Jump to content


XVM not Working?


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

Piggy23412 #1 Posted Nov 04 2017 - 18:50

    Corporal

  • -Players-
  • 8046 battles
  • 15
  • [FIGHT] FIGHT
  • Member since:
    12-19-2013
I just downloaded QB's mod pack v3 for this update, it worked fine until I bought a premium tank. Anyone know why? 

MajorRenegade #2 Posted Nov 04 2017 - 19:02

    Major

  • Beta Testers
  • 27259 battles
  • 8,440
  • Member since:
    11-18-2010
maybe xvm servers are overloaded? it happens time to time

Silversound #3 Posted Nov 04 2017 - 19:08

    Major

  • Players
  • 35465 battles
  • 3,055
  • [GUNS] GUNS
  • Member since:
    08-22-2011

Ever since XVM took over the WN8 chart... the chart feed goes down a LOT.

 

The server probably can't handle too many simultaneous requests.



Piggy23412 #4 Posted Nov 04 2017 - 19:09

    Corporal

  • -Players-
  • 8046 battles
  • 15
  • [FIGHT] FIGHT
  • Member since:
    12-19-2013

I was played when 7k people where on and still didn't work

 



Silversound #5 Posted Nov 04 2017 - 19:13

    Major

  • Players
  • 35465 battles
  • 3,055
  • [GUNS] GUNS
  • Member since:
    08-22-2011

Have you ever seen how many Russians play this game... 

 

World of Tanks v9.20.1 Players Online
Greater Asia #1 5,466
North America #1 18,948
European Union #1 55,136
European Union #2 70,925
Russian Federation #1 32,441
Russian Federation #2 44,387
Russian Federation #3 104,260
Russian Federation #4 71,940
Russian Federation #5 35,786
Russian Federation #6 100,451
Russian Federation #7 43,239
Russian Federation #8 38,743
Russian Federation #9 8,650
Russian Federation #10 16,087


Master_Beater #6 Posted Nov 04 2017 - 20:04

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 37398 battles
  • 248
  • [ANASS] ANASS
  • Member since:
    12-23-2010
XVM isn't working for me.... also after every battle the game Disconnects from the server..... wth?

Master_Beater #7 Posted Nov 04 2017 - 20:08

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 37398 battles
  • 248
  • [ANASS] ANASS
  • Member since:
    12-23-2010
Disabling all mods (Using Solos) and testing. Frame rate is 17 too. With high ping. This is not normal.

Sparkster23 #8 Posted Nov 04 2017 - 20:08

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 18437 battles
  • 197
  • [ATOME] ATOME
  • Member since:
    10-10-2010

View PostSilversound, on Nov 04 2017 - 13:13, said:

Have you ever seen how many Russians play this game... 

 

World of Tanks v9.20.1 Players Online
Greater Asia #1 5,466
North America #1 18,948
European Union #1 55,136
European Union #2 70,925
Russian Federation #1 32,441
Russian Federation #2 44,387
Russian Federation #3 104,260
Russian Federation #4 71,940
Russian Federation #5 35,786
Russian Federation #6 100,451
Russian Federation #7 43,239
Russian Federation #8 38,743
Russian Federation #9 8,650
Russian Federation #10 16,087

 

thats cause in Russia WOT is mandatory

madogthefirst #9 Posted Nov 04 2017 - 20:57

    Major

  • Players
  • 21699 battles
  • 7,959
  • [SHIRE] SHIRE
  • Member since:
    12-28-2011
XVM stopped working.... and there was much rejoicing.

NeroGermanicus #10 Posted Nov 05 2017 - 01:07

    Captain

  • -Players-
  • 38687 battles
  • 1,067
  • [HAX] HAX
  • Member since:
    09-03-2014

I was having issues where one game I could see the player ratings, then not the next. Lag, also but not showing high ping and a terrible frame rate (50). Uninstalled and reinstalled, helped with the frame rate, but xvm still goes and comes.

 

I blame WG as it worked just fine until the micro break the game patch.:angry:



Striker_70 #11 Posted Nov 05 2017 - 03:07

    Major

  • Players
  • 18776 battles
  • 5,417
  • Member since:
    04-02-2013

Haven't played today yet but yesterday XVM was crashing after playing 1 game.  Also my framerate dropped by over 50% and caused weird, nearly unplayable stuttering.

 

I was also getting long pauses where I couldn't do anything for like 30 seconds.  Plus when I tried to close WOT it took forever, the screen turned black for about a minute before it was able to close on its own.



Master_Beater #12 Posted Nov 05 2017 - 03:09

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 37398 battles
  • 248
  • [ANASS] ANASS
  • Member since:
    12-23-2010
Everything is back to normal. Reinstalled Solos and everything is fine. Suspect issue was with XVM.

Master_Beater #13 Posted Nov 05 2017 - 03:10

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 37398 battles
  • 248
  • [ANASS] ANASS
  • Member since:
    12-23-2010

View PostStriker_70, on Nov 04 2017 - 18:07, said:

Haven't played today yet but yesterday XVM was crashing after playing 1 game.  Also my framerate dropped by over 50% and caused weird, nearly unplayable stuttering.

 

I was also getting long pauses where I couldn't do anything for like 30 seconds.  Plus when I tried to close WOT it took forever, the screen turned black for about a minute before it was able to close on its own.

 

Was having the same issues.

OlTanker #14 Posted Nov 06 2017 - 15:34

    Sergeant

  • -Players-
  • 11906 battles
  • 202
  • [3_61] 3_61
  • Member since:
    01-17-2016

I use Aslain's version, no issues at all.

 






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users