Jump to content


Terrain Bug - Textures

Terrain Bug Textures Loading

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

CrinZin #1 Posted Oct 11 2017 - 15:46

    Sergeant

  • Players
  • 26365 battles
  • 166
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    10-03-2012

Attached below, the textures seem to be bugged. :P Changing game settings does not change anything, this is my first battle on sand river, will update you.

 

https://flic.kr/p/ZhYfyh


Edited by _SmaugTheTerrible_, Oct 11 2017 - 15:55.


Ndtm #2 Posted Oct 11 2017 - 15:47

    Major

  • Players
  • 17376 battles
  • 4,066
  • Member since:
    05-01-2012
Nice attachment :P

CrinZin #3 Posted Oct 11 2017 - 16:15

    Sergeant

  • Players
  • 26365 battles
  • 166
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    10-03-2012
Happens on all the maps.

buster210 #4 Posted Oct 11 2017 - 17:44

    Corporal

  • Players
  • 15529 battles
  • 11
  • [-REM-] -REM-
  • Member since:
    06-08-2011

It's happening for me too, are you using an AMD gpu?



CrinZin #5 Posted Oct 11 2017 - 20:15

    Sergeant

  • Players
  • 26365 battles
  • 166
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    10-03-2012

No, I am using GTX 770 and 780ti, I am on mac tho, gonna try installing windows, but haven't had much luck with that

 

 



EveryonesDeadExceptKirby #6 Posted Oct 11 2017 - 20:26

    Corporal

  • Players
  • 21651 battles
  • 21
  • Member since:
    01-14-2013

https://imgur.com/a/ZIZim 

IDK if it was my rendering being at max or something else, but that terrain was flickering until i got close enough to it or far enough so it disappeared 



2ndAmendment1791 #7 Posted Oct 11 2017 - 22:18

    Private

  • -Players-
  • 318 battles
  • 1
  • Member since:
    10-04-2017
The first battle I actually got into had big black patches of terrain all over it.

Mirko_Sauronow #8 Posted Oct 11 2017 - 22:55

    Corporal

  • -Players-
  • 5729 battles
  • 14
  • Member since:
    07-02-2016
There is some inconsistency in those textures. Sometimes all loads perfectly and sometimes almost all is black and ground textures look VERY washed out as if they loaded only the most basic version. Strangely enough performance is the same whether they load fine or not at all. Using oldish laptop with gt 720m and maxed out standard graphics and getting constant 60 fps.

Iroey_Irizawa #9 Posted Oct 12 2017 - 03:50

    Private

  • Players
  • 19145 battles
  • 7
  • [SGGC] SGGC
  • Member since:
    03-05-2014
Some texture are missing for me. There is black spot all over the make and the enemy marker when i am aiming on them is showing next to them. Also for some reason when I hit a tank it does not hit them like if i shoot where they are not anymore but im on them

CrinZin #10 Posted Oct 12 2017 - 04:51

    Sergeant

  • Players
  • 26365 battles
  • 166
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    10-03-2012
So I fixed mine by loading the HD client in windows... problems fixed.

grizz2u #11 Posted Oct 12 2017 - 14:32

    Corporal

  • Players
  • 85097 battles
  • 69
  • Member since:
    03-26-2012
on map with lots of rocks the rocks and some house textures are all black, any ideas

CrinZin #12 Posted Oct 12 2017 - 17:30

    Sergeant

  • Players
  • 26365 battles
  • 166
  • [RDDT] RDDT
  • Member since:
    10-03-2012

View Postgrizz2u, on Oct 12 2017 - 13:32, said:

on map with lots of rocks the rocks and some house textures are all black, any ideas

 

If you can, try loading the HD client, when you open the sandbox client (where you initially downloaded the sandbox) go to settings, and there should be an option to select HD client.  That fixed it for me.

ichi_kaiju #13 Posted Oct 14 2017 - 17:41

    Staff sergeant

  • Players
  • 29366 battles
  • 276
  • Member since:
    10-26-2013
some one suggested lowering the texture settings instead of using the "recommended" to get rid of the black patches.  I'm not overly concerned as the texture corrects when the game starts.  I think for me its just a ping issue

Jaspo #14 Posted Oct 14 2017 - 19:58

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 28326 battles
  • 396
  • Member since:
    03-12-2015

View Postgrizz2u, on Oct 12 2017 - 07:32, said:

on map with lots of rocks the rocks and some house textures are all black, any ideas

 

I've got the same problem. The majority of non-terrain, non-vegetation textures (actually, probably all the textures that have been changed for the patch) show as black in the SD client, albeit with some bumpmapping/shader textures visible. The LOD version of the textures displays fine though; they're only black when I get close. I've not tried HD. Texture quality and other video settings can be changed to anything and the problem persists.

 

Spoiler

 

I had shadows disabled by default and get 50-60 fps. With shadows on it drops to sub-20.

 

I've got an Nvidia GeForce GTX 650 and an i5, 1600x900 display, with Windows 10.







Also tagged with Terrain, Bug, Textures, Loading

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users