Jump to content


Error attempting to add/edit Color and Emblem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Nekony #1 Posted Apr 22 2017 - 22:58

    First lieutenant

  • Players
  • 9185 battles
  • 905
  • [DAFOX] DAFOX
  • Member since:
    07-01-2013

Just created a clan.

When I got to the point of selecting the color and adding an emblem, it directed to a page not found error - Wargaming style..

So, currently I have the default color and X-no image for emblem.

 

So, now when I attempt to edit the Color or Emblem, it still goes to the page not found.

https://na.wargaming...ot/clanemblems/ <-- No matter what browser is use, I still get:

Even a good gunner can sometimes miss.

It seems the page you are looking for does not exist. Make sure you entered the correct URL.

Go to Homepage

 

Is there currently an issue with the editing section for color and emblem?

EDIT: Yes, I have the gold required



Rin_ #2 Posted Apr 22 2017 - 23:10

    Major

  • -Players-
  • 17254 battles
  • 2,992
  • [YOUJO] YOUJO
  • Member since:
    11-11-2015
I know clans are supposed to be bugged. We have to submit a ticket every time we want to move someone in or out of the clan or something.

Nekony #3 Posted Apr 22 2017 - 23:36

    First lieutenant

  • Players
  • 9185 battles
  • 905
  • [DAFOX] DAFOX
  • Member since:
    07-01-2013

View PostRin_, on Apr 22 2017 - 17:10, said:

I know clans are supposed to be bugged. We have to submit a ticket every time we want to move someone in or out of the clan or something.

 

Thanks for the info, I have opened a support ticket :girl:

Nekony #4 Posted Apr 25 2017 - 23:27

    First lieutenant

  • Players
  • 9185 battles
  • 905
  • [DAFOX] DAFOX
  • Member since:
    07-01-2013

Just an update, the CS staff handled the image upload for me.

Thanks Allan, Cory, and Matthew :girl:






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users