Jump to content


WOT won't completely load and then does not respond


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Reallybadshot #1 Posted Jul 29 2017 - 01:02

    Private

  • Players
  • 1325 battles
  • 4
  • Member since:
    07-14-2011

I tried to open world of tanks this evening and it won't completely load after pushing the play button. It tries to load and gets about 65% on the bar and then stops responding. Not sure if anyone else is experiencing this issue. Not sure if it is something with my computer or with the WOT program. Looking for a little direction.

 

Thank you



Nudnick #2 Posted Jul 29 2017 - 02:11

    Captain

  • -Players-
  • 18951 battles
  • 1,814
  • Member since:
    01-06-2013
I just connected to the US East server, no problems.

Reallybadshot #3 Posted Jul 29 2017 - 02:31

    Private

  • Players
  • 1325 battles
  • 4
  • Member since:
    07-14-2011
I just did a fresh install and I cannot get the launcher to load to the login screen. I get to about 65% then it stops responding.

Caamora #4 Posted Aug 04 2017 - 15:55

    Private

  • Players
  • 24948 battles
  • 9
  • Member since:
    01-27-2011
Same problem here.. won even generate a log file.. just hangs at loading screen.  Never reaches log in screen.  CTRL ALT DEL loads but cannot be seen to click on task manager.  ALT F4 does nothing either.

Smooky_Le_chien_husky #5 Posted Aug 04 2017 - 16:31

    First lieutenant

  • Players
  • 21139 battles
  • 569
  • [LMFR] LMFR
  • Member since:
    03-16-2012

I see he not always responding

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users