Jump to content


the ping evry is up to 760ms ALL NEED A GOOD GAME, AND I DONT HAVE THIS


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

freddie1214_2016 #1 Posted May 08 2017 - 21:57

    Private

  • -Players-
  • 1859 battles
  • 1
  • Member since:
    10-27-2016
i need a good game

Da_Craw #2 Posted May 08 2017 - 22:07

    Major

  • -Players-
  • 24131 battles
  • 2,293
  • [DOG5] DOG5
  • Member since:
    05-30-2014
I had a good game yesterday.  You can have it.

Dadrox #3 Posted May 08 2017 - 22:20

    Staff sergeant

  • Players
  • 14555 battles
  • 456
  • [77ARC] 77ARC
  • Member since:
    03-02-2013

Have you tried running PingPlotter to see where your latency is coming from?

 

 



RamaLamaDingDong2 #4 Posted May 08 2017 - 22:37

    Major

  • -Players-
  • 21771 battles
  • 4,182
  • Member since:
    03-02-2015

Save you the trouble of PingPlotting anything...Telia...reason its still being used by WoT: ??????

STOCKHOLM—U.S. and Dutch authorities are asking Swedish telecom carrier Telia Company AB to pay $1.4 billion to settle allegations it distributed hundreds of millions of dollars in bribes to secure business in Uzbekistan—the latest move by American prosecutors to target what they say are the spoils of corrupt practices overseas.

 

Google them worst freaking crap hole in the business on top of being corrupt bastards.


Edited by CanOfTomatoes, May 08 2017 - 22:38.


Quemapueblos #5 Posted May 08 2017 - 23:21

    Associate Producer

  • Administrator
  • 8703 battles
  • 703
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    08-20-2012
Hi Freddie, sorry you aren't getting good ping. The NA Support team put together a quick guide to help you diagnose your latency issues if you can send in a support ticket: https://na.wargaming.net/support/tickets 

deathbybulletsmg42 #6 Posted May 08 2017 - 23:23

    First lieutenant

  • Players
  • 21381 battles
  • 924
  • [ETHOS] ETHOS
  • Member since:
    10-11-2011
No, what you need is grammar.

bockscar43 #7 Posted May 09 2017 - 00:04

    Captain

  • -Players-
  • 26747 battles
  • 1,082
  • [PL1AR] PL1AR
  • Member since:
    01-01-2015

View PostQuemapueblos, on May 08 2017 - 23:21, said:

Hi Freddie, sorry you aren't getting good ping. The NA Support team put together a quick guide to help you diagnose your latency issues if you can send in a support ticket: https://na.wargaming.net/support/tickets 

 

How many ping plotters do you need, how about I send in my computer and you can see the problem first hand......just sayn.

RicoViking9000 #8 Posted May 09 2017 - 00:14

    Corporal

  • -Players-
  • 2480 battles
  • 86
  • [FBL-X] FBL-X
  • Member since:
    01-31-2017

So staff reply here but not the other topic regarding battle queue? lol

 

Anyway make sure your internet connection is fine



Dbad_invader #9 Posted May 09 2017 - 01:50

    Corporal

  • -Players-
  • 3622 battles
  • 24
  • [_SIK_] _SIK_
  • Member since:
    10-07-2014
I've played with a bad ping for so long, I just learned how to play as good as I used to by remembering how late the vehicle reacts to my pressing of the buttons.

Kamahl1234 #10 Posted May 09 2017 - 03:39

    Major

  • Players
  • 18166 battles
  • 9,223
  • [ARSON] ARSON
  • Member since:
    04-06-2012

View Postbockscar43, on May 08 2017 - 23:04, said:

 

How many ping plotters do you need, how about I send in my computer and you can see the problem first hand......just sayn.

 

Because a lot of people are seeing problems all over the place?

 

My own plotters haven't shown WG-related issues in a while, as all packet loss and high latency in my routes are Level3 nodes in Toronto.



Tiledar #11 Posted May 09 2017 - 14:28

    Private

  • -Players-
  • 14319 battles
  • 1
  • [N-W-T] N-W-T
  • Member since:
    11-28-2015

um true my ping i always up to 500 and it sucks

 



Fenris592 #12 Posted Jul 01 2017 - 15:24

    Private

  • -Players-
  • 7306 battles
  • 3
  • Member since:
    06-07-2013
same here and when i get into tier 9 and 10 then it kicks me out of game and tells me im disconnected form the server and its becoming very irritating pls do something about this wg.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users