Jump to content


Update 9.20 Bugs, Issues and Feedback

chinese td rebalance grand battles amx foch 50 b bonds nebelburg

  • Please log in to reply
167 replies to this topic

Lucistalker #141 Posted Sep 13 2017 - 18:05

    Private

  • -Players-
  • 11442 battles
  • 4
  • [R-R-R] R-R-R
  • Member since:
    11-07-2014
two weeks after the patch and MoE is still broken. only one update about a week ago. come on WG

Saffr0n #142 Posted Sep 14 2017 - 17:32

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4312 battles
  • 403
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014
  • There was a fix applied to the Marks of Excellence feature. Play a battle to allow the system to recalculate damage percentage from any previously missed battle(s). 
  • Players that were experiencing issues with Missions 2.0 UI, this should have been resolved with this morning's micropatch, 9.20_2. If you're still seeing a problem with the UI, please post another screenshot of your garage. 


minibit #143 Posted Sep 15 2017 - 02:38

    Corporal

  • Players
  • 42371 battles
  • 12
  • Member since:
    03-07-2013

View PostSaffr0n, on Sep 14 2017 - 16:32, said:

  • There was a fix applied to the Marks of Excellence feature. Play a battle to allow the system to recalculate damage percentage from any previously missed battle(s). 
  • Players that were experiencing issues with Missions 2.0 UI, this should have been resolved with this morning's micropatch, 9.20_2. If you're still seeing a problem with the UI, please post another screenshot of your garage. 

 

NO compensation about that?

really?



Grahambo #144 Posted Sep 15 2017 - 03:27

    Private

  • -Players-
  • 5675 battles
  • 2
  • Member since:
    04-21-2013

My machine just did a very little update tonight (09/14) after already getting 9.20.1 & everything now has super lag.  Can't play this way.  An in-game post from a different player reported the same issue.  Anyone else?  

Guess I'll try again tomorrow.  



Steel_castle #145 Posted Sep 15 2017 - 04:37

    Private

  • -Players-
  • 8252 battles
  • 4
  • Member since:
    09-07-2015
gv

Edited by Steel_castle, Sep 15 2017 - 06:01.


Grahambo #146 Posted Sep 15 2017 - 04:48

    Private

  • -Players-
  • 5675 battles
  • 2
  • Member since:
    04-21-2013
Had lag issue, but rebooted the machine (instead of just restart) & it went away, so.....  

Nudnick #147 Posted Sep 15 2017 - 13:03

    Captain

  • -Players-
  • 19518 battles
  • 1,971
  • Member since:
    01-06-2013
I can't buy consumables in game. Is anyone else having this problem ? I sent in a ticket yesterday and they said the patch fixed it, but it still doesn't work for me.

Saffr0n #148 Posted Sep 15 2017 - 17:30

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4312 battles
  • 403
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014

View PostNudnick, on Sep 15 2017 - 12:03, said:

I can't buy consumables in game. Is anyone else having this problem ? I sent in a ticket yesterday and they said the patch fixed it, but it still doesn't work for me.

 

The issue where players couldn't purchase premium consumables in bulk using the in-game store when they didn't own Gold was fixed. We haven't found any issues where players couldn't buy consumables at all -- either in the vehicle loadout interface or in-game store. What it sounds like is that you may have a currency lock switched on from a third-party mod, but that's just a guess. If you are running mods, disable them or contact the developer for more info. 

Nudnick #149 Posted Sep 15 2017 - 18:02

    Captain

  • -Players-
  • 19518 battles
  • 1,971
  • Member since:
    01-06-2013

View PostSaffr0n, on Sep 15 2017 - 17:30, said:

 

The issue where players couldn't purchase premium consumables in bulk using the in-game store when they didn't own Gold was fixed. We haven't found any issues where players couldn't buy consumables at all -- either in the vehicle loadout interface or in-game store. What it sounds like is that you may have a currency lock switched on from a third-party mod, but that's just a guess. If you are running mods, disable them or contact the developer for more info. 

 

Thanks. I don't run any mods. I sent in a ticket and report. We'll see what happens. I'm down to 36 repair kits and won't be playing much this weekend if I run out.

4TheBox #150 Posted Sep 15 2017 - 18:07

    First lieutenant

  • Players
  • 24024 battles
  • 710
  • Member since:
    04-13-2013

View PostSaffr0n, on Sep 14 2017 - 11:32, said:

  • There was a fix applied to the Marks of Excellence feature. Play a battle to allow the system to recalculate damage percentage from any previously missed battle(s). 
  • Players that were experiencing issues with Missions 2.0 UI, this should have been resolved with this morning's micropatch, 9.20_2. If you're still seeing a problem with the UI, please post another screenshot of your garage. 

 

My mission tabs are working back fine now FYI.

Saffr0n #151 Posted Sep 15 2017 - 20:28

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4312 battles
  • 403
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014

View PostNudnick, on Sep 15 2017 - 17:02, said:

 

Thanks. I don't run any mods. I sent in a ticket and report. We'll see what happens. I'm down to 36 repair kits and won't be playing much this weekend if I run out.

 

No problem. I'm the one assisting with the ticket. From what I can see from your diagnostic is that the system is under minimum requirements, especially the GPU, which may be causing an issue with the interface. Try loading this .bat file into your World of Tanks folder and restart the game client. Let me know if there was a change. 

Nudnick #152 Posted Sep 15 2017 - 21:12

    Captain

  • -Players-
  • 19518 battles
  • 1,971
  • Member since:
    01-06-2013

View PostSaffr0n, on Sep 15 2017 - 20:28, said:

 

No problem. I'm the one assisting with the ticket. From what I can see from your diagnostic is that the system is under minimum requirements, especially the GPU, which may be causing an issue with the interface. Try loading this .bat file into your World of Tanks folder and restart the game client. Let me know if there was a change. 

 

I already replied to Robert on the bat file. I couldn't load it, it said windows couldn't find WOT.exe. I just noticed the consumables problem this week. I know my computer is old, but was still able to run the game. I don't understand why there is a problem with this one thing all of a sudden. I guess I'll have to quit playing until I can upgrade. Thanks for your help.

Saffr0n #153 Posted Sep 15 2017 - 22:15

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4312 battles
  • 403
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014

View PostNudnick, on Sep 15 2017 - 20:12, said:

 

I already replied to Robert on the bat file. I couldn't load it, it said windows couldn't find WOT.exe. I just noticed the consumables problem this week. I know my computer is old, but was still able to run the game. I don't understand why there is a problem with this one thing all of a sudden. I guess I'll have to quit playing until I can upgrade. Thanks for your help.

 

I'm instructing you to put the .bat file into the World of Tanks folder, not to load it into WoT.exe



Rumnhammer #154 Posted Sep 15 2017 - 22:15

    Private

  • -Players-
  • 17769 battles
  • 2
  • Member since:
    07-31-2013

My game is not updating.  instead of going to the normal wargaming thing where it will normally update if required, it goes to the game start screen and when I go to start the game it says update required.   Then when I hit update it goes to my normal desktop?   Why has it not updated like it always had?   it is also still saying I have version 9.20    so it never updated to 9.20.1  or 9.20.2.........

 


Edited by Rumnhammer, Sep 15 2017 - 22:18.


Saffr0n #155 Posted Sep 15 2017 - 22:18

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4312 battles
  • 403
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014

View PostRumnhammer, on Sep 15 2017 - 21:15, said:

My game is not updating.  instead of going to the normal wargaming thing where it will normally update if required, it goes to the game start screen and when I go to start the game it says update required.   Then when I hit update it goes to my normal desktop?   Why has it not updated like it always had?

 

 

Open the Launcher.exe, and not the WoT.exe file -- these are two different things. 

  • Launcher.exe will run the launcher in verification mode and update
  • WoT.exe will run the client and skip the launcher, thus skipping the update

If you're using the Wargaming.net Game Center, open the Launcher.exe



Rumnhammer #156 Posted Sep 15 2017 - 22:58

    Private

  • -Players-
  • 17769 battles
  • 2
  • Member since:
    07-31-2013

Where is this file?  How do I get to it?  

 



Saffr0n #157 Posted Sep 16 2017 - 00:22

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4312 battles
  • 403
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014

View PostRumnhammer, on Sep 15 2017 - 21:58, said:

Where is this file?  How do I get to it?  

 

 

Post #151

Nudnick #158 Posted Sep 16 2017 - 01:32

    Captain

  • -Players-
  • 19518 battles
  • 1,971
  • Member since:
    01-06-2013

View PostSaffr0n, on Sep 15 2017 - 22:15, said:

 

I'm instructing you to put the .bat file into the World of Tanks folder, not to load it into WoT.exe

 

Oh, got it. Sorry. I moved the bat. file to the WOT folder, booted up the game, and it's still the same. The purchase column is grayed out, but it will still allow the sell option. The store is the same way.

rich73 #159 Posted Sep 16 2017 - 18:16

    Major

  • Players
  • 42910 battles
  • 5,047
  • Member since:
    10-17-2011

View PostSaffr0n, on Sep 15 2017 - 08:30, said:

 

The issue where players couldn't purchase premium consumables in bulk using the in-game store when they didn't own Gold was fixed. We haven't found any issues where players couldn't buy consumables at all -- either in the vehicle loadout interface or in-game store. What it sounds like is that you may have a currency lock switched on from a third-party mod, but that's just a guess. If you are running mods, disable them or contact the developer for more info. 

 

Its been a bug from the beginning where you couldn't choose any numbers but the numbers would choose you .It will be a bug till the game dies.Same as the bug where the view changes next to objects.W G failure to address these 2 bugs is a nutshell of all their failures.

TNTOyt2 #160 Posted Sep 16 2017 - 20:33

    Private

  • Players
  • 17767 battles
  • 5
  • [L_O_W] L_O_W
  • Member since:
    02-12-2013

I have noticed in a few battles that WG has increased the engine kill on rocks and hills.  For at least two battles I was trying to move into position behind a rock, both times in TDs (Foch 155 and IKV 65 II) and while moving, it put one of my tracks on top (well side) of that rock and it killed my engine.  This resulted in me moving forward without me wanting to, no power, and got killed.


 

I understand that WG has started doing this to prevent players from being a mountain goat and taking an unfair advantage of hidden map places, but this is getting a little crazy.  Like I said, I was only trying to pivot in place and it put my track on top of the rock, I wasn't going forward. If anything, it should have pushed me back. But instead, it actually forced me to partially climb the rock.


 

I would like WG to please review all of the engine kill spots, especially one's that you really cant climb anyway.  This was not a hill, it was a rock, straight up that not even a 4x4 monster truck could climb.


 

Thanks

 






4 user(s) are reading this topic

1 members, 3 guests, 0 anonymous users


    MARINE_TANK_LEADER