Jump to content


Hall of Fame not working bug

Service Record Hall of Fame

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

SpeedWeaponry #1 Posted Nov 22 2017 - 22:35

    Sergeant

  • Players
  • 47394 battles
  • 166
  • Member since:
    05-02-2012

If I select the Rating by Achievements or Rating by Vehicles in the Hall of Fame on the Service Record tab, the game just hangs for me saying "Loading content...".  It works for other people, so perhaps there is something unusual about my account?  I've waited over 5 minutes, but it just keeps saying "Loading content..."   I have a (perhaps) unusually large 415 tanks in my garage, including some unusual ones.  Could you take a look at this please and let me know?  

 

SOLVED:  There is some mod in Aslain's modpack that causes the Hall of Fame and Stronghold to not load.  I replaced the res_mods/0.9.20.1.3 folder with an empty folder, restarted the game, and was able to see the Hall of Fame and Stronghold just fine.


Edited by SpeedWeaponry, Nov 23 2017 - 00:07.


Morty__ #2 Posted Nov 22 2017 - 22:40

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 21977 battles
  • 263
  • Member since:
    10-25-2015

Did you change your username/handle recently by any change?

I changed my handle at some point and I was also not able to see stats for a few days.



RickPatton #3 Posted Nov 22 2017 - 22:42

    Captain

  • -Players-
  • 33996 battles
  • 1,331
  • [ANV] ANV
  • Member since:
    03-13-2014
I just went to that page and it working for me.  

GeorgePreddy #4 Posted Nov 22 2017 - 23:09

    Major

  • Players
  • 14680 battles
  • 13,350
  • Member since:
    04-11-2013

Select a different time period and/or minimum number of battles value(s).

 

H of F info is unimportant / of little value anyway.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users