Jump to content


Is NA taking a dump again?


  • Please log in to reply
33 replies to this topic

nuttydave1234 #1 Posted Oct 07 2017 - 01:22

    Major

  • Players
  • 27156 battles
  • 2,292
  • [F0XEY] F0XEY
  • Member since:
    07-13-2013
Lag + packet loss all over the place. Makes it hard to play when your reticule just jumps around

HoodsBreath #2 Posted Oct 07 2017 - 01:23

    Sergeant

  • Players
  • 63739 battles
  • 220
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    07-11-2012

yes its horrible, i cant play



nuttydave1234 #3 Posted Oct 07 2017 - 01:25

    Major

  • Players
  • 27156 battles
  • 2,292
  • [F0XEY] F0XEY
  • Member since:
    07-13-2013

View PostHoodsBreath, on Oct 07 2017 - 01:23, said:

yes its horrible, i cant play

 

Great...get that sweet free prem for it to be shat on. 

tod914 #4 Posted Oct 07 2017 - 02:00

    Major

  • Players
  • 51219 battles
  • 2,210
  • [RDNKS] RDNKS
  • Member since:
    12-23-2013
Late mornings through early evening is virtually unplayable with the rubber banding bs and red ping spikes despite a low connection speed of around 30ms or so.  I have a 150 fios connection.  Past 3 days have been real bad.  Clears up at night. It's just reinforcement as to why I shouldn't spend money on this game.

Edited by tod914, Oct 07 2017 - 02:01.


TheOrangeGuy #5 Posted Oct 07 2017 - 02:01

    First lieutenant

  • Players
  • 17439 battles
  • 513
  • Member since:
    07-21-2013
I got terrible lag today too.  

saber1179 #6 Posted Oct 07 2017 - 02:16

    Captain

  • Players
  • 28506 battles
  • 1,201
  • [WANKO] WANKO
  • Member since:
    12-18-2011
lots of  rubber banding and red lag spikes for the last week.

Doomslinger #7 Posted Oct 07 2017 - 02:18

    Major

  • Players
  • 62467 battles
  • 5,767
  • Member since:
    07-29-2012
Try running ping plotter for 10 minutes to see where the problem is. I haven't noticed any problems on my end.

nuttydave1234 #8 Posted Oct 07 2017 - 02:35

    Major

  • Players
  • 27156 battles
  • 2,292
  • [F0XEY] F0XEY
  • Member since:
    07-13-2013

[Removed]

Its them.


Edited by nuttydave1234, Oct 07 2017 - 03:06.


Lesser_Spotted_Panzer #9 Posted Oct 07 2017 - 02:42

    Captain

  • Players
  • 65808 battles
  • 1,837
  • Member since:
    02-11-2012
I'm getting the worst lag I have experienced in 5 years of playing this game.

LeaveIT2Beaver #10 Posted Oct 07 2017 - 02:56

    Major

  • -Players-
  • 28323 battles
  • 7,261
  • [BRIG] BRIG
  • Member since:
    07-04-2014
Ditto

Scorpiany #11 Posted Oct 07 2017 - 03:02

    Major

  • Community Contributor
  • 30547 battles
  • 11,216
  • [N1NJA] N1NJA
  • Member since:
    06-27-2013

Tovrish, the server hamsters are tired. Running slow, server work is no good.

 

Nyet, cannot have tired hamster. Give vodka, they will run fast again.



flowerpower210 #12 Posted Oct 07 2017 - 05:03

    Staff sergeant

  • Players
  • 19395 battles
  • 404
  • [TUF] TUF
  • Member since:
    02-25-2011

View PostScorpiany, on Oct 06 2017 - 21:02, said:

Tovrish, the server hamsters are tired. Running slow, server work is no good.

 

Nyet, cannot have tired hamster. Give vodka, they will run fast again.

 

​I was thinking... hamsters should be replaced by gerbils. When she was young, my sister would breed them & the little demons would never sleep. They are filthy little animals that stinked up the house. That being said... energy was not lacking.

MrDJLaw #13 Posted Oct 07 2017 - 05:29

    Corporal

  • Players
  • 43263 battles
  • 10
  • [-RDX-] -RDX-
  • Member since:
    10-01-2011
Yeah same bad game servers, different location.

tod914 #14 Posted Oct 07 2017 - 15:19

    Major

  • Players
  • 51219 battles
  • 2,210
  • [RDNKS] RDNKS
  • Member since:
    12-23-2013
I might try setting up a Euro account and see if the problem is present during same time this one acts up.

HoodsBreath #15 Posted Oct 07 2017 - 16:27

    Sergeant

  • Players
  • 63739 battles
  • 220
  • [HAVOK] HAVOK
  • Member since:
    07-11-2012

i checked the pingplot and its the telia node in chi, i still cant believe they are using telia, just wow. Just red lines everywhere, and its not on my end for sure.



tod914 #16 Posted Oct 07 2017 - 16:37

    Major

  • Players
  • 51219 battles
  • 2,210
  • [RDNKS] RDNKS
  • Member since:
    12-23-2013

Was working fine up until about 30 minutes ago.

 

Spoiler

 


Edited by tod914, Oct 07 2017 - 16:43.


tod914 #17 Posted Oct 07 2017 - 17:11

    Major

  • Players
  • 51219 battles
  • 2,210
  • [RDNKS] RDNKS
  • Member since:
    12-23-2013

Here's two that showed up in the record.  The second replay shows the issue better.

 

 


Edited by tod914, Oct 07 2017 - 17:11.


nuclearguy931 #18 Posted Oct 07 2017 - 17:30

    Major

  • Players
  • 70589 battles
  • 8,959
  • [UMM] UMM
  • Member since:
    08-16-2011

View Postnuttydave1234, on Oct 06 2017 - 19:22, said:

Lag + packet loss all over the place. Makes it hard to play when your reticule just jumps around

 

I was getting that a lot Friday evening, more noticeable at the start of the battle. Then a few times during the game it would spike.

Located in Winnipeg here, if that helps with the areas affected.



nuttydave1234 #19 Posted Oct 07 2017 - 20:40

    Major

  • Players
  • 27156 battles
  • 2,292
  • [F0XEY] F0XEY
  • Member since:
    07-13-2013

View PostHoodsBreath, on Oct 07 2017 - 16:27, said:

i checked the pingplot and its the telia node in chi, i still cant believe they are using telia, just wow. Just red lines everywhere, and its not on my end for sure.

 

I agree. Same results. It's piss poor. "We fixed it" and its still garbage. Its truly amazing.

doogie9982 #20 Posted Oct 07 2017 - 20:46

    Staff sergeant

  • Players
  • 20148 battles
  • 295
  • Member since:
    12-06-2012
I’ve never been impacted by the lag and packet loss before. But it definately started happening to me yesterday. Hopefully WG can get their sh!t together and fix it. But more likely they will blame all the user’s internet connection.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users