Jump to content


I can't connect and login. Please HELP

Bug

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

carapolla #1 Posted Dec 04 2017 - 15:04

    Corporal

  • Players
  • 30015 battles
  • 25
  • [VERSE] VERSE
  • Member since:
    06-08-2012

The game launches just as normal but I can't connect to the servers when I try to login. My wifi connection is perfectly good. This has been going on since Sunday morning, I played friday and saturday without problems... I'm a member since 2012 so I have no "noob" problems... I tried the "check and repair game integrity" in the launcher and i'm running the latest version too. I'm not banned. My email and password are fine, it just stays for a long time "connecting" without the "loading the garage interface" and then it pops a message saying the servers are down or my internet connection failed... when I try to choose one of the servers (I usually have it on Auto) I can't even see the ping, it appears a "loading circle". My last games on saturday were laggy but that's all... I'm quite bothered now that I've lost the weekend missions I was completing because I haven't been able to play. 

 



GeorgePreddy #2 Posted Dec 04 2017 - 16:00

    Major

  • Players
  • 14680 battles
  • 17,181
  • Member since:
    04-11-2013
Did you consider that, possibly, the servers were down ?

_Vizsla_ #3 Posted Dec 04 2017 - 17:23

    Captain

  • Players
  • 27583 battles
  • 1,111
  • [FELIX] FELIX
  • Member since:
    02-15-2013

HI have same problem lady weak Star your game in safe mode. For me it Was my mode not updated the problème.

 

sorry for my poor english i am french canadian 



carapolla #4 Posted Dec 06 2017 - 18:53

    Corporal

  • Players
  • 30015 battles
  • 25
  • [VERSE] VERSE
  • Member since:
    06-08-2012

View PostGeorgePreddy, on Dec 04 2017 - 15:00, said:

Did you consider that, possibly, the servers were down ?

 

The servers are not down, i've tried multiple times in 1 week and at different hours, i still can't play. 

carapolla #5 Posted Dec 06 2017 - 18:55

    Corporal

  • Players
  • 30015 battles
  • 25
  • [VERSE] VERSE
  • Member since:
    06-08-2012

View PostPat129, on Dec 04 2017 - 16:23, said:

HI have same problem lady weak Star your game in safe mode. For me it Was my mode not updated the problème.

 

sorry for my poor english i am french canadian 

 

I run no mods, but I still tried running it in safe mode and I still have the issue.

carapolla #6 Posted Dec 06 2017 - 18:57

    Corporal

  • Players
  • 30015 battles
  • 25
  • [VERSE] VERSE
  • Member since:
    06-08-2012
I need some staff to help me !





Also tagged with Bug

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users