Jump to content


9.19 non stop crashing


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

muffenman #1 Posted Jun 10 2017 - 23:33

    Private

  • Players
  • 8821 battles
  • 5
  • Member since:
    07-12-2013

hello this is a bug repot of world of tanks crashing at the end of every battle I play when its trying to put the tank back in the garage this is new to me only on update 9.19 id like to know if others share this issue on this patch any possible solutions (other then reinstalling  wot which I have already done and face the same issue)

 

side not I also have the no friends list issue



muffenman #2 Posted Jun 10 2017 - 23:34

    Private

  • Players
  • 8821 battles
  • 5
  • Member since:
    07-12-2013
bump

xtcmax #3 Posted Jun 10 2017 - 23:36

    Captain

  • Players
  • 37490 battles
  • 1,719
  • [RUSS] RUSS
  • Member since:
    01-16-2014
I have not had a single crash. Do you have any mods installed?

HOTA_CHATON #4 Posted Jun 11 2017 - 00:05

    Major

  • Players
  • 11914 battles
  • 12,166
  • [T0TS] T0TS
  • Member since:
    09-28-2011
Let me ask you this: When is the last time you updated all of your drivers, to include the graphics card?  Have you flushed your DNS CACHE lately?  How about a fresh install of the game or installed CC Cleaner and done a run?  These are just a few of the things I have had learn to do, the hard way, of late.  Not saying any of these will cure it but, who knows, it just might.

nekojima #5 Posted Jun 11 2017 - 00:24

    Captain

  • Players
  • 35754 battles
  • 1,220
  • [REL-A] REL-A
  • Member since:
    09-05-2012

I'm also crashing after battles, but seemingly only when I complete a mission where I earned an emblem.

 



mid18 #6 Posted Jun 17 2017 - 12:21

    Private

  • Players
  • 41369 battles
  • 3
  • [W-O-W] W-O-W
  • Member since:
    08-14-2011
I same issue, but in the battles.

thrashmaniac999 #7 Posted Jun 17 2017 - 12:41

    Sergeant

  • -Players-
  • 5841 battles
  • 105
  • [MUG-D] MUG-D
  • Member since:
    02-15-2016

View Postnekojima, on Jun 11 2017 - 00:24, said:

I'm also crashing after battles, but seemingly only when I complete a mission where I earned an emblem.

 

 

same problem

PearlZ28 #8 Posted Jul 21 2017 - 03:16

    Private

  • Players
  • 20087 battles
  • 1
  • [CDN] CDN
  • Member since:
    02-17-2014

I'm also crashing.  Seems like same issue last 3 days.  Never had a problem before.

I also just updated my windows. Still problems.


Edited by PearlZ28, Jul 21 2017 - 03:16.


SgtZak #9 Posted Jul 24 2017 - 21:59

    Corporal

  • -Players-
  • 19854 battles
  • 49
  • [DBLTG] DBLTG
  • Member since:
    04-29-2014

Same deal here.  Crashing once in game every time.  This happened with 9.17 for me.  Had to use a direct link to launch the game.  Now even that is crashing.

So very disappointed with these patches.  This never happened in past years.



Unclejimbob #10 Posted Jul 26 2017 - 04:39

    Corporal

  • Players
  • 15516 battles
  • 29
  • Member since:
    08-06-2012

Lucky for you that it only crashes the game...

With this last update, WOT crashes my whole computer to a hard reboot.

Often happens just after signing in - the garage will blink in and then crash.

Also happens in games - when I can get in them, leaving my teammates unsupported and making me look like a bot. Trying to reenter the game at that point crashes my system again. And again.

At this point, WOT is completely unplayable for me.



Saffr0n #11 Posted Jul 26 2017 - 23:13

    WoT: Product Specialist

  • Customer Support
  • 4259 battles
  • 362
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014
If you're using Win10 and a pre-release build, it may cause crashes. I don't have any other information about your systems so I couldn't tell you much else. 

Unclejimbob #12 Posted Jul 28 2017 - 04:32

    Corporal

  • Players
  • 15516 battles
  • 29
  • Member since:
    08-06-2012

My hard crashes are not a Win10 error...  I'm running Windows 7, 64bit.  i7-2600K CPU@3.4GHz, no overclocking 16GB RAM

NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB.

Hard crashes sometimes happen as I enter the garage.

Often happen as I start a game - hard crashing during the countdown or soon after.

If I can reboot and get back in, it often crashes again within 30 seconds.

SIGH. WOT is totally broken/unplayable for me. There goes my premium time too, so I'm doubly losing.

This has happened consistently since the last patch - and never before!

Any ideas? I run no mods and did a complete reinstall already. Also removed the wargaming.net gamecenter... still crashing...



__Badfinger__ #13 Posted Jul 30 2017 - 04:51

    Corporal

  • -Players-
  • 15015 battles
  • 68
  • Member since:
    04-30-2015

I been crashing since April's update. I even thought it was my puter and sent it back under warranty to MSI, they found nothing wrong. With 9.18 my whole computer would shutoff like a fuse blowing, Now 9.19 is just closing and restarting at random.  Support keeps working the bad connection angle, but this has to be software or hardware. In the last 3 months my whole systems been re-installed 5 or 6 times. No other game, including WOWS gives me problems.

 Support doesn't answer my ticket replys anymore, the last bit of advice was to go to links and install 11 year old windows updates. Beings I'm windows 10 Creator, my system wont allow me to install that old XP stuff.

 Has to be a conflict most of us have in common. Had an issue a few months ago were a new version of Malwarebytes wouldn't work with certain Killernetwork card drivers.

As long as everyone submits a tickets atleast to get them to see a pattern



Lord_Zakk_350 #14 Posted Aug 05 2017 - 16:39

    Private

  • -Players-
  • 4453 battles
  • 1
  • [NOKAP] NOKAP
  • Member since:
    10-04-2015
iv been having crashes in game atleast a few times a day, usuall just as i peek a coner or  get lit. no mods and have tried defrag, cc and re installing. wish wg would come up with a fix.

__Badfinger__ #15 Posted Aug 05 2017 - 16:54

    Corporal

  • -Players-
  • 15015 battles
  • 68
  • Member since:
    04-30-2015

View PostLord_Zakk_350, on Aug 05 2017 - 11:39, said:

iv been having crashes in game atleast a few times a day, usuall just as i peek a coner or  get lit. no mods and have tried defrag, cc and re installing. wish wg would come up with a fix.

 

​I found my fix for the crashes.   http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/551582-found-my-random-crash-fix/




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users