Jump to content


Unable to log in to the game


  • Please log in to reply
17 replies to this topic

Vardeman #1 Posted Oct 19 2017 - 05:26

    First lieutenant

  • Players
  • 48419 battles
  • 671
  • [56TH] 56TH
  • Member since:
    11-26-2011

Is the server down?  I keep getting a message box pop-up: 'Connection to the server has been interrupted.  Reason:  unsynchronization of components related to "Vehicles" (1001)'

 

This is on a fresh install.  And it worked earlier this morning before I went to work.



Xeraux #2 Posted Oct 19 2017 - 05:28

    Major

  • Players
  • 25106 battles
  • 10,007
  • [INTEL] INTEL
  • Member since:
    04-30-2011

Saw another guy on the forums saying he had the same issue.

 

I don't think there's a resolution yet. I would send a support ticket in if I were you.



Vardeman #3 Posted Oct 19 2017 - 06:03

    First lieutenant

  • Players
  • 48419 battles
  • 671
  • [56TH] 56TH
  • Member since:
    11-26-2011
Issue fixed (for now, at least).  I installed the newest Aslain's Mod Pack ( v9.20.1 #01), which was updated since the initial release earlier today (#00).  Apparently there was some sort of incompatibility in some of the Milkym4n skins.

cocobit #4 Posted Oct 19 2017 - 12:01

    Corporal

  • -Players-
  • 37701 battles
  • 17
  • [EZ-PZ] EZ-PZ
  • Member since:
    09-04-2015

I also have launcher issues.  It worked fine last night 18th

Vanilla, no mod.


Edited by cocobit, Oct 19 2017 - 12:02.


jackbatt04 #5 Posted Oct 20 2017 - 02:01

    Corporal

  • -Players-
  • 6497 battles
  • 59
  • [AMOX] AMOX
  • Member since:
    07-09-2014
I can't even get to the log in screen, after I click play on the shortcut it go's to my home screen.

franzbischoff #6 Posted Oct 09 2019 - 16:37

    Private

  • -Players-
  • 3678 battles
  • 2
  • [ANACO] ANACO
  • Member since:
    05-24-2019

I get unsynchronization of components related to "Consumables" (1011), even without mods



RoadKill1941 #7 Posted Oct 09 2019 - 17:13

    Corporal

  • -Players-
  • 11353 battles
  • 13
  • Member since:
    11-23-2018

Any idea how long it takes to fix an issue like this

 



gadget069 #8 Posted Oct 09 2019 - 17:41

    Corporal

  • -Players-
  • 21111 battles
  • 33
  • [RYZIN] RYZIN
  • Member since:
    11-29-2015
Same issues here. Really frustrating. Missing out on missions today not happy.

scout_in_da_house #9 Posted Oct 09 2019 - 17:55

    Major

  • Players
  • 42011 battles
  • 2,547
  • [LABS] LABS
  • Member since:
    04-14-2012

View Postjackbatt04, on Oct 19 2017 - 15:01, said:

I can't even get to the log in screen, after I click play on the shortcut it go's to my home screen.

same



gadget069 #10 Posted Oct 09 2019 - 18:13

    Corporal

  • -Players-
  • 21111 battles
  • 33
  • [RYZIN] RYZIN
  • Member since:
    11-29-2015
I'll have to add, I have an EU account too and that works fine. 

BGPAtten #11 Posted Oct 09 2019 - 18:33

    Private

  • Players
  • 49969 battles
  • 2
  • [4CVR] 4CVR
  • Member since:
    10-09-2012
I am getting a error about not being able to sync consummables. 1101

afganhuladancer #12 Posted Oct 09 2019 - 21:42

    Corporal

  • -Players-
  • 28293 battles
  • 51
  • Member since:
    12-11-2015

same with or without mods.



Bullets_inc #13 Posted Oct 09 2019 - 22:13

    Staff sergeant

  • Players
  • 28822 battles
  • 467
  • [SCAAR] SCAAR
  • Member since:
    04-10-2011

I get unsynchronization of components related to "Consumables" (1011)

 

same issue for me

 



cavalry11 #14 Posted Oct 09 2019 - 23:01

    First lieutenant

  • Players
  • 49618 battles
  • 634
  • [11BAT] 11BAT
  • Member since:
    06-24-2013
WG strikes again, after update could not get in because of synchronization of consumables.

jayhawk226 #15 Posted Oct 09 2019 - 23:07

    Corporal

  • -Players-
  • 2665 battles
  • 28
  • [GFLC] GFLC
  • Member since:
    02-27-2018
Same.

OneEyedJackel #16 Posted Oct 09 2019 - 23:51

    Corporal

  • -Players-
  • 39493 battles
  • 11
  • [P-W] P-W
  • Member since:
    08-22-2013

wasn't this mornings mini patch supposed to fix this?

 

I am getting the same errors all my accounts are down with error 1011 


Edited by OneEyedJackel, Oct 09 2019 - 23:52.


Vince_A_Bull #17 Posted Oct 10 2019 - 00:49

    Corporal

  • -Players-
  • 19782 battles
  • 44
  • [REL2] REL2
  • Member since:
    03-13-2015

View PostOneEyedJackel, on Oct 09 2019 - 23:51, said:

wasn't this mornings mini patch supposed to fix this?

 

I am getting the same errors all my accounts are down with error 1011 

https://na.wargaming.net/support/en/products/wot/hot-issues/26971/



SpecOps_Cmdr #18 Posted Oct 10 2019 - 03:58

    Corporal

  • -Players-
  • 9355 battles
  • 12
  • [6GB] 6GB
  • Member since:
    07-22-2016

Same issue here with NO MODS.

I found that WG will apply a "Micro Patch" tonight at 2:00 AM Pacific. If you have this issue you can send a ticket but it probably wont do any good.

Micro Patch 1.6.1_1

Created 9 hours ago

Micro Patch 1.6.1_1 will be applied at  NA 02:00 - 03:00 AM PDT Thursday, October 10th 

Patch notes:

  • Fixed some technical issues.
  • Fixes for Error 1011 and 1013

Downtime: Will be approximately one hour

I also checked the server health. The Chicago server is showing Green which is healthy. The East and West Coast servers show Red which is OFFLINE. So the server is up it just appears that some player profiles on the main server have corrupted player profiles. The micro patch is probably a script that restores all player profiles from a known good backup. 

So, dont need to reinstall your game. Just wait till tomorrow. WG should be working by then.


Edited by SpecOps_Cmdr, Oct 10 2019 - 04:12.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users