Jump to content


It looks like the game is opening but it is not...


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

Xhilodium #1 Posted Apr 22 2017 - 19:06

    Corporal

  • -Players-
  • 30 battles
  • 11
  • Member since:
    04-14-2017

Hello everyone, I have a problem with the game launcher, when I open it and click on ''PLAY'' button a black window opens and closes twice, and then the game looks like closed. If I try to open it again it happens the same thing.

 

Here's my Pithon.log

 

 

 

/------------------------------------------------------------------------------------------\
worldoftanks 0.9.17.1 (compiled at 12:37:59 Mar 17 2017) starting on 04/20/17 23:02:58

2017-04-20 23:02:58.968: INFO: [Config] Command line: C:/Games/World_of_Tanks/worldoftanks.exe wot_wait_for_mutex


/------------------------------------------------------------------------------------------\
worldoftanks 0.9.17.1 (compiled at 12:37:59 Mar 17 2017) starting on 04/21/17 06:35:04

2017-04-21 06:35:04.805: INFO: [Config] Command line: C:/Games/World_of_Tanks/worldoftanks.exe wot_wait_for_mutex -clientGraphicsAPI d3d9


/------------------------------------------------------------------------------------------\
worldoftanks 0.9.17.1 (compiled at 12:37:59 Mar 17 2017) starting on 04/21/17 06:35:13

2017-04-21 06:35:13.072: INFO: [Config] Command line: C:/Games/World_of_Tanks/worldoftanks.exe wot_wait_for_mutex


/------------------------------------------------------------------------------------------\
worldoftanks 0.9.17.1 (compiled at 12:37:59 Mar 17 2017) starting on 04/21/17 06:35:24

2017-04-21 06:35:24.263: INFO: [Config] Command line: C:/Games/World_of_Tanks/worldoftanks.exe wot_wait_for_mutex -clientGraphicsAPI d3d9


/------------------------------------------------------------------------------------------

 

And my hardware details

 

 Model Name:    MacBook Pro

  Model Identifier:    MacBookPro9,2

  Processor Name:    Intel Core i5

  Processor Speed:    2,5 GHz

  Number of Processors:    1

  Total Number of Cores:    2

  L2 Cache (per Core):    256 KB

  L3 Cache:    3 MB

  Memory:    4 GB

  Boot ROM Version:    MBP91.00D3.B0E

  SMC Version (system):    2.2f44

  Serial Number (system):    C02JJMKRDTY3

  Hardware UUID:    9C4C492D-7D5D-52FA-BF08-910C15F03DDD

  Sudden Motion Sensor:

  State:    Enabled

 

 

Chipset Model:    Intel HD Graphics 4000

  Type:    GPU

  Bus:    Built-In

  VRAM (Dynamic, Max):    1536 MB

  Vendor:    Intel (0x8086)

  Device ID:    0x0166

  Revision ID:    0x0009

  Metal:    Supported

  Displays:

Color LCD:

  Display Type:    LCD

  Resolution:    1280 x 800

  Pixel Depth:    32-Bit Color (ARGB8888)

  Main Display:    Yes

  Mirror:    Off

  Online:    Yes

  Automatically Adjust Brightness:    No

  Built-In:    Yes

 

 

 

But I cannot find the Influx_PS log!

 

Please, if you can, help me

 



Xhilodium #2 Posted Apr 22 2017 - 19:10

    Corporal

  • -Players-
  • 30 battles
  • 11
  • Member since:
    04-14-2017

Oh sorry, I didn't want to create a double topic...

How can it be removed?

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users