Jump to content


http 500 error


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Devildog8 #1 Posted Aug 09 2017 - 14:49

    Major

  • Players
  • 9153 battles
  • 2,853
  • [XILES] XILES
  • Member since:
    12-26-2011
Anyone else getting this http error 500 on these forums, it happens on all my comps and devices, anytime I try to reply or edit, is this on my end or is anyone else having this issue, I can still reply but it takes me to a error then loads the content after I refresh.

FeelMy_APCR #2 Posted Aug 09 2017 - 14:51

    First lieutenant

  • Players
  • 28710 battles
  • 767
  • [BRVE] BRVE
  • Member since:
    05-30-2012

Yes. on my PC and on my phone.

But don't be surprised, this is WG we're talking about.



Devildog8 #3 Posted Aug 09 2017 - 14:52

    Major

  • Players
  • 9153 battles
  • 2,853
  • [XILES] XILES
  • Member since:
    12-26-2011

View PostFeelMy_APCR, on Aug 09 2017 - 07:51, said:

Yes. on my PC and on my phone.

But don't be surprised, this is WG we're talking about.

 

good just making sure it wasnt on my end thanks

MacDaddyMatty #4 Posted Aug 09 2017 - 14:54

    Major

  • -Players-
  • 14397 battles
  • 2,526
  • [D-DAY] D-DAY
  • Member since:
    10-07-2016

Yep.

Quite a bit.


 



_GeorgePreddy #5 Posted Aug 09 2017 - 14:56

    First lieutenant

  • -Players-
  • 20 battles
  • 897
  • Member since:
    05-15-2017
nope... never

Darkbee2Bee #6 Posted Aug 09 2017 - 14:56

    Major

  • Players
  • 30356 battles
  • 2,714
  • [-FG-] -FG-
  • Member since:
    06-23-2013

Fairly frequently I get pages that fail to load (No error just a blank screen).  I expect their server hosting the forums isn't quite up to snuff.

 

I see a lot of double posting too, so I can only assume this is another symptom of a bigger problem.  However, in the grand scheme of things it's just a minor annoyance.  I'd rather they focus on fixing things in game.



Blucraft #7 Posted Aug 09 2017 - 15:29

    First lieutenant

  • Players
  • 7245 battles
  • 555
  • Member since:
    08-20-2011

I've seen it intermittently and it seem clears with a browser refresh.   

 

-Blu



chzwhz #8 Posted Aug 09 2017 - 15:54

    Major

  • Players
  • 18967 battles
  • 3,141
  • [RAJ] RAJ
  • Member since:
    03-28-2012
Yes. Not all the time, but it does happen for about the last week or so, maybe two...

Devildog8 #9 Posted Aug 09 2017 - 16:10

    Major

  • Players
  • 9153 battles
  • 2,853
  • [XILES] XILES
  • Member since:
    12-26-2011
yeah its minor but annoying as hell of course

Da_Craw #10 Posted Aug 09 2017 - 16:26

    Captain

  • -Players-
  • 20025 battles
  • 1,527
  • [DOG5] DOG5
  • Member since:
    05-30-2014
Started the last few days.

84Doc04 #11 Posted Aug 09 2017 - 16:26

    First lieutenant

  • -Players-
  • 15718 battles
  • 773
  • [E-T-D] E-T-D
  • Member since:
    11-10-2014

Never seen that glitch.

 



UTurnTerminator #12 Posted Aug 10 2017 - 09:32

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 6549 battles
  • 385
  • Member since:
    08-25-2015
I've gotten it a few times on and off for about a month now- I figured it was maintenance or something.

shaggy996 #13 Posted Aug 11 2017 - 08:35

    First lieutenant

  • Players
  • 37951 battles
  • 939
  • [THUGZ] THUGZ
  • Member since:
    11-17-2012

It must be the same server that does in game chat....

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users