Jump to content


no sound period


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Threesixteen #1 Posted Dec 26 2017 - 21:41

    Corporal

  • -Players-
  • 12056 battles
  • 15
  • [PRDZ] PRDZ
  • Member since:
    01-17-2015

i have no game sounds whatsoever. checked all the settings. even uninstalled and reinstalled. still no sound.

 

unplayble like this. 3 days now.

 

help?



Redwave11 #2 Posted Dec 26 2017 - 21:48

    First lieutenant

  • -Players-
  • 17237 battles
  • 637
  • [WONKA] WONKA
  • Member since:
    07-01-2015
have you tried turning up the volume on your computer? or headset mute button?

Threesixteen #3 Posted Dec 26 2017 - 21:55

    Corporal

  • -Players-
  • 12056 battles
  • 15
  • [PRDZ] PRDZ
  • Member since:
    01-17-2015

View PostRedwave11, on Dec 26 2017 - 21:48, said:

have you tried turning up the volume on your computer? or headset mute button?

 

of course i hvae. the audio works fine for all other games. just WoT no sound at all. i uninstalled and reinstalled as well. i checked my soundcard; all settings in game and on my comp. still no sound.

__Worm__ #4 Posted Dec 26 2017 - 22:09

    Major

  • Players
  • 29744 battles
  • 3,848
  • Member since:
    04-29-2011

I use headphones.

lately my sound in game drops out and I have to unplug, plug back in my line out - headphone speaker jack and it resets to working... no idea why.

 

While in game unplug your headphone or if you are using speakers jack plug and plug it back in.

 

Maybe?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users