHold": true },


Edited by scyorkie, Jun 23 2017 - 10:13.


scyorkie #64 Posted Jun 20 2017 - 12:57

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011
Updated to XVM build 7676 (fixed minimap label issue) + enabled minimap labels (except alternate view) by default.

Radioactive #65 Posted Jun 21 2017 - 00:12

    Corporal

  • Beta Testers
  • 5689 battles
  • 16
  • Member since:
    12-11-2010
I installed your modpack, it says you are using a nightly version of XVM, am I doing something wrong? 

scyorkie #66 Posted Jun 21 2017 - 01:44

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011

View PostRadioactive, on Jun 21 2017 - 07:12, said:

I installed your modpack, it says you are using a nightly version of XVM, am I doing something wrong? 

 

Yes, I am using nightly versions. I test them for general stability before releasing them here. The watermark you see in battle will disappear after the countdown finishes.

 

Edit: If you didn't see any part of my configuration after installation, that's because there was an error in one of the config files. That has now been fixed. Apologies for the confusion.


Edited by scyorkie, Jun 21 2017 - 12:13.


scyorkie #67 Posted Jun 21 2017 - 12:08

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011
Updated to XVM build 7678 + minor cleanup in configs + fixed error in config (you should now be able to load my configuration properly).

scyorkie #68 Posted Jun 21 2017 - 19:38

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011
Updated to XVM build 7679 + solved final niggling issue with minimap labels.

scyorkie #69 Posted Jun 24 2017 - 15:48

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011

Updated to XVM build 7680 + added new config for a 100% scale carousel (the default is 85%).

 

To implement the 100% scale carousel, go to WOT\res_mods\configs\xvm\default\carousel.xc and make the following edits:

- line 9: "normal": ${"carouselNormal.xc":"normal"} => "normal": ${"carouselNormal100.xc":"normal"}

- line 11: "rows": 3 => "rows": 2



scyorkie #70 Posted Jul 12 2017 - 15:26

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011

Patch 9.19.1

Updated to XVM build 7713 (no session stats yet).



scyorkie #71 Posted Jul 12 2017 - 16:39

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011

There was a minor error in one of the files, which caused XVM to load its default config.

That has been fixed. Please re-download and let me know if there are any other issues.



scyorkie #72 Posted Jul 12 2017 - 20:35

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011
Updated to XVM build 7717 + updated session stats.

Xx1Tommy1xX #73 Posted Jul 12 2017 - 20:43

    First lieutenant

  • Players
  • 13141 battles
  • 820
  • [-XBK-] -XBK-
  • Member since:
    06-13-2011
For some reason now there's a delay when I click the tanks expand stats. Like a minor lag. And yes I just redownload.

scyorkie #74 Posted Jul 12 2017 - 20:48

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011
Do you mean the "Firepower" etc, stats in the garage? Mine seems normal though.. I don't have anything that affects that part of the game.

hgghy #75 Posted Jul 13 2017 - 03:00

    Staff sergeant

  • Players
  • 16364 battles
  • 252
  • Member since:
    05-03-2013
My carousel does not seem to be displaying correctly, for instance there are only 2 rows when there should be 3 and the numbers (winrate, average dmg per battle, etc.) are not where they should be (they are at the top, not the bottom). Am i the only one? Did i do something wrong?

scyorkie #76 Posted Jul 13 2017 - 03:48

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011
Sent you a PM. IIRC you make changes each time to my configs right? I'll help you figure it out.

scyorkie #77 Posted Jul 13 2017 - 16:05

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011

Updated to XVM build 7724.

 

Known issues:

- XVM doesn't work with Bootcamp (the button is now disabled)

- XVM crashes with WinXP



Xx1Tommy1xX #78 Posted Jul 13 2017 - 21:08

    First lieutenant

  • Players
  • 13141 battles
  • 820
  • [-XBK-] -XBK-
  • Member since:
    06-13-2011
Well I deleted the mod and client fix the game and got the mod again. And the lag delay in the garage is gone. :D

scyorkie #79 Posted Jul 13 2017 - 21:34

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011
Good to know it's fixed!

scyorkie #80 Posted Jul 17 2017 - 21:47

    Major

  • Players
  • 66286 battles
  • 3,075
  • [OTTER] OTTER
  • Member since:
    10-26-2011

Updated to XVM build 7754.

 

The Bootcamp button is now enabled, but you will be prompted to restart into safe mode (which XVM will do for you) if you choose to proceed.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users