Jump to content


Launcher can't get past "sync"


4 replies to this topic

Kai_O_Keleiwa #1 Posted Sep 26 2017 - 18:41

    Private

  • Players
  • 28193 battles
  • 9
  • Member since:
    01-30-2014
Monday morning I played WoT without any unusual problems. Monday afternoon when I tried to play the launcher crashes at the end of syncing but before the garage loads. I can still play WoWs and WoWp without any issue. What has happened between Monday morning around 10 or 11 am Pacific Time and about 4-5 pm Pacific Time Monday afternoon?

eto_1 #2 Posted Sep 27 2017 - 01:28

    Private

  • Players
  • 20481 battles
  • 1
  • [REBEL] REBEL
  • Member since:
    12-25-2012

I'm having this problem to I can get into wows and battles but not Wot does any one know how to fix this?

ETO-1



Dachs61 #3 Posted Sep 27 2017 - 14:49

    Private

  • -Players-
  • 10931 battles
  • 2
  • Member since:
    11-28-2016
Same thing here I have an Nvidia gtx1080, running windows 10 64

Edited by Dachs61, Sep 27 2017 - 14:53.


Dachs61 #4 Posted Sep 27 2017 - 20:35

    Private

  • -Players-
  • 10931 battles
  • 2
  • Member since:
    11-28-2016
I found the problem. It was the sonic studio app running in the background that was the culprit.

lewellan222 #5 Posted Dec 27 2017 - 18:26

    Private

  • -Players-
  • 1150 battles
  • 9
  • Member since:
    09-16-2011
I have this problem now also, new computer. No sound app running in background though.



Reply to this topic



  
For security reasons, please do not provide your personal data or the personal data of a third party here because we might be unable to protect such data in accordance with the Wargaming Privacy Policy.


1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users