Jump to content


Anyone else getting FPS drops?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Deputy276 #1 Posted May 19 2017 - 17:11

    Major

  • Players
  • 16031 battles
  • 4,248
  • [3_NZ] 3_NZ
  • Member since:
    06-17-2013
I left WOT for WoWs and AW for a few months. Still play WoWs, but AW is a disaster. Anyway, when I left WOT, they had done an optimization of the game and it produced fantastic frame rates for every battle. The smoothest running game I had seen for a long time. I came back yesterday, bought the $50 version of the Thunderbolt Sherman (big mistake) and went out for some fun. WRONG! The second I zoomed in my frame rates went to 3 and the game nearly froze. When I zoomed out, everything was fine. WTH?? I thought maybe the game needed to "settle in", so I kept at it. Same thing happened over and over. As soon as I zoomed in, pause and frame rate drop. Zoom out and everything is fine. I even tried lowered the zoom factor in settings to see if that would matter. Nope. Same thing. What the heck happened to the optimization they did earlier? Did a new patch remove it? Good grief, that's the type of thing that is common in AW. WOT doesn't need to copy them. Anyone else experiencing this? If this remains, I'm headed back to the ships. :(

Edited by Deputy276, May 19 2017 - 17:12.


Nudnick #2 Posted May 19 2017 - 17:36

    Captain

  • -Players-
  • 18918 battles
  • 1,794
  • Member since:
    01-06-2013
I logged off the game earlier. My frame rate was bouncing between 10 and 30. It was like playing in stop motion.

eward17 #3 Posted May 19 2017 - 17:41

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 11309 battles
  • 383
  • Member since:
    04-04-2015
My fps is a solid 10 so i guess i can say its permanently dropped

Ravenpaw3 #4 Posted May 19 2017 - 18:03

    Corporal

  • -Players-
  • 799 battles
  • 73
  • Member since:
    04-16-2016
my fps stays around 25 but I have not had this problem.

killer_koala_78 #5 Posted May 19 2017 - 18:04

    Corporal

  • -Players-
  • 4733 battles
  • 74
  • [4HOTA] 4HOTA
  • Member since:
    09-13-2015
Yeah. I normally get 120 fps but I have been getting 60-80 lately but my ping is still good :amazed:

destroyerdude2003 #6 Posted May 19 2017 - 18:35

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 10125 battles
  • 268
  • Member since:
    11-25-2015
i play 80 when zoomed out and around 75 zoomed in always been like that for me

dunniteowl #7 Posted May 19 2017 - 20:31

    Major

  • -Players-
  • 17566 battles
  • 2,333
  • Member since:
    09-01-2014

I watch my fps stagger anywhere from 4 or 5 to as high as 20 or so.  I don't think this Po-TAY-toe computer can do any better.  So have I noticed an fps drop?  Nope, can't say that I have.  Then again, my (frame) rates are so low, you can't buy a deal this good!  Get it while it's HOT!

 

I love playing with technical handicaps -- Not!


 


 

GL, HF & HSYBF



UnDeadDemon956 #8 Posted May 19 2017 - 23:05

    Staff sergeant

  • Players
  • 27424 battles
  • 344
  • [-ETU-] -ETU-
  • Member since:
    06-24-2013
I usually have 111-120 fps but it randomly starts lagging sometimes and will go down to 25-30 fps unless i restart the game. This happens if i run mods and has been happening since 9.17. So you'd better go back to warships because it's been like this for 4 months and they still haven't fixed lag. The game used to run fine with mods but something with this new anticheat is [edited]with it i think.

Edited by UnDeadDemon956, May 19 2017 - 23:09.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users