Jump to content


Update 9.20 Bugs, Issues and Feedback

chinese td rebalance grand battles amx foch 50 b bonds nebelburg

  • Please log in to reply
175 replies to this topic

hotdogg5 #41 Posted Aug 31 2017 - 22:36

    Private

  • Players
  • 7807 battles
  • 4
  • [1STRD] 1STRD
  • Member since:
    07-04-2013

View PostSaffr0n, on Aug 31 2017 - 00:26, said:

For players that experiencing crashes. Please be aware of the minimum requirements: 

  • Operating system: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
  • Processor: At least two physical cores supporting SSE2
  • RAM: 1.5 GB for Windows XP, 2 GB for Windows Vista / 7 / 8 / 10
  • Video Card: GeForce 6800 / ATI HD X2400 XT with 256 MB RAM & compatible with DirectX9.0c
  • Sound: Compatible with DirectX9.0c
  • Hard drive space: 16 GB
  • Internet Speed: 256 Kbps

We're seeing a lot of crashing issues being reported because the graphics chipset has less than the required amount of dedicated memory. 

 

I reinstalled the game yesterday and even ran WGCheck a couple of times to make sure there weren't any issues, and there was nothing out of the ordinary reported. My computer surpasses the minimum specifications and my internet is running fine. This issue is still occurring, any help would be appreciated.

sirsurf #42 Posted Aug 31 2017 - 23:10

    Corporal

  • -Players-
  • 27928 battles
  • 11
  • [GUNS3] GUNS3
  • Member since:
    07-30-2014

MM problem with 9.20

 

In 2 days, with almost 30 tier 8 battles, I have had 2 tier 9 battles, and 28 tier 10. Not one tier 8.  Part of the update 19 software was a solution where after 3/4 lower tier battles, you get top tier. I believe this was left out of update 9.20. Several people in my clan have the problem. 



Blackstone #43 Posted Sep 01 2017 - 00:27

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 7954 battles
  • 495
  • Member since:
    04-19-2011

-Emblems do not show on tanks.

-Lagging/rubber-banding is still happening with the new server.

 

What a joke...



Creeper_Peaper_Reeper #44 Posted Sep 01 2017 - 01:56

    Sergeant

  • Players
  • 7572 battles
  • 175
  • Member since:
    08-03-2012
The siren sound for enemy capturing base keeps playing even after there are no enemy tanks capturing after having killed them all. played the whole rest of the match.

TheWoods #45 Posted Sep 01 2017 - 03:52

    Corporal

  • Players
  • 31885 battles
  • 54
  • [3A82B] 3A82B
  • Member since:
    10-04-2011
After battle, the the Personal Score screen is blank.  Team Score and Detailed Report can display but can not go back to blank Personal Score screen or close the panel with the 'X" in upper right corner.  I can move that panel around so I can start another battle or close the game.

someway #46 Posted Sep 01 2017 - 07:12

    Private

  • Beta Testers
  • 18548 battles
  • 6
  • Member since:
    10-18-2010

View Post4TheBox, on Aug 31 2017 - 21:14, said:

 

Here you go! I hope this helps.

 

same Issues to me

reinstall not help



Blackstone #47 Posted Sep 01 2017 - 12:18

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 7954 battles
  • 495
  • Member since:
    04-19-2011

View PostBlackstone, on Aug 31 2017 - 18:27, said:

-Emblems do not show on tanks.

-Lagging/rubber-banding is still happening with the new server.

 

What a joke...

 

Rubber-banding appears to be gone as of 21:30 EST last night. I'll check tonight starting at peak hours (after 16:00) to see.

Still have the "bug" of not being able to view emblems in garage or in matches. Interestingly, the Sabaton emblems seem to be ok. All of the flags and other emblems don't appear on tanks or in the emblem carousel. 


Edited by Blackstone, Sep 01 2017 - 12:18.


lbgsloan #48 Posted Sep 01 2017 - 13:54

    Major

  • Players
  • 21061 battles
  • 3,376
  • Member since:
    04-01-2012
I'm getting the same blank missions tab as well.  Only tab the works is the 'for (tankname)'.  No mods, nothing in my res_mods folder.

SloowPoke #49 Posted Sep 01 2017 - 14:07

    Corporal

  • Players
  • 25445 battles
  • 24
  • [RAI] RAI
  • Member since:
    04-26-2012
T-34-2G FT it's bugged? I used some free xp to get the TD and the last gun. When i try to aim the aim circle goes crazy and it's impossible to aim. Im the only one with this problem?

honda2000555 #50 Posted Sep 01 2017 - 20:44

    Private

  • Players
  • 24220 battles
  • 7
  • [WN] WN
  • Member since:
    06-12-2011
Bug of mark of excelence was at 82.57 % did a 0 damage game did not move did a 6.241damage did not move in game honda2000555

Saffr0n #51 Posted Sep 01 2017 - 20:45

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4322 battles
  • 405
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014

View PostSaffr0n, on Aug 31 2017 - 00:26, said:

For players that experiencing crashes. Please be aware of the minimum requirements: 

  • Operating system: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10
  • Processor: At least two physical cores supporting SSE2
  • RAM: 1.5 GB for Windows XP, 2 GB for Windows Vista / 7 / 8 / 10
  • Video Card: GeForce 6800 / ATI HD X2400 XT with 256 MB RAM & compatible with DirectX9.0c
  • Sound: Compatible with DirectX9.0c
  • Hard drive space: 16 GB
  • Internet Speed: 256 Kbps

We're seeing a lot of crashing issues being reported because the graphics chipset has less than the required amount of dedicated memory. 

 

For anyone that is still experiencing crashes please post your DxDiag in your comment -- I need to verify your graphics card and dedicated memory is well within min req's. 

If your system is well beyond these specifications and experiencing crashes, try adding this .bat file to your World of Tanks folder and restart the client. 



Crimson_Saber #52 Posted Sep 01 2017 - 21:04

    Corporal

  • -Players-
  • 8686 battles
  • 42
  • Member since:
    04-23-2016

Still seeing 3 arties in a matchup, and I quote:

Improvements to the matchmake

  • Maximum two SPGs per team.

Attached Files

  • Attached File   newshot_022.jpg   144.53K


Saffr0n #53 Posted Sep 01 2017 - 21:09

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4322 battles
  • 405
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014

View PostBlackstone, on Aug 31 2017 - 03:20, said:

 

Updated drivers. No more crashes.

BUT THE GODDAMN RUBBER-BANDING FROM THE SERVER IS STILL HAPPENING.

 

Please post traceroute

 

View PostBlackstone, on Aug 31 2017 - 11:57, said:

Noticed another small bug:

 

While viewing tanks in the garage, I noticed the flags and other tank art wasn't on any of my tanks. Went to the side art screen and you can't view any of them at all. Not on the tank or the selections below. The weird thing is all of my tanks do have whatever side art I applied to them. You just can't "see" it. Stealth side art?

 

Please post a screenshot

 

View PostGHR1227, on Aug 31 2017 - 17:57, said:

Getting lots of packet loss and rubber banding plus loading into battle up to a minute late. 

 

I ran in safe mode and still happens so it's not mods. 

 

Ping is health 40-50 which is good considering I'm in Houston and one of

the nodes (bear creek) the data goes through is located right in the addicks flood plain.  

 

Ping plotter shows lots of spikes, but they are only to 90ms which should be insignificant.

 

The last server before hitting Wargaming, IP 4.53.98.230 shows latency is 327ms, but no

packet loss there and average is still <40ms.   SO what is wrong?  

 

This much packet loss never happened even on test server the other day with 300ms ping.

 

Target Name: wotna3.login.wargaming.net
         IP: 92.223.56.16
  Date/Time: 8/31/2017 12:45:19 PM - 8/31/2017 12:55:19 PM

Hop  Sent  PL%    Min     Max    Avg  Host Name / [IP]
  1    61    0   1.39   12.01   2.61  10.0.0.1 [10.0.0.1]
  2    61    0   9.41  181.43  22.22  96.120.17.177 [96.120.17.177]
  3    61    0   9.29  195.21  27.33  xe-10-1-1-sur03.tidwell.tx.houston.comcast.net [69.139.208.5]
  4    61    0  10.67  206.65  29.39  ae-60-ar01.bearcreek.tx.houston.comcast.net [68.85.245.201]
  5    61  100      0       0      0   [-]
  6    61    0  34.18  112.43  43.75  ae-14-3604.edge4.Chicago3.Level3.net [4.69.204.166]
  7    61    0  33.84  327.02  55.00  4.53.98.230 [4.53.98.230]
  8    61    0  34.19   58.06  39.26  wotna3.login.wargaming.net [92.223.56.16]

 

My PC is I3-4130, 8GB RAM, Win10, GTX nVidia750Ti 2GB, 250GB SSD.

 

 

Look at the traceroute as a whole rather than separating the trace into individual hops. The fluctuations you see at 68.85.245.201 are the same as the fluctuations in hops 2 and 3 ( all of which are within your ISP's network). Any affect resulting from your ISP will go down the trace and be problematic. The Level 3 hops are configured to mitigate unnecessary packets and prioritize the necessary ones, which is why many people may notice PL on Level 3/Telia/Cogent hops -- and attribute this observation to server lag or major packet loss that causes rubberbanding, which is incorrect. In this trace, you should also notice that at the last hop, which is the server, the latency stabilizes. This would confirm that this isn't a server issue, but there's a fault somewhere within Comcast's routing. Unfortunately, we have no control over how your ISP chooses the pathway to the server, we can only control routing from Level 3/Telia/Cogent intermediary hops. 



Saffr0n #54 Posted Sep 01 2017 - 21:15

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4322 battles
  • 405
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014

View PostCrimson_Saber, on Sep 01 2017 - 20:04, said:

Still seeing 3 arties in a matchup, and I quote:

Improvements to the matchmake

  • Maximum two SPGs per team.

 

Random Battles mode did not receive additional matchmaker conditions regarding SPGs, it was updated for Ranked Battles mode. 

 

Spoiler

 



Oracle414 #55 Posted Sep 01 2017 - 21:15

    Corporal

  • Players
  • 12426 battles
  • 18
  • [SFMD] SFMD
  • Member since:
    03-18-2012

For anyone that is still experiencing crashes please post your DxDiag in your comment -- I need to verify your graphics card and dedicated memory is well within min req's.

If your system is well beyond these specifications and experiencing crashes, try adding this .bat file to your World of Tanks folder and restart the client. ;) Thank you for this it fixed my tanks and im able to play again. Customer support ( Saffr0n) thnx a bunch


Edited by Oracle414, Sep 02 2017 - 04:01.


Crimson_Saber #56 Posted Sep 01 2017 - 21:40

    Corporal

  • -Players-
  • 8686 battles
  • 42
  • Member since:
    04-23-2016

View PostSaffr0n, on Sep 01 2017 - 21:15, said:

 

Random Battles mode did not receive additional matchmaker conditions regarding SPGs, it was updated for Ranked Battles mode.

 

Oh. Well that sucks :facepalm:

Genarelbetrayus #57 Posted Sep 01 2017 - 23:01

    Sergeant

  • -Players-
  • 16919 battles
  • 158
  • [RACK] RACK
  • Member since:
    09-21-2014

View PostSaffr0n, on Sep 01 2017 - 21:15, said:

 

What is up with the grand battles still no one is getting them and you seem to be the only person responding from your company.  I have made a poll and almost everyone thinks it needs changed.  maybe look at it and use a few of the good suggestions something needs changed because at this point I feel like the Grand Battles are fictitious.

here is the link to my post-

 http://forum.worldof..._st__20#topmost



Saffr0n #58 Posted Sep 01 2017 - 23:07

    WoT Support Specialist

  • Administrator
  • 4322 battles
  • 405
  • [WGA-A] WGA-A
  • Member since:
    06-09-2014

View PostGenarelbetrayus, on Sep 01 2017 - 22:01, said:

What is up with the grand battles still no one is getting them and you seem to be the only person responding from your company.  I have made a poll and almost everyone thinks it needs changed.  maybe look at it and use a few of the good suggestions something needs changed because at this point I feel like the Grand Battles are fictitious.

here is the link to my post-

 http://forum.worldof..._st__20#topmost

 

We had to tell Myth Busters to stop taping a show about the tall tale that is Grand Battles. Seriously though, we identified an issue with the setup of Grand Battles at launch. This morning, there was an unannounced micropatch, which addressed this very issue. The probability of getting into a Grand Battle was increased for the server to get more battles up and running. We'll be monitoring the Grand Battles count throughout the weekend. If it's still not occurring at a reasonable statistic, there will be more micropatches to increase it further. 

 

Hope that addresses your question. Cheers!



Genarelbetrayus #59 Posted Sep 02 2017 - 00:00

    Sergeant

  • -Players-
  • 16919 battles
  • 158
  • [RACK] RACK
  • Member since:
    09-21-2014

View PostSaffr0n, on Sep 01 2017 - 23:07, said:

 

We had to tell Myth Busters to stop taping a show about the tall tale that is Grand Battles. Seriously though, we identified an issue with the setup of Grand Battles at launch. This morning, there was an unannounced micropatch, which addressed this very issue. The probability of getting into a Grand Battle was increased for the server to get more battles up and running. We'll be monitoring the Grand Battles count throughout the weekend. If it's still not occurring at a reasonable statistic, there will be more micropatches to increase it further. 

 

Hope that addresses your question. Cheers!

 

thanks for the response I actually got one but seems to still be very rare time will tell. 

Crimson_Saber #60 Posted Sep 02 2017 - 00:02

    Corporal

  • -Players-
  • 8686 battles
  • 42
  • Member since:
    04-23-2016
Here's some Feedback: reduce arty to two or even better one, during random battles for next patch, thanks.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users