Jump to content


Stuck in Battle Queue


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

FunkyMunkee #21 Posted May 16 2017 - 15:13

    Private

  • Players
  • 11216 battles
  • 5
  • [PZJAG] PZJAG
  • Member since:
    11-03-2013

View PostSkaevir, on May 12 2017 - 00:22, said:

Doing stuff with your computer isn't gonna help, the "stuck in queue" issue is server side, NOT local, meaning only the RU folks can fix this. The best way to avoid it is to play on CT 1, the issue only seems to affect CT 2. On a side note, when WoT updated itself, I was freed from the queue, but I lost all my tier 10 tanks, and I have the same amount of exp/gold as I did before I entered the queue, after unlocking everything and giving my crews their needed skills. Am I the only one with this issue?

 

Spot on - it's a server side issue, the session/login needs to be force disconnected their end.

 

I've had same issue, but stuck on CT1 in MM que for about 5 days. Can't log onto CT2 as it says I'm already logged in.  Click on exit and just get a turning cog.  Logged ticket with WOT NA, they said its an RU issue and log a complaint there.  Only problem is the website is in Russian....



mclane1755 #22 Posted May 16 2017 - 22:57

    Private

  • Players
  • 19544 battles
  • 3
  • [SCDRL] SCDRL
  • Member since:
    09-17-2013

Hello,

 

I also have the exact same problem of being stuck in a forever loading battle screen. Haven't been able to play in several days.



bowler8052 #23 Posted May 17 2017 - 02:37

    Private

  • -Players-
  • 18251 battles
  • 6
  • Member since:
    01-06-2015
I've been stuck in the battle loading screen for the last 3 days....I hope somebody is watching this post... I submitted a ticket the first time this happened, but was told the issue is on the EU server, so I had to report it there... useless, cuz I don't read or speak Russian.....

bowler8052

Ganesh_Bm_Sharma #24 Posted May 17 2017 - 09:00

    Private

  • -Players-
  • 5624 battles
  • 1
  • Member since:
    09-12-2016

hi, the only problem is that i am in the battle queue ....number tanks in queue  and all other stuff is being shown ..but i am not able exit the queue nor get into a battle . everytime i open public server i am in battle queue where i am not able to do anything else .

plz fix WG.



Aahz_Fess #25 Posted May 17 2017 - 09:47

    Private

  • Players
  • 12901 battles
  • 9
  • Member since:
    01-31-2014

Response from Russian service:

"Thank you for your message and participation in common test. Our specialists actively working to find a solution for this problem. Unfortunately, we cannot provide any estimates when this problem will be solved."

 



kantab #26 Posted May 17 2017 - 10:58

    Private

  • Players
  • 15034 battles
  • 4
  • Member since:
    09-24-2012

Hi all, same problem, but a different country (New Zealand) but I am playing on the NA/USA sites (waiting to get to the Asia sites) and this has been happening for the last few weeks now.

I have everything updated Windows 10 latest update today, GeForce GTX  980,  and my computer is brand new with all the latest gear so it is NOT my computer.

 

I also play sandbox and of cause WOT with out any problems. It is only the common test game playing up.

 

But at least the message below is hopeful.

 

Regards 

Kantab



Joebosh #27 Posted May 19 2017 - 21:04

    Private

  • -Players-
  • 665 battles
  • 4
  • [APT-U] APT-U
  • Member since:
    12-03-2016
yup I have it to and tried everything to fix it.

ghostrider919 #28 Posted May 20 2017 - 06:47

    Corporal

  • -Players-
  • 11466 battles
  • 36
  • [USVET] USVET
  • Member since:
    05-12-2015
all the same with me. Please fix this problem. second time this happened

TAM #29 Posted May 21 2017 - 02:01

    Captain

  • Beta Testers
  • 22958 battles
  • 1,022
  • Member since:
    09-10-2010
I can not believe I still have the same problem after the update.

rh00p #30 Posted May 21 2017 - 23:04

    Corporal

  • -Players-
  • 8972 battles
  • 70
  • Member since:
    03-01-2015

The only thing that worked for me is when they reset the server. 

 

Or you can open an account at https://goo.gl/LLjg6w and try your luck with their customer support. If you browse with Google and have the translate extension installed enough of the page will be understandable. 


Edited by rh00p, May 21 2017 - 23:04.


KCM36B2 #31 Posted May 22 2017 - 13:16

    Corporal

  • Players
  • 30082 battles
  • 13
  • [W1CKD] W1CKD
  • Member since:
    01-20-2014

Same problem...  stuck in battle loading que.



TheMasterCylinder #32 Posted Yesterday, 11:19 PM

    Corporal

  • Players
  • 19767 battles
  • 54
  • [STNGR] STNGR
  • Member since:
    07-09-2013

I really don't think anyone reads these posts unless of course you write some great review about WOT or war gaming in general

been stuck for awhile now a week at least

if they did actually read them they would fix if

guess they really don't want anyone to actually test this patch and when it comes put they will say everyone that played enjoyed it   ALL THREE OF THEM



Anlushac11 #33 Posted Today, 04:54 AM

    Major

  • Players
  • 32844 battles
  • 2,060
  • Member since:
    05-25-2013
Obviously Wargaming does not want or care about North American players being able to access common test, if they did this crap would not still be going on 3 weeks later.

Edited by Anlushac11, Today, 04:54 AM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users