Jump to content


No Crew Voices


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

InvictusRage #1 Posted Oct 12 2017 - 04:00

    Private

  • Players
  • 13109 battles
  • 5
  • Member since:
    06-13-2013
No crew voices, is anyone else having this problem? 

Xeraux #2 Posted Oct 12 2017 - 04:05

    Major

  • Players
  • 23937 battles
  • 10,007
  • [T___T] T___T
  • Member since:
    04-30-2011
Check your sound settings?

_Katyusha___ #3 Posted Oct 12 2017 - 05:06

    First lieutenant

  • -Players-
  • 13818 battles
  • 754
  • [AWOO] AWOO
  • Member since:
    09-17-2016
Last time i checked, Nonna was my commander. Yep, she is there yet.

BeMac #4 Posted Oct 12 2017 - 16:55

    Corporal

  • Players
  • 39190 battles
  • 52
  • Member since:
    04-25-2012
I was getting the same thing last night. Will have to check audio settings tonight.

OlTanker #5 Posted Oct 13 2017 - 23:10

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 16093 battles
  • 370
  • [3_61] 3_61
  • Member since:
    01-17-2016

Yup me also, no crew sounds at all.

 



Mirko_Sauronow #6 Posted Oct 13 2017 - 23:11

    Corporal

  • -Players-
  • 5729 battles
  • 14
  • Member since:
    07-02-2016
Same here. In game it says the files are missing.

maddragon187 #7 Posted Oct 14 2017 - 02:04

    Corporal

  • Players
  • 13227 battles
  • 60
  • Member since:
    04-28-2012
Yup, same for me. No crew voices. They're on strike. ;)

ichi_kaiju #8 Posted Oct 14 2017 - 18:14

    Staff sergeant

  • Players
  • 29366 battles
  • 276
  • Member since:
    10-26-2013
I didnt want to hear the yapping anyway

icedTeais4Me #9 Posted Oct 14 2017 - 19:18

    Corporal

  • -Players-
  • 17892 battles
  • 15
  • [MOWR] MOWR
  • Member since:
    06-28-2014
Yeah no voices for me either. eerily quiet 

xxBigbacon #10 Posted Oct 14 2017 - 23:25

    Major

  • -Players-
  • 8056 battles
  • 2,231
  • [-GNZ-] -GNZ-
  • Member since:
    02-03-2015
same

gustavo123337 #11 Posted Oct 15 2017 - 01:05

    Corporal

  • -Players-
  • 10459 battles
  • 13
  • [UFE] UFE
  • Member since:
    12-15-2014
Yeah! I did a post about this.. what's happening?

Uncle_J_ #12 Posted Oct 15 2017 - 01:08

    Sergeant

  • Players
  • 15605 battles
  • 106
  • Member since:
    10-29-2012
Same here, no crew voices.

MeanRage #13 Posted Oct 15 2017 - 04:43

    Sergeant

  • Players
  • 9967 battles
  • 114
  • [TXV] TXV
  • Member since:
    05-30-2012

Had this problem since I installed the Sandbox client. Checked my audio settings and crew voices should be there, but their not.

 



Glossven #14 Posted Oct 15 2017 - 04:44

    Staff sergeant

  • Players
  • 18758 battles
  • 421
  • [-U-M-] -U-M-
  • Member since:
    04-28-2011
I noticed that also with me, and even on the hd maps sandbox their no crew voices.

Pushing_Lead #15 Posted Oct 16 2017 - 02:52

    Corporal

  • -Players-
  • 12435 battles
  • 15
  • [-CDN-] -CDN-
  • Member since:
    02-28-2015

Yup me too, running it on 2 computers, one was a new installation and the other was an update from the game launcher.

In addition the link to Bug Reporting is dead.

 



WarhammerYYC #16 Posted Oct 16 2017 - 16:19

    Corporal

  • Players
  • 3457 battles
  • 89
  • [-LHN-] -LHN-
  • Member since:
    08-13-2013
Yes. Went to settings and it said the files were missing. Same with SixSense sounds




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users