Jump to content


Stuck at Synchronizing Personal File


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Sword_of_Asterix #1 Posted Dec 03 2017 - 01:56

    Private

  • -Players-
  • 6559 battles
  • 3
  • Member since:
    12-04-2014

I'm stuck at login of Synchronizing Personal File…. I have reinstalled WOT OSX wrapper twice. Have also wiped and reinstalled OSX.

 

Thanks

 

Influx_PS log:

I have no Influx_PS log

 

Python log:

/------------------------------------------------------------------------------------------\

worldoftanks 0.9.20.1 (compiled at 18:43:46 Oct 18 2017) starting on 12/02/17 18:29:35

 

2017-12-02 18:29:35.793: INFO: [Config] Command line: C:/Games/World_of_Tanks/worldoftanks.exe wot_wait_for_mutex

2017-12-02 18:29:37.676: INFO: [Config] Default encoding set to utf-8

2017-12-02 18:29:37.755: INFO: [PY_DEBUG] Release Client - Content Type: sd

 

2017-12-02 18:29:37.755: INFO: [PY_DEBUG] Checking ./res_mods/0.9.20.1.4: mods not found

2017-12-02 18:29:37.755: INFO: [PY_DEBUG] Checking ./mods/0.9.20.1.4: mods not found

2017-12-02 18:29:44.620: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 2 was selected.

2017-12-02 18:29:44.620: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 3 was selected.

2017-12-02 18:29:47.237: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 4 was selected.

2017-12-02 18:29:47.237: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 3 was selected.

2017-12-02 18:29:48.811: INFO: PostProcessing.Phases.fini()

 

 

/------------------------------------------------------------------------------------------\

worldoftanks 0.9.20.1 (compiled at 18:43:46 Oct 18 2017) starting on 12/02/17 18:29:49

 

2017-12-02 18:29:49.557: INFO: [Config] Command line: C:/Games/World_of_Tanks/worldoftanks.exe wot_wait_for_mutex

 

\------------------------------------------------------------------------------------------/

 

2017-12-02 18:29:51.257: INFO: [Config] Default encoding set to utf-8

2017-12-02 18:29:51.323: INFO: [PY_DEBUG] Release Client - Content Type: sd

 

2017-12-02 18:29:51.323: INFO: [PY_DEBUG] Checking ./res_mods/0.9.20.1.4: mods not found

2017-12-02 18:29:51.323: INFO: [PY_DEBUG] Checking ./mods/0.9.20.1.4: mods not found

2017-12-02 18:29:57.225: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 3 was selected.

2017-12-02 18:29:57.225: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 4 was selected.

2017-12-02 18:29:57.395: WARNING: [WARNING] (scripts/client/gui/login/Preferences.py, 71): Ignoring login info from preferences.xml

2017-12-02 18:30:12.344: INFO: [WGC] Operation is not supported

2017-12-02 18:30:26.950: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: LOGIN - 37.3969993591

2017-12-02 18:30:26.960: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/connection_mgr.py, 242): User authentication method: basic

2017-12-02 18:30:27.882: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: CONNECTED - 38.3289985657

2017-12-02 18:30:28.686: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/account_helpers/settings_core/options.py, 722): Change state of voip: (True,)

2017-12-02 18:30:28.686: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: SHOW GUI - 39.1339988708

2017-12-02 18:30:53.209: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: QUESTS SYNC - 63.65599823

2017-12-02 18:30:53.306: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: USS SYNC - 63.7540016174

 

Mac Hardware Information:

Hardware Overview:

 

  Model Name:    iMac

  Model Identifier:    iMac18,3

  Processor Name:    Intel Core i5

  Processor Speed:    3.4 GHz

  Number of Processors:    1

  Total Number of Cores:    4

  L2 Cache (per Core):    256 KB

  L3 Cache:    6 MB

  Memory:    16 GB

  Boot ROM Version:    IM183.0151.B00

  SMC Version (system):    2.41f1

  Serial Number (system):    C02V60F3J1GN

  Hardware UUID:    D4266122-43EB-5DF0-9317-5DF1333D4A52

 

Radeon Pro 570:

 

  Chipset Model:    Radeon Pro 570

  Type:    GPU

  Bus:    PCIe

  PCIe Lane Width:    x16

  VRAM (Total):    4 GB

  Vendor:    AMD (0x1002)

  Device ID:    0x67df

  Revision ID:    0x00c5

  ROM Revision:    113-D000AA-931

  VBIOS Version:    113-D0001A1L-025

  EFI Driver Version:    01.00.931

  Metal:    Supported, feature set macOS GPUFamily1 v3

  Displays:

iMac:

  Display Type:    Built-In Retina LCD

  Resolution:    5120 x 2880 Retina

  Framebuffer Depth:    30-Bit Color (ARGB2101010)

  Main Display:    Yes

  Mirror:    Off

  Online:    Yes

  Automatically Adjust Brightness:    No



black_colt #2 Posted Dec 03 2017 - 03:32

    Major

  • -Players-
  • 3704 battles
  • 2,618
  • Member since:
    01-11-2015

View PostSword_of_Asterix, on Dec 02 2017 - 16:56, said:

I'm stuck at login of Synchronizing Personal File…. I have reinstalled WOT OSX wrapper twice. Have also wiped and reinstalled OSX.

 

Thanks

 

Influx_PS log:

I have no Influx_PS log

 

Python log:

/------------------------------------------------------------------------------------------\

worldoftanks 0.9.20.1 (compiled at 18:43:46 Oct 18 2017) starting on 12/02/17 18:29:35

 

2017-12-02 18:29:35.793: INFO: [Config] Command line: C:/Games/World_of_Tanks/worldoftanks.exe wot_wait_for_mutex

2017-12-02 18:29:37.676: INFO: [Config] Default encoding set to utf-8

2017-12-02 18:29:37.755: INFO: [PY_DEBUG] Release Client - Content Type: sd

 

2017-12-02 18:29:37.755: INFO: [PY_DEBUG] Checking ./res_mods/0.9.20.1.4: mods not found

2017-12-02 18:29:37.755: INFO: [PY_DEBUG] Checking ./mods/0.9.20.1.4: mods not found

2017-12-02 18:29:44.620: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 2 was selected.

2017-12-02 18:29:44.620: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 3 was selected.

2017-12-02 18:29:47.237: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 4 was selected.

2017-12-02 18:29:47.237: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 3 was selected.

2017-12-02 18:29:48.811: INFO: PostProcessing.Phases.fini()

 

 

/------------------------------------------------------------------------------------------\

worldoftanks 0.9.20.1 (compiled at 18:43:46 Oct 18 2017) starting on 12/02/17 18:29:49

 

2017-12-02 18:29:49.557: INFO: [Config] Command line: C:/Games/World_of_Tanks/worldoftanks.exe wot_wait_for_mutex

 

\------------------------------------------------------------------------------------------/

 

2017-12-02 18:29:51.257: INFO: [Config] Default encoding set to utf-8

2017-12-02 18:29:51.323: INFO: [PY_DEBUG] Release Client - Content Type: sd

 

2017-12-02 18:29:51.323: INFO: [PY_DEBUG] Checking ./res_mods/0.9.20.1.4: mods not found

2017-12-02 18:29:51.323: INFO: [PY_DEBUG] Checking ./mods/0.9.20.1.4: mods not found

2017-12-02 18:29:57.225: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 3 was selected.

2017-12-02 18:29:57.225: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 4 was selected.

2017-12-02 18:29:57.395: WARNING: [WARNING] (scripts/client/gui/login/Preferences.py, 71): Ignoring login info from preferences.xml

2017-12-02 18:30:12.344: INFO: [WGC] Operation is not supported

2017-12-02 18:30:26.950: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: LOGIN - 37.3969993591

2017-12-02 18:30:26.960: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/connection_mgr.py, 242): User authentication method: basic

2017-12-02 18:30:27.882: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: CONNECTED - 38.3289985657

2017-12-02 18:30:28.686: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/account_helpers/settings_core/options.py, 722): Change state of voip: (True,)

2017-12-02 18:30:28.686: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: SHOW GUI - 39.1339988708

2017-12-02 18:30:53.209: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: QUESTS SYNC - 63.65599823

2017-12-02 18:30:53.306: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: USS SYNC - 63.7540016174

 

Mac Hardware Information:

Hardware Overview:

 

  Model Name:    iMac

  Model Identifier:    iMac18,3

  Processor Name:    Intel Core i5

  Processor Speed:    3.4 GHz

  Number of Processors:    1

  Total Number of Cores:    4

  L2 Cache (per Core):    256 KB

  L3 Cache:    6 MB

  Memory:    16 GB

  Boot ROM Version:    IM183.0151.B00

  SMC Version (system):    2.41f1

  Serial Number (system):    C02V60F3J1GN

  Hardware UUID:    D4266122-43EB-5DF0-9317-5DF1333D4A52

 

Radeon Pro 570:

 

  Chipset Model:    Radeon Pro 570

  Type:    GPU

  Bus:    PCIe

  PCIe Lane Width:    x16

  VRAM (Total):    4 GB

  Vendor:    AMD (0x1002)

  Device ID:    0x67df

  Revision ID:    0x00c5

  ROM Revision:    113-D000AA-931

  VBIOS Version:    113-D0001A1L-025

  EFI Driver Version:    01.00.931

  Metal:    Supported, feature set macOS GPUFamily1 v3

  Displays:

iMac:

  Display Type:    Built-In Retina LCD

  Resolution:    5120 x 2880 Retina

  Framebuffer Depth:    30-Bit Color (ARGB2101010)

  Main Display:    Yes

  Mirror:    Off

  Online:    Yes

  Automatically Adjust Brightness:    No

 

Others have been reporting intermittent connection issues with the Wargaming servers earlier.

 

What version of the OS are you running?

 

I am able to get to the Garage with the WoT Mac Wrapper and macOS High Sierra on both my MacBook Pro and iMac.


Edited by black_colt, Dec 03 2017 - 03:33.


Sword_of_Asterix #3 Posted Dec 03 2017 - 04:03

    Private

  • -Players-
  • 6559 battles
  • 3
  • Member since:
    12-04-2014

10.13.1. I'm going to sit on it for a few days. Like you mentioned, maybe it's a connection issue and not me. 

 

Thanks!



black_colt #4 Posted Dec 04 2017 - 04:33

    Major

  • -Players-
  • 3704 battles
  • 2,618
  • Member since:
    01-11-2015

View PostSword_of_Asterix, on Dec 02 2017 - 19:03, said:

10.13.1. I'm going to sit on it for a few days. Like you mentioned, maybe it's a connection issue and not me. 

 

Thanks!

 

No worries - please let the Forum know if you no longer have the issue.

 

In the meantime, if you have not already done so,  I recommend that you download the Studly Utility from dstud208 - look for a post from him and the download link is in the post signature.

 

The Studly Utility will come in handy if we need to troubleshoot if the issue continues.



Perdikkas #5 Posted Feb 07 2018 - 19:02

    Corporal

  • -Players-
  • 8436 battles
  • 71
  • Member since:
    05-24-2017
same issue here for about a week




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users