Jump to content


Sound bug-- sound cutting out in battle, or only one speaker


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

pickpocket293 #1 Posted Dec 24 2017 - 07:01

    First lieutenant

  • -Players-
  • 25062 battles
  • 621
  • [T_K_O] T_K_O
  • Member since:
    05-14-2015

This has only come up since the latest patch, but I've got no issues in the garage at all. While I'm in battle I'll get either no sound, very little sound (like 2% levels) or only sound in one ear/side (sometimes left, sometimes right side). I've confirmed that it's only in the game and it's not a hardware issue. Not sure what kind of information I should provide for this to be useful in tracking down the issue, but please let me know if I can help solve the bug.

 

Thanks!



Vardeman #2 Posted Dec 24 2017 - 07:22

    Staff sergeant

  • Players
  • 40377 battles
  • 282
  • [56TH] 56TH
  • Member since:
    11-26-2011
Sometimes, in the middle of a battle, my left speaker will go out for WoT only, my music (winamp) keeps playing in both speakers.

HI_FIVE #3 Posted Dec 24 2017 - 09:23

    Major

  • Players
  • 43756 battles
  • 3,034
  • [UQ] UQ
  • Member since:
    05-29-2012
Ok listen to me and this will fix it.Go to settings and select 2.0/2.1 system. It works.doesnt matter if you have a headset or speakers

pickpocket293 #4 Posted Dec 24 2017 - 09:48

    First lieutenant

  • -Players-
  • 25062 battles
  • 621
  • [T_K_O] T_K_O
  • Member since:
    05-14-2015

View PostHI_FIVE, on Dec 24 2017 - 00:23, said:

Ok listen to me and this will fix it.Go to settings and select 2.0/2.1 system. It works.doesnt matter if you have a headset or speakers

 

Done. I'll report back with my findings. Thanks!

OlTanker #5 Posted Dec 24 2017 - 16:26

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 15039 battles
  • 280
  • [3_61] 3_61
  • Member since:
    01-17-2016
Switching the settings to speaker 2.0 / 2.1 does not work. The sound bug comes back. Only fix is to restart the game until wot gets off their behind to fix it.

pickpocket293 #6 Posted Dec 26 2017 - 18:01

    First lieutenant

  • -Players-
  • 25062 battles
  • 621
  • [T_K_O] T_K_O
  • Member since:
    05-14-2015
Switching the sound mode in-game seems to have fixed it. That's strange.

mikeyd5600 #7 Posted Jan 25 2018 - 20:46

    Private

  • Players
  • 29731 battles
  • 6
  • Member since:
    03-16-2012
Sound buzzes cuts out doesn't come through left speaker and only partially on right.  Restarting game doesn't last much past the garage.  Using Win 10:  My solution:  Going to device manager sound devices.  Disabling all sound devices but the one that I am using seems to have done the trick..  Good luck.

29vs1 #8 Posted Jan 26 2018 - 13:15

    Corporal

  • Players
  • 26621 battles
  • 10
  • Member since:
    01-28-2014
All these new tanks, but no big fixes. Does anyone read these comments?? Or is the Mods just removing anything negative to stop the feedback. 

Dain_Ironfoot_ #9 Posted Jan 26 2018 - 13:21

    Captain

  • -Players-
  • 19793 battles
  • 1,661
  • [4HIM] 4HIM
  • Member since:
    05-14-2014
They said they have the sound issue fixed for the new update coming out... is this the same issue?

Aceprowler #10 Posted Feb 28 2018 - 11:48

    Corporal

  • Players
  • 54196 battles
  • 89
  • Member since:
    06-02-2012

Any kind of fix, patch on this?

 

Thanks a bunch! 



giveen #11 Posted Mar 02 2018 - 03:48

    Staff sergeant

  • Players
  • 12686 battles
  • 321
  • [SAKE] SAKE
  • Member since:
    05-19-2011

Unselecting "Low-Frequency" helps for me with the garage but as soon as I get back into a battle, sound will cut out in the left speaker randomly.

 

Easiest solution is for me to quit the game and then come back in.



pickpocket293 #12 Posted Mar 05 2018 - 20:26

    First lieutenant

  • -Players-
  • 25062 battles
  • 621
  • [T_K_O] T_K_O
  • Member since:
    05-14-2015
Switching the sound mode in-game did it for me, per my response above.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users