Jump to content


Marks Of Excellence

#WOT #MOE

  • Please log in to reply
23 replies to this topic

No60dy #1 Posted Sep 01 2017 - 20:33

    Private

  • -Players-
  • 16799 battles
  • 2
  • [FUSON] FUSON
  • Member since:
    09-20-2014

Hey y'all, so the day after the 9.20 update came out I opened up World Of Tanks, bought Cromwell B in the shop, and started playing. Later I've noticed that after 10 battles my Mark of Excellence didn't move at all from 0%. Then, I thought maybe the tank is bugged because too many have purchased it. I tried other tanks, to be exact tier 10 Obj. 430 and T-34-85M and mark didn't move up or down at all. I think something happened nd maybe WG can fix this soon. Thank you for your time.

 

In-game nickname: No60dy.



M3cH_44_ #2 Posted Sep 01 2017 - 20:48

    Sergeant

  • Players
  • 18313 battles
  • 122
  • [I_H] I_H
  • Member since:
    04-16-2013

I thought the MOE was something that was on a tank not a % point.

 



nasfan #3 Posted Sep 01 2017 - 21:04

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 19559 battles
  • 544
  • Member since:
    11-29-2010
So many threads on this same topic.  Wish people would read before they post.

Splinter202 #4 Posted Sep 03 2017 - 03:17

    Corporal

  • Players
  • 12279 battles
  • 13
  • Member since:
    05-28-2013
Can confirm same issue with all my tanks. WG responded to a ticket I submitted saying that they have replicated it and are trying to fix. They gave no ETA or explanation. Very frustrating considering you often need to grind them out once you get near the third mark. If they are tossing out compensation for broken chat, why not acknowledge lost progression too? Collecting marks is one of the main reasons I play, I hope it is fixed soon.

_SmaugTheTerrible_ #5 Posted Sep 03 2017 - 03:28

    Sergeant

  • Players
  • 21860 battles
  • 145
  • [HARMZ] HARMZ
  • Member since:
    10-03-2012

Yes, marks are broken at the moment, Conqueror still at 50% MOE instead of the at least 72% it should be at

.



ryuuto #6 Posted Sep 03 2017 - 08:00

    Sergeant

  • Players
  • 22537 battles
  • 183
  • [OARAI] OARAI
  • Member since:
    09-18-2013

I've noticed the same thing. Glad to know it's not just me. I hope WG is able to fix it where I get my MoE. I should have got it in my E2 already!



Zennosha #7 Posted Sep 03 2017 - 11:00

    Sergeant

  • -Players-
  • 8726 battles
  • 130
  • [NAISU] NAISU
  • Member since:
    06-26-2014
I wonder if they'll take MoEs away from people that earned them because of the bug?

ryuuto #8 Posted Sep 03 2017 - 17:42

    Sergeant

  • Players
  • 22537 battles
  • 183
  • [OARAI] OARAI
  • Member since:
    09-18-2013

View PostZennosha, on Sep 03 2017 - 03:00, said:

I wonder if they'll take MoEs away from people that earned them because of the bug?

 

Have you been getting MoE's since the 9.20 update? If so the issue must only be affecting some of us. I'm sure they won't take them away.

Zennosha #9 Posted Sep 03 2017 - 17:43

    Sergeant

  • -Players-
  • 8726 battles
  • 130
  • [NAISU] NAISU
  • Member since:
    06-26-2014

View Postryuuto, on Sep 03 2017 - 09:42, said:

 

Have you been getting MoE's since the 9.20 update? If so the issue must only be affecting some of us. I'm sure they won't take them away.

 

Nah mine are locked as well. It's a shame because I've been doing really well in my Škoda T50. 

Isola_di_Fano #10 Posted Sep 03 2017 - 18:18

    Major

  • Players
  • 18500 battles
  • 2,404
  • Member since:
    11-05-2012
Kind of annoying because I was working on 2 masteries ... annoyed ... slightly ...

ryuuto #11 Posted Sep 03 2017 - 23:33

    Sergeant

  • Players
  • 22537 battles
  • 183
  • [OARAI] OARAI
  • Member since:
    09-18-2013

View PostIsola_di_Fano, on Sep 03 2017 - 10:18, said:

Kind of annoying because I was working on 2 masteries ... annoyed ... slightly ...

 

Yeah I'm really annoyed. Played 20 games in my Jumbo and have been doing really well and it's been stuck at 62.13%. I should have got the 1st mark and well on my way to the second by now.

Splinter202 #12 Posted Sep 04 2017 - 00:17

    Corporal

  • Players
  • 12279 battles
  • 13
  • Member since:
    05-28-2013
Even though there is no telling whether the lost data is good or bad for most peoples MoE's. It would be nice to hear from WG if the data can be recovered and credited to the affected accounts.

longshot__2 #13 Posted Sep 04 2017 - 06:22

    Corporal

  • -Players-
  • 17111 battles
  • 18
  • [-A-8-] -A-8-
  • Member since:
    03-13-2016
I believe it may be to do with WG removing Grand Battles from the calculation, but they farked the rest of us at the same time. Ticket acknowledged but, as usual, no updates on progress.

TestingAgain #14 Posted Sep 04 2017 - 07:17

    Private

  • -Players-
  • 7298 battles
  • 1
  • Member since:
    11-27-2016

OK, so until they fix this no WOT for me.

Even if they gave some premium days I was playing to get MOE....not too much appeal otherwise.



AlamoMelt #15 Posted Sep 04 2017 - 13:10

    Sergeant

  • Players
  • 16696 battles
  • 188
  • Member since:
    05-15-2011

Here's part of the ticket response I received, which I think is good enough news:

 

Block Quote

 

Thanks for writing into Wargaming Support!

We understand there's some concern involving Marks of Excellence progression. After running some battles on our accounts, we can confirm those suspicions.

We've brought this to the attention of our server side engineers so that they may offer clarification about a possible error or otherwise.

 

 



1SL_Comms_Off #16 Posted Sep 04 2017 - 17:56

    Corporal

  • -Players-
  • 11606 battles
  • 21
  • [RMNT] RMNT
  • Member since:
    07-08-2015

View PostIsola_di_Fano, on Sep 03 2017 - 11:18, said:

Kind of annoying because I was working on 2 masteries ... annoyed ... slightly ...

 

I am also frozen on MoE, but it's not affecting Ace Tanker awards... I earned two of those yesterday on my Wolverine and M40/43.



ryuuto #17 Posted Sep 04 2017 - 18:30

    Sergeant

  • Players
  • 22537 battles
  • 183
  • [OARAI] OARAI
  • Member since:
    09-18-2013

View Postlongshot__2, on Sep 03 2017 - 22:22, said:

I believe it may be to do with WG removing Grand Battles from the calculation, but they farked the rest of us at the same time. Ticket acknowledged but, as usual, no updates on progress.

 

Well aren't grand battles tier 10 only? So why did they have to freeze MoE on all the other tiers??

_Tsavo #18 Posted Sep 04 2017 - 18:33

    Major

  • Players
  • 37178 battles
  • 13,406
  • [DIMBO] DIMBO
  • Member since:
    02-16-2011

View Postryuuto, on Sep 04 2017 - 12:30, said:

 

Well aren't grand battles tier 10 only? So why did they have to freeze MoE on all the other tiers??

 

WarGaming rules are thus:

 

If current game has (X) bugs, new patch must remove so many bugs, but add more bugs so that in the end there is a net gain in number of bugs.

 

Is feature, comrade 



redjkent #19 Posted Sep 04 2017 - 20:11

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 62485 battles
  • 321
  • [Y2KBB] Y2KBB
  • Member since:
    07-24-2014
so are the na employees on vacation or something i know its labor day weekend but still when you release a patch you need employees around to handle problems not all off of work, this company is run half arsed  

Isola_di_Fano #20 Posted Sep 04 2017 - 23:40

    Major

  • Players
  • 18500 battles
  • 2,404
  • Member since:
    11-05-2012

View Post_Tsavo, on Sep 04 2017 - 12:33, said:

 

WarGaming rules are thus:

 

If current game has (X) bugs, new patch must remove so many bugs, but add more bugs so that in the end there is a net gain in number of bugs.

 

Is feature, comrade 

 

Hey, free stuff is always good .... kinda ...      :(

 

 

... most of the time ...


Edited by Isola_di_Fano, Sep 04 2017 - 23:40.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users