Jump to content


Bitdefender minimizez my WOT window


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

mihai_play #1 Posted Jun 28 2017 - 16:49

    Private

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    09-09-2010

hello,

 

untill i got bitdefender internet security 2017 - with license, the game was ok.

now it keeps minimizing my game window - it does not block the game or the launcher

tried to include all exceptions, in app and firewall, got a ticket to developers fo bidtefender

 

any other suggestions if you encountered a similar situation ?



The_Boz #2 Posted Jun 28 2017 - 17:09

    Captain

  • Players
  • 9702 battles
  • 1,107
  • Member since:
    06-13-2012
WoT.exe = Category: Russian Pop-up Ad

mihai_play #3 Posted Jun 28 2017 - 17:27

    Private

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    09-09-2010

how can i exclude it or what to do?

already excluded launcher and wot.exe from scanning

 


Edited by mihai_play, Jun 28 2017 - 17:27.


blazer285 #4 Posted Jun 28 2017 - 17:41

    Captain

  • Players
  • 12147 battles
  • 1,535
  • Member since:
    10-14-2012
All you need is Windows defender for anti virus nothing fancy 

IX_Zann #5 Posted Jun 28 2017 - 17:53

    First lieutenant

  • Players
  • 40596 battles
  • 915
  • Member since:
    04-23-2012
It is BitDefender's poorly written anti-malware app that is minimizing the game window. In Settings, set the game to run in full-screen mode and add but executable files to BitDefender's exclusion file. Also, WG's web site signature was allowed to expire in 2014 and the decision was made NOT to renew it. It is interesting to note that Kaspersky Internet Security (also a Russian company) codes WG as a malicious website because of some of the pop up ad hooks. That doesn't mean it is, just that it is interesting.

Vampiresbane #6 Posted Jun 28 2017 - 19:20

    Captain

  • Players
  • 27539 battles
  • 1,389
  • [MEDIC] MEDIC
  • Member since:
    06-27-2011

I've had a minimize problem since the last major patch.  I'll start WoT.  It'll go to logon.  I'll logon and then it'll minimize itself.

It's very odd.

I don't have Bitdefender, but we have similar issues.



mihai_play #7 Posted Jun 28 2017 - 19:25

    Private

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 6
  • Member since:
    09-09-2010
found some solution: reset game grapihcs: when game launcher goes, check the arrow and select reset game graphic. so far it is ok, but playus in windowed mode - a small window on top of the game

Leusipher #8 Posted Oct 28 2017 - 04:00

    Private

  • Players
  • 16739 battles
  • 8
  • Member since:
    06-17-2012

View PostVampiresbane, on Jun 28 2017 - 18:20, said:

I've had a minimize problem since the last major patch.  I'll start WoT.  It'll go to logon.  I'll logon and then it'll minimize itself.

It's very odd.

I don't have Bitdefender, but we have similar issues.

I have this same issue.



Marjor_Jackson #9 Posted Mar 12 2018 - 13:00

    Private

  • -Players-
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    03-12-2018
Many of people are getting some people. I was having same and I called to Bitdefender customer service they told me to do change in setting, so I will recommend you to contact it. hope you get your answer from here. good luck:)

zoraya #10 Posted May 21 2018 - 16:54

    Private

  • -Players-
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    03-17-2015

View PostVampiresbane, on Jun 28 2017 - 19:20, said:

I've had a minimize problem since the last major patch porno.  I'll start WoT.  It'll go to logon.  I'll logon and then it'll minimize itself.

It's very odd.

I don't have Bitdefender webcam, but we have similar issues.

 

I have this same issue.



SGarv #11 Posted May 22 2018 - 15:46

    Sergeant

  • Players
  • 38065 battles
  • 118
  • [CARTL] CARTL
  • Member since:
    09-05-2012
The big Win10 update on 5/15 dorked up a bunch of stuff including Teamspeak. WOT will CTD if I'm using the push to talk key while a battle ends. I had to switch WOT to windowed borderless mode to make it work as well, that maybe because I use two displays, but it wasn't necessary before the Windows update

Bronwyn_Barfield #12 Posted Sep 27 2018 - 14:19

    Private

  • -Players-
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    09-27-2018
We provide the best installation service around the world. Are you and your family getting any issue in your Arlo camera? According to recent market research, we are getting a huge number of queries like people are getting issues while installation their camera so we are providing here free installation support. Arlo customer support

Balam_Naatj #13 Posted Oct 08 2018 - 06:31

    Private

  • -Players-
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    10-08-2018
Now I want to do a clean install of windows 10. What should I install immediately after the clean install to stop or minimize the risks of implanting any unwelcome software to my system?? Even I called on various support team like Bitdefender customer care team, HP Customer Service and I don't get any solution.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users