Jump to content


Update 9.20 Bugs, Issues and Feedback

chinese td rebalance grand battles amx foch 50 b bonds nebelburg

  • Please log in to reply
189 replies to this topic

LostMyMarbles #181 Posted Oct 04 2017 - 22:48

    Captain

  • Players
  • 44173 battles
  • 1,439
  • [SG] SG
  • Member since:
    09-13-2011

I have noticed that when you exit the battle you lag severely  and it sits there about 5-15 seconds you still hear the battle going on but you have left the battle .... anyone else getting that as well ( its not mods or my computer or my isp Provider)  ( its not mods as some of my clan members who dont use mods are getting the same thing as well )

 

Hope this gets solved soon .... it really annoying especially when running reserves 



docroberts #182 Posted Oct 06 2017 - 02:34

    First lieutenant

  • Players
  • 17735 battles
  • 602
  • [TONKX] TONKX
  • Member since:
    03-08-2013
I cant play this crap ,, one roll over after another , no team play since the server merger . All my numbers are dropping on everything . It took so freaking long to get them up just to watch it drop every day . And Tier 8 is impossible to play now , its beyond stupid . There are no words to describe this idiocy .. Today , not sure whats going on but I'm not getting any damage in no mater where I hit . And when I do hit I'm only getting 100s to 200 high end . And yet once again I'm getting ammo racked multiple times a game . And then the reticule looks off and when I go to fire at a ridge line or at an edge the shot fires a mile off target . Now maybe  you can afford wasted shots over and over . BUT I CANT !!! . And getting hit and having to spam peem ammo at the cost if too much to . You cant get ahead with the amount you make anymore .. Was thinking again about making a monetary buy this special .. Then I get this and  am reminded why I don't spend anymore . FIX IT!!!! 

pt_doom #183 Posted Oct 06 2017 - 14:15

    Private

  • -Players-
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    01-05-2014

Hello,

 

I have a problem, this the second time.

win i use free experience to increase crew experience it takes de experience and dosnt do nothing.

Can you help



Loveclark #184 Posted Oct 06 2017 - 21:23

    Corporal

  • -Players-
  • 15748 battles
  • 31
  • [MCRD] MCRD
  • Member since:
    08-26-2015
we are having issues on clan members showing up on our friends list but not in our clan chat box

docroberts #185 Posted Oct 08 2017 - 05:31

    First lieutenant

  • Players
  • 17735 battles
  • 602
  • [TONKX] TONKX
  • Member since:
    03-08-2013
I have questions , my info panel says no crew is hurt or injured , all modules are fine, but on the 3rd reload on my Lorraine  it jumped to over a minute and a half on the reload . The tank has a 34 second reload and only made 5k during that battle firing 7 standard AP rounds . But the reload bugs me when the info said no damage . 

Devilsdime #186 Posted Oct 09 2017 - 00:01

    Private

  • Players
  • 25180 battles
  • 4
  • Member since:
    12-09-2012
Why is it when some one ram me and do damage to there tank and i turn blue and it them doing it and they kelp doing and i get ban i nothing to with it that bull crap you need to fix it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

EasyTarget5 #187 Posted Oct 10 2017 - 23:02

    Corporal

  • Players
  • 18580 battles
  • 92
  • Member since:
    12-28-2013

View PostEasyTarget5, on Oct 04 2017 - 09:51, said:

Hello, I have been working to resolve my game crashing issue for over a week now. I have done everything I can imagine to fix it. I have:

 

- reloaded WOT 

- reloaded W10

- replaced my hard drive and loaded a fresh copy of W10 and WOT on that with no MODS

 

Nothing works. I load in to game, play between 2 and 5 minutes and crash to the desktop. click back in, run a minute or two (unless I was killed while I was away) and crash to the desk top. I am running a pretty high end system:

 

i7-6700

GeForce 1070 GPU

64 GB of RAM

500 GB SSD 

 

Any suggestions? I have invested a lot of time and money in this game but I am about to call it quits. 

 

So any suggestions. I have a brand new install of the game on a brand new hard drive with a fresh install of Windows10 Pro and I can't get through one single game without it crashing to the desktop. 

Shorad81 #188 Posted Oct 22 2017 - 02:03

    Corporal

  • Beta Testers
  • 36044 battles
  • 12
  • [ROTS] ROTS
  • Member since:
    11-16-2010

Random crash to desktop when loading into battle. Can usually get back in before timer expires, but then can not type into battle chat window. No problems except comms once in battle. Chat still works in garage afterwards. Will eventually CTD again after random number of battles, repeat. I run plain vanilla, no mods.

Windows 10, 16GB mem, GTX 1070. More than meet the minimums. Have tried running in windows 8 mode, still same thing. Tried running regular and HD, no change. Only turning the computer off and restarting will reset battle chat until the inevitable CTD.

 

sigh, 5 days of crickets and no solutions.


Edited by Shorad81, Oct 27 2017 - 01:24.


yruputin #189 Posted Oct 28 2017 - 05:52

    Corporal

  • -Players-
  • 15169 battles
  • 21
  • [TER] TER
  • Member since:
    03-08-2016

View PostShorad81, on Oct 22 2017 - 02:03, said:

Random crash to desktop when loading into battle. Can usually get back in before timer expires, but then can not type into battle chat window. No problems except comms once in battle. Chat still works in garage afterwards. Will eventually CTD again after random number of battles, repeat. I run plain vanilla, no mods.

Windows 10, 16GB mem, GTX 1070. More than meet the minimums. Have tried running in windows 8 mode, still same thing. Tried running regular and HD, no change. Only turning the computer off and restarting will reset battle chat until the inevitable CTD.

 

sigh, 5 days of crickets and no solutions.

 

​can't even log into server, WOW WoT. :( 

Old_Noobette #190 Posted Nov 16 2017 - 09:03

    First lieutenant

  • Players
  • 11085 battles
  • 814
  • Member since:
    12-16-2012
missing M.O.E's




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users