Jump to content


LLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGG!


14 replies to this topic

misterlarry #1 Posted Aug 12 2017 - 03:05

    Corporal

  • -Players-
  • 13953 battles
  • 40
  • [-TAZ-] -TAZ-
  • Member since:
    08-14-2015
Lag spikes are completely unbearable since the new game launcher was installed. Have tried and checked everything and it isn't coming from my end. I just renewed my Premium for a month and the next day WG launched this game killer. It is just absolutely ridiculous. WOW again!

Fodder_2016 #2 Posted Aug 12 2017 - 03:12

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 10664 battles
  • 370
  • Member since:
    01-23-2016
Looks like lag's back on the menu, boys. Intolerable.

misterlarry #3 Posted Aug 12 2017 - 03:23

    Corporal

  • -Players-
  • 13953 battles
  • 40
  • [-TAZ-] -TAZ-
  • Member since:
    08-14-2015

Finally played a game without lag on the NA East server as soon as I uninstalled the launcher.

 

Win - Object 252U


Edited by misterlarry, Aug 12 2017 - 04:00.


misterlarry #4 Posted Aug 12 2017 - 03:47

    Corporal

  • -Players-
  • 13953 battles
  • 40
  • [-TAZ-] -TAZ-
  • Member since:
    08-14-2015

Just had my 2nd game totally lag free as soon as I uninstalled the launcher.

 

Win - Lowe


Edited by misterlarry, Aug 12 2017 - 04:01.


misterlarry #5 Posted Aug 12 2017 - 04:02

    Corporal

  • -Players-
  • 13953 battles
  • 40
  • [-TAZ-] -TAZ-
  • Member since:
    08-14-2015

Just lucky I guess but just had my third game in a row without any lag once I uninstalled the new WG launcher.

 

Win - IS-7


Edited by misterlarry, Aug 12 2017 - 04:02.


misterlarry #6 Posted Aug 12 2017 - 04:04

    Corporal

  • -Players-
  • 13953 battles
  • 40
  • [-TAZ-] -TAZ-
  • Member since:
    08-14-2015
IMHO, UNINSTALL THE NEW WG LAUNCHER IF YOU WANT TO HAVE A CHANCE OF ENJOYING THE GAME!

misterlarry #7 Posted Aug 12 2017 - 04:12

    Corporal

  • -Players-
  • 13953 battles
  • 40
  • [-TAZ-] -TAZ-
  • Member since:
    08-14-2015

Wow! Fourth game in a row without any lag at all!

 

Win - Tiger II



Mercer_Keel #8 Posted Aug 12 2017 - 04:21

    Major

  • Players
  • 36004 battles
  • 2,612
  • [LTD] LTD
  • Member since:
    02-12-2013
hahaha has to talk to himself in this topic 

landedkiller #9 Posted Aug 13 2017 - 05:03

    Captain

  • -Players-
  • 7788 battles
  • 1,405
  • Member since:
    04-01-2013
wgc is broken and acts like a trojan program and sends your data out to who knows where

Cro #10 Posted Aug 13 2017 - 14:34

    Sergeant

  • Players
  • 27245 battles
  • 107
  • [DUMMY] DUMMY
  • Member since:
    06-19-2011
It's the launcher.  It does the same thing in World of Warships and Warplanes.  I don't understand how this is OK.  It's an obvious bug, it's reported, and they are going to give it to everyone. 

Jambijon #11 Posted Aug 14 2017 - 19:30

    Customer Service Representative

  • Customer Support
  • 2388 battles
  • 4
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    07-02-2014

View Postmisterlarry, on Aug 12 2017 - 02:05, said:

Lag spikes are completely unbearable since the new game launcher was installed. Have tried and checked everything and it isn't coming from my end. I just renewed my Premium for a month and the next day WG launched this game killer. It is just absolutely ridiculous. WOW again!

 

We are aware of some reports related to network connectivity and this problem is currently being investigated by our dev team. The issue is very rare which makes it difficult to reproduce and slows down the root cause analysis, but we are committed to solving this problem. If you experienced similar issues and open to work with us to help with the research, please contact our customer support – we would highly appreciate your help!

 

Also, if you still run into this issue you can try disabling your upload speed, and turn off auto updates via the Wargaming.net Game Center settings.  Another work around is to close the Game Center out after you launch the game.



CSTanks744 #12 Posted Aug 15 2017 - 18:15

    Staff sergeant

  • Players
  • 10694 battles
  • 278
  • [MAJOU] MAJOU
  • Member since:
    02-06-2012

View PostJambijon, on Aug 14 2017 - 18:30, said:

 

We are aware of some reports related to network connectivity and this problem is currently being investigated by our dev team. The issue is very rare which makes it difficult to reproduce and slows down the root cause analysis, but we are committed to solving this problem. If you experienced similar issues and open to work with us to help with the research, please contact our customer support – we would highly appreciate your help!

 

Also, if you still run into this issue you can try disabling your upload speed, and turn off auto updates via the Wargaming.net Game Center settings.  Another work around is to close the Game Center out after you launch the game.

 

I think I'll just delete WGC all together, thank you.

 

 

Ahh, much better. No more garbage-ware sitting on my SSD and taking a dump on a good amount of my network speed.



Bajicoy #13 Posted Aug 16 2017 - 16:12

    Sergeant

  • Players
  • 36318 battles
  • 101
  • [RIP-U] RIP-U
  • Member since:
    08-31-2013

View PostJambijon, on Aug 14 2017 - 18:30, said:

 

We are aware of some reports related to network connectivity and this problem is currently being investigated by our dev team. The issue is very rare which makes it difficult to reproduce and slows down the root cause analysis, but we are committed to solving this problem. If you experienced similar issues and open to work with us to help with the research, please contact our customer support – we would highly appreciate your help!

 

Also, if you still run into this issue you can try disabling your upload speed, and turn off auto updates via the Wargaming.net Game Center settings.  Another work around is to close the Game Center out after you launch the game.

 

Not a rare issue, my ping spikes 100-200 ping when the launcher hides itself in the back ground and it's harassed several of my clan mates as well. I think it has something to do with an outside limit on connection because downloads/updates happen at 0.2 kb/s while my games on steam for example update in mb/s.

Jambijon #14 Posted Aug 18 2017 - 02:16

    Customer Service Representative

  • Customer Support
  • 2388 battles
  • 4
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    07-02-2014

View PostBajicoy, on Aug 16 2017 - 15:12, said:

 

Not a rare issue, my ping spikes 100-200 ping when the launcher hides itself in the back ground and it's harassed several of my clan mates as well. I think it has something to do with an outside limit on connection because downloads/updates happen at 0.2 kb/s while my games on steam for example update in mb/s.

 

Does the issue cease when you disable the game center?  We would like to gather some data from you so we can send it off to our devs.  If you are willing to help, would you mind creating a support ticket?

bockscar43 #15 Posted Aug 18 2017 - 18:19

    Captain

  • -Players-
  • 25358 battles
  • 1,014
  • [PL1AR] PL1AR
  • Member since:
    01-01-2015

View PostJambijon, on Aug 18 2017 - 02:16, said:

 

Does the issue cease when you disable the game center?  We would like to gather some data from you so we can send it off to our devs.  If you are willing to help, would you mind creating a support ticket?

 

Here's a idea let the base fix the issue and fire the devs, cause they don't have a clue. Is that definitive enough......



Reply to this topic



  


2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users